۱۰۴۸۰۹۶
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

مرگ یک کودک به دلیل چالش اینترنتی «مومو»؟!

این آخرین استوری کودکی‌ست که گفته می‌شود پس از تماس از سوی چالش "مومو" و خروج از منزل بر اثر ایست قلبی جان خود را از دست داده است.

عصر جنوب: این آخرین استوری کودکی‌ست که گفته می‌شود پس از تماس از سوی چالش "مومو" و خروج از منزل بر اثر ایست قلبی جان خود را از دست داده است.

جانشین فرماندهی انتظامی اهواز در این باره گفت: هنوز موردی از مرگ یک دانش آموز در اهواز بر اثر برنامه «مومو»گزارش نشده است.

سرهنگ کیومرث کشوری شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: تا کنون هیچ موردی از مرگ دانش آموزان بر اثر برنامه «مومو» به نیروی انتظامی اعلام نشده است.

وی گفت: اما با توجه به اینکه به دلیل شیوع بیماری کرونا آموزش به صورت مجازی شده است و کودکان و نوجوانان از فضای مجازی بیشتر استفاده می کنند از خانواده ها تقاضا داریم که از فرزندان خود در استفاده از فضای مجازی مراقبت کنند.

همچنین پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا به نقل از سرهنگ شاهین حسنوند رییس پلیس فتا بیان کرد: موضوعی با عنوان چالش مومو در شبکه‎های اجتماعی در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفته است.

وی با اشاره به پیامی که اخیراً در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود گفت: در روزهای گذشته پیامی به نام "چالش مومو " در شبکه‌های اجتماعی بخصوص واتساپ منتشر شده که اغلب در استان‌های جنوبی شاهد آن بوده‌ایم و برخی کاربران که بیشتر آن‌ها دانش آموز بوده‌اند، این پیام‌ها که حاوی تصاویر مومو هستند، دریافت کرده‌اند.

سرهنگ حسنوند افزود: برای برخی از کاربران واتس اپ از حساب‌های کاربری با شماره ایرانی و خارجی پیام‌هایی به زبان فارسی ارسال شده بود که از آن‌ها خواسته شده بود در چالش مومو شرکت کنند؛ مومو با استفاده از یک حساب کاربری واتس‌آپ، یک لینک تماس برای افراد ارسال کرده و پس از شروع به گفتگو با افراد، آنها را به رفتارهای خطرناک دعوت می‌کند.

وی گفت: متاسفانه کلیپ‌های چالش مومو باعث نگرانی خانواده‌ها شده و این نگرانی‌ها را به فرزندان خود منتقل کرده و باعث ایجاد اضطراب در آنها شده است.

وی گفت: بررسی‌های کارشناسان پلیس فتا نشان داده که عمده این پیام‌ها با انگیزه ایجاد مزاحمت ارسال شده است که درخواست ما از والدین این است که با فرزندان خود صحبت کرده و به آنها اطمینان خاطر دهند که هیچ نگرانی در این مورد نداشته باشند.

سرهنگ حسنوند افزود: پلیس فتا پیش‌تر در خصوص خطرات احتمالی استفاده دانش‌آموزان از پیام رسان‌های خارجی هشدار داده بود، ولی متاسفانه همچنان شاهدیم که والدین اینترنت بدون محدودیت را در بستر یک پیام رسان خارجی در اختیار فرزند خود قرار می‌دهند و همین موضوع زمینه ساز این گونه مشکلات شده است.

وی از والدین خواست بر استفاده فرزندان خود از پیام رسان‌های خارجی نظارت کنند و آنها را برای آموزش مجازی به نرم افزارهای خارجی راهنمایی نکنند و اگر به هر دلیل نیاز به استفاده از بستری غیر از برنامه شاد بود از پیام رسان‌های داخلی استفاده کنند.

وی در پایان از هموطنان خواست، هرگونه مشکل و موارد مشکوک در فضای مجازی را با سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir بخش فوریت‌های سایبری با ما در میان بگذارند.

مرگ یک کودک به دلیل چالش اینترنتی «مومو»؟!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج