جاباما
۱۱۷۲۶۹۵
۳ نظر
۵۰۴۱
۳ نظر
۵۰۴۱
پ

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه‌تره! این غذا خیلی عالیه و شما می‌توانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.

برترین‌ها: اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه‌تره! این غذا خیلی عالیه و شما می‌توانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

مواد اولیه:

مرغ 1 کیلو

پودر پاپریکا 4 ق چ

پودر سیر و پودر پیاز هرکدام 3 ق چ

فلفل قرمز 3 ق چ

فلفل سیاه و سفید 3 ق چ

آویشن 2 ق چ

نمک 1 ق چ

تکه های فلفل قرمز 1/2 ق چ

روغن زیتون 2 ق غ

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید، مرغ رو از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید.

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

مرغ رو از طرف پوست توی تابه بچینید.

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

روغن زیتون را کف ظرف و دو طرف مرغ بریزید.

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

نیمی از ادویه جات رو یا مخلوط کرده روی مرغ بپاشید و یا یکی یکی روی مرغ بپاشید.

به ترتیب: پودر فلفل قرمز:

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

پودر پیاز:

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

پاپریکا:

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

آویشن:

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

فلفل سیاه و سفید:

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

پودر سیر:

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

حالا نمک:

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

و در نهایت فلفل قرمز خرد شده.

حالا روی طرف دیگر مرغ هم به همین شیوه کمی روغن زیتون بمالید و بقیه ی ادویه ها رو بپاشید.

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

و به مدت 1 تا 1/5 ساعت بذارید توی فر تا خوب بپزه.

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

حالا برش داده و سرو کنید.

نوش جان

آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      حداقل دو ساعت می گذاشتید مزه بگیره بعد تو فر بذارید

    • بدون نام

      كاش اموزش ثبت نام اينترنتي مرغ و ياد ميدادن

    • بدون نام

      پیاز داشت خوشمزه تر میشد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج