آش بیشت واش؛ غذای محلی کندلوس

بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.
۳ ساعت پیش
آشپزی

شیرینی رزت سیب؛ دسر زمستانی ایده آل!

در این مطلب طرز تهیه شیرینی‌های سبکی به شکل گل رز را به شما آموزش داده ایم. درست کردن این شیرینی‌ها راحت است. به شما پیشنهاد می‌دهیم آن رل درست کنید.
۳ ساعت پیش
آشپزی

مرغ چوبی؛ غذای هیجان انگیز مخصوص بچه‌ها

سینه مرغ از غذا‌های مقوی و خوشمزه است که به انواع مختلف پخته می‌شود. این مدل مرغ چوبی برای تشویق بچه‌ها به غذا خوردن مناسب است. مرغ‌ها را به شکل بستنی چوبی تهیه کنید و بچه‌ها را سورپرایز کنید.
۱ روز پیش
آشپزی

شیره خرما؛ جایگزین طبیعی عسل و میان وعده دانش آموزان

شیره خرما یکی از آن جایگزین‌های سالم و طبیعی عسل و قند است که علاوه بر داشتن قند دارای خواص مفید خرما نیز هست. در جنوب ایران یکی از خوراکی‌های سنتی و اصیل ارده شیره است که در واقع تلفیقی از شیره خرما و ارده کنجد است.
۱ روز پیش
آشپزی

خورشت گوجه فرنگی؛ تجربه ای جدید و متفاوت!

خورشت گوجه فرنگی، از جمله خورشت هایی است که دستور پخت ساده وآسانی دارد و مواد مورد نیاز برای تهیه ی آن همیشه در دسترس است. از خورشت گوجه فرنگی در تمام فصول سال می توان استفاده کرد.

طرز تهیه استاک مرغ با سه روش متفاوت

عصاره مرغ روشی طبیعی برای بهبود سلامت روده و سلامت کلی بدن است. شما می‌دانید که اغلب افراد به هنگام بیماری و بخصوص سرماخوردگی از سوپ مرغ به عنوان غذای دوران بیماری استفاده می‌کنند. در این مطلب ۳ روش تهیه آن را به شما آموزش میدهیم.
۲ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه خوراک لوبیا سفید مرحله به مرحله

حوراک لوبیا یکی از خوشمزه ترین، راحت‌ترین و مقوی‌ترین غذا‌هایی هستش که تقریبا همه ما باهاش آشنایی داریم و هر از چند گاهی نوش جونش میکنیم.
۲ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه پیتزا با نان ترتیلا

پیتزا با نان ترتیلا یک غذای بسیار سبک است که هر کسی می‌تواند به راحتی در خانه درست کند. با نان ترتیلا غذا‌های خوشمزه و ساده‌ای می‌توان درست کرد، یکی از آن‌ها این پیتزای خوشمزه میباشد. با ما همراه باشید تا دستور تهیه این پیتزای خانگی را به شما آموزش دهیم.

کدو بره، مخصوص گیاهخواران، همه پسند و مازندرانی!

کدو بره یک غذای مازندرانی و همه‌پسند است که سریع هم آماده می‌شود اگر پیرو رژیم گیاه‌خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.
۴ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه باسلوق انار؛ خوشمزه و بی دردسر

باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینه‌ای و همینطور بدون نیاز به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید.
۴ روز پیش
آشپزی

آش شوربای زیره؛ غذای محلی کرمان

به آش ساده‌ای که در آن از حبوبات به میزان کم و به‌جای حبوبات، از برنج و سبزیجات بیشتر استفاده شده است.

ترشی‌های زمستانی؛ از پوست هندوانه گرفته تا شلغم!

شور و ترشی فقط به خیار شور و ترشی کلم و بادمجان محدود نمی‌شود. انواع ترشی‌های مختلف در دنیا وجود دارد که ما ایرانی‌های از بسیاری از آن‌ها بی خبر هستیم و حتی تصور هم نمی‌کنیم با این مواد هم می‌توان ترشی درست کرد.
۵ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

سالاد کلم سفید و کشمش را در یک رستوران خوردم. به نظرم طعمش عالی اومد. از اون سالادهایی که اگه تو مهمونی درست کنید مهموناتون خوششون میاد. خانمای کدبانو پیشنهاد می کنم این سالاد خوشمزه را حتما امتحان کنید.

طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای هلثی

پیتزا اسفناج یک پیتزای چند لایه است که علاوه بر طعم خوبی که دارد یک پیتزای سالم است و خیلی راحت درست می شود.
۶ روز پیش
آشپزی

ساندویچ نون تست با گوشت؛ پنیری و خوشمزه

اگه دنبال یک غذای سریع و خوشمزه و متفاوت واسه دورهمی آخر هفته می‌گردید ما این ساندویچ‌های نان تست را به شما پیشنهاد می‌دهیم که هم سالم و مقوی است و هم به خاطر ظاهر متفاوتش مورد استقبال بچه‌ها قرار میگیرد. تهیه کنید و نوش جان کنید و لذت ببرید.

کیک لبو شکری؛ زمستانی و با سس مخصوص!

زمستان فصل این خوراکی خوشرنگ و پرخاصیت است و چه بهتر که از خواص باورنکردنی و رنگ زیبای آن در کیک‌ها و شیرینی‌ها بعنوان میان وعده سالم و مفید استفاده کنیم. این کیگ بافت فوق العاده نرم و لطیف دارد و درست کردن آن کار راحتی میباشد. امیدواریم لذت ببرید.
۶ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه کیک داکواز

کیک داکواز یک نوع کیک و دسر است که پودر بادام و شکر برای تهیهٔ خمیر آن بکار برده می‌شود. کیک داکواز از چند لایه تشکیل شده و معمولاً گرد است.
۷ روز پیش
آشپزی

پودر چغندر؛ از تغذیه و آشپزی تا رنگرزی

پودر چغندر در سال‌های اخیر به دلایل مختلف محبوبیت زیادی پیدا کرده است. بسیاری از مردم از آن به عنوان یک مکمل برای کاهش فشار خون استفاده می‌کنند یا برای افزایش انرژی و کمک به سم زدایی بدن.
۷ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه چندین اوتمیل اورنایت؛ صبحانه پر فیبر و لاکچری!

اوتمیل اورنایت یکی از آن گزینه‌های خوب برای صبحانه است که هر کسی صبحش را با آن شروع کند یک پاداش خوب دریافت خواهد کرد، سلامتی و شادابی دو اصل اساسی برای یک روز کاری هستند همچنین شما یک صبحانه زیبا و لاکچری خواهید داشت که به مراتب از اوتمیل فوری که جزو غذا‌های با سدیم بالا است، بهتر است.

طرز تهیه مربای موز؛ مجلسی و جدید!

مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
۸ روز پیش
آشپزی

آموزش کوفته هلو؛ غذایی بدون هلو!

کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.
۸ روز پیش
آشپزی

سالاد گرم بادمجان و نخود؛ مخصوص گیاهخواران

یک غذای خوشمزه و مناسب برای گیاهخواران با عطر زیره که به سادگی حاضر می‌شود.
۸ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه نان مافین انگلیسی بدون فر

آیا برای کره و مربا همراهی بهتر از نان مافین انگلیسی می‌شناسید. فکر کنم شما هم در این مورد با من موافق باشید شاید هم نه، چون تاکنون این نوع نان را امتحان نکرده‌اید، خب چرا سعی نمی‌کنید خودتان آن را در خانه درست کنید و به گروه ما بپیوندید.
۹ روز پیش
آشپزی

طعم دار کردن ماهی به روش جنوبی ها

برای مزه‌دار کردن ماهی می‌توان از سبزیجات و ادویه‌های گوناگونی استفاده کرد. برخی از این مواد را باهم مرور می‌کنیم.
۹ روز پیش
آشپزی

شکلات داغ موزی؛ صبحتان را شیرین آغاز کنید!

آیا شما می‌توانید کسی را پیدا کنید که شکلات داغ دوست نداشته باشد؟ حالا تصور کنید که یک شکلات داغ موزی، پیش روی آن شخص باشد نه من نمی‌توانم تصور کنم همچین شخصی وجود داشته باشد.

طرز تهیه چیکن استراگانوف، غذای محبوب روسی

چیکن استراگانف یک غذای روسی بسیار خوشمزه می‌باشد و در تهیه‌ی آن از سینه مرغ و شیر و قارچ استفاده می‌شود.

کیک کرم کارامل شکلاتی؛ خوشمزه و پرطرفدار

کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه‌ترین و خوش عطرترین انواع کیک هاست که خیلی طرفدار داره. این کیک فوق العاده راحت و خوشمزه است؛ و هر کی درست نکنه طعم عالیش رو از دست داده!
۹ روز پیش
آشپزی

سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

سس کارامل یکی از اون دسته سس‌های محبوب و خوشمزه برای انواع دسر‌ها و کیک هاست با این سس میشه انواع کیک، چیزکیک، پای، تارت، بستنی و دسر‌های سرد و گرم رو تزیین کرد و بهشون یه طعم خوشمزه و لذیذ اضافه کرد
۹ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه سس سیراچا؛ تند و تیز و عالی!

سس سیراچا یکی از سس‌های مشهور برای آشپزی است. احتمالا شما در بعضی از دستور‌ها با این سس مواجه شده‌اید. سس سیراچا در واقع یک سس تند تایلندی است که برای طبخ انواع غذا‌ها به خصوص گوشت و مرغ مورد استفاده قرار می‌گیرد.
۱۰ روز پیش
آشپزی

کوکوی سیب درختی؛ دستور پختی کاملا متفاوت

اگر از غذا‌های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک غذای کاملا متفاوت هستید کوکوی سیب را حتما امتحان کنید. اگر طعم شیرین طعم محبوب شماست پس دست به کار شوید. کوکوی سیب درختی می‌تواند یک صبحانه متفاوت و خاص هم باشد و امتحان آن خالی از لطف نیست

سالاد بلغور و سبزیجات؛ کاملا رژیمی

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سالاد بلغور و سبزیجات، یک سالاد کاملا رژیمی که مناسب گیاهخواران هم میباشد به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
۱۰ روز پیش
آشپزی

پپرونی گیاهی خانگی؛ بهداشتی، پر پروتئین و بدون گلوتن

اگر عاشق پیتزا پپرونی هستید اما اخیرا به صف گیاهخواران پیوستید اصلا ناراحت نباشید نیازی نیست با پیتزای مورد علاقه‌تان خداحافظی کنید چون پپرونی گیاهی نیاز شما را برآورده خواهد کرد.
۱۱ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه ترشی ذرت؛ جدید و خوش طعم

طرز تهیه ترشی ذرت کار ساده ایست و هر یک از شما عزیزان به سادگی و در مدت زمانی اندک می‌توانید این ترشی خوشمزه و زیبا را درست کرده و آن را نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ بروکلی و سیب زمینی؛ کاملا رژیمی

معمولا در دستور پخت سوپ بروکلی از خامه استفاده می‌شود، اما در این دستور برای این که غذای سالم تری داشته باشیم به جای خامه از پنیر چدار استفاده می‌کنیم. این غذا بسیار خوش طعم و عطر است و بهتر است با نان تست سرو شود.
۱۲ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه دسر‌های فرانسوی؛ از کرم بروله تا ماکارون

پیش از این مطلبی تحت عنوان دسر‌های فرانسوی منتشر شده بود، در این مطلب قصد داریم تا شما را با آموزش کامل برخی از این دسر‌های خوشمزه آشنا کنیم.
۱۲ روز پیش
آشپزی

آموزش تهیه کوفته قلقلی پنیری

در عصر مدرن که که بچه ها بیشتر به سمت فست فود گرایش پیدا کرده اند و کمتر غذاهای سنتی می خورند، مجبوریم به هر نحوی شده آنها را برای خوردن مرغ و گوشت ترغیب کنیم.
۱۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه خورش ته بیران

خورش ته بیران غذای محلی گیلانی است که مواد اصلی آن از مرغ، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی و بادمجان تشکیل شده است
۱۳ روز پیش
آشپزی

طرز تهیه بروشتای قارچ مرحله به مرحله

بروشتای قارچ یه پیش غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذه که بخش ثابتش نون تست زیرش هست؛ که مواد روش میتونه به دلخواه خودتون باشه. امروز در این مدلش که بهتون آموزش میدم از قارچ استفاده میکنیم.
۱۳ روز پیش
آشپزی

کیک بادام با سس کارامل؛ عصر زمستانی خود را دوست داشتنی کنید!

کیک بادام خیس خورده در سس کارامل (تارت AKA Toscaka) یکی از دسرهای رویایی است. این یک کیک مخصوص جشن است که سرشار از عطر و طعم کارامل است که کاملا با بادام پوشیده شده و یک سس کارامل که روی آن ریخته شده آن را کامل می‌کند

آموزش آماده سازی ادویه غذا‌های ایرانی

استفاده از ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف فوت کوزه گری آشپزی خانم‌هایی است که دست پختشان حرف ندارد. شاید دیده و شنیده باشید که بعضی‌ها مثلاً قورمه سبزی شان طعم و مزه دیگری دارد و خوشمزه‌تر به نظر می‌آید
۱۴ روز پیش
آشپزی

املت سوسیس؛ فوق العاده لذیذ و خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه یه املت سوسیس فوق العاده لذیذ و خوشمزه رو براتون میذارم که برای یه صبحانه‌ی کامل حرف نداره.
۱۴ روز پیش
آشپزی

ماست سیر کبابی و پیازچه؛ میان وعده رژیمی

میان وعده‌ها در رژیم غذایی نقش مهمی ایفا می‌کنند و مانع از گرسنگی در بین وعده‌های غذایی می‌شود، اما نکته بسیار مهم این است که میان وعده غذایی باید سالم باشد و رژیم غذایی را خراب نکند؛ بنابراین باید به دنبال میان وعده‌ای بسیار مغذی با کالری پایین باشیم.

طرز تهیه پایلا اسپانیایی با میگو

پایلا یک غذای برنجی است که قدمت آن برمی‌گردد به والنسیا (جامعه مستقل اسپانیا) اما این غذا در اواسط قرن نوزدهم شکل جدیدی به خود می‌گیرد .

سالاد ماکارانی ژله ای

بعضي وقت‌ها مي‌توان با مواد لازم يک غذاي معروف يك غذاي جالب و جديد درست كرد. گاهي مي‌توان از اصل و اساس، ساختمان يک غذا را به هم ريخت و يک غذای ديگر كشف كرد.
۱۵ روز پیش
آشپزی

فلفل دلمه‌ای شکم پر سوخاری

در این مطلب طرز تهیه یک میان وعده بسیار خوشمزه و آسون رو به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
۱۵ روز پیش
آشپزی