جاباما
۱۲۵۷۴۹
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و هفتم

برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است.

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و هفتم

برترین ها: برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.

نکته تغذیه‌ای ۱

نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو با یک لیوان شیر از بهترین خوردنی ها برای سحر محسوب می شود زیرا علاوه بر حجم سبک دارای قوت بسیار است.

نکته تغذیه‌ای ۲

این که چه زمانی غذا می خورید باعث چاقی نمی شود بلکه این که چه می خورید و چند کالری مصرف می کنید باعث چاقی می شود. اما باید به این نکته توجه داشت که دیر خوردن غذا در هنگام شب یک عادت ناسالم است و اختلال خواب ایجاد می کند.

مطلب مرتبط:

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و ششم
افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و پنجم
افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و چهارم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و سوم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و دوم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و یکم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیستم
افطاری با برترین‌ها؛ روز نوزدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز هجدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز هفدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز شانزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز پانزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز چهاردهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز سیزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز دوازدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز یازدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز دهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز نهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز هشتم

افطاری با برترین‌ها؛ روز هفتم



پیش غذا

رولت ماست و اسفناج

مواد لازم

• ۲۵۰ گرم اسفناج

• ۲ عدد تخم‌مرغ

• ۱ قاشق سوپ‌خوری آرد سفيد

• ۵۰ گرم ماست چكيده

• ۸۰ گرم گردو

• ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زيتون

• نمك و فلفل به ميزان لازم

• مقداري كاغذ روغني

• مقداري زرشك و مغز گردو براي تزئين


افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و هفتم

طرز تهيه

۱. اسفناج را بشویید و ريز خرد كنيد. آنها را بدون آب در قابلمه‌اي بريزيد و بخارپز كنيد.

۲. گردو را آسياب كنيد و كنار بگذاريد. اسفناج‌هاي پخته را در روغن زيتون كمي تفت دهيد و كنار بگذاريد تا خنك شوند.

۳. در يك ظرف تخم‌مرغ‌ها، آرد و نمك و فلفل را ريخته و با همزن خوب بزنيد. اسفناج خنك‌شده را با مواد بالا مخلوط كنيد.

۴. ته يك ظرف پهن و كوتاه مثل سيني را كمي چرب و كاغذ روغني پهن كنيد. مواد رولت را روي كاغذ بریزید و صاف كنيد. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. بعد از كمي گرم شدن ظرف را در فر بگذاريد تا به مدت حداكثر ۱۰ دقيقه بپزد. نكته: وقتي ظرف محتوي اسفناج و تخم‌مرغ را در فر مي‌گذاريد بهتر است دائم آن را نگاه كنيد، چون پخت زيادي لازم ندارد، در حدي در فر بايد بماند كه تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگيرند.

۵. بعد از پختن رولت و خنك شدن آن را روي كاغذ روغني بزرگ‌تري برگردانيد و با كمك كاغذ به شكل لوله‌اي دربياوريد. حالا رولت شما شكل واقعيش را پيدا مي‌كند. رولت را در يخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهيد تا كاملا فرم بگيرد.

۶. بعد از درآوردن رولت از يخچال كاغذ را از دور آن باز كرده و رولت را در ظرف موردنظر قرار دهيد.

۷. با ماست چكيده روي رولت اسفناج را پوشش دهيد و روي ماست را با گردوي آسيا‌ب‌شده بپوشانيد. براي تزئين مي‌توانيد از مغز گردو و زرشك هم استفاده كنيد. در هنگام سرو كردن رولت را برش‌هاي عرضي بزنيد.

غذای اصلی

خورش قیمه بادمجان

مواد لازم

• ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی

• ۴ تا ۶ عدد بادمجان قلمی

• ۲ عدد گوجه فرنگی درشت

• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• ۱ عدد پیاز بزرگ

• ۶۰ تا ۸۰ گرم لپه

• ۱ عدد لیمو عمانی

• نمک و فلفل و ادویه و روغن و زعفران

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و هفتم

طرز تهیه

۱. پیاز را با گوشت تفت دهید و پس از سرخ شدن، ادویه و زردچوبه اضافه کنید. روی آن آب سرد بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاد. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت پخته شود.

۲. لپه که از قبل حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کردید را جداگانه بپزید و کف روی آن را بگیرید.

۳. بادنجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید و اجازه دهید ۱ ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود. سپس آنها را خشک و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.

۴. گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش دهید و در روغن تفت دهید

۵. در یک تابه، رب را در روغن داغ سرخ کنید. لپه پخته و آبکش شده را اضافه کنید و تفت دهید. حدود نیم ساعت آخر پخت گوشت، سس را به آن اضافه کنید. در یک ساعت آخر، لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

۶. حدود ۱۰ دقیقه آخر پخت هم بادنجان ها و گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

دسر

حلوای زنجبیل

مواد لازم

• نیم پیمانه روغن

• ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

• ۱ پیمانه پودر قند

• پیمانه آرد سفید

• زعفران

• گلاب

• زنجبیل

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و هفتم

طرز تهیه

۱. آرد را سرخ کنید تا خامی آن گرفته شود. سپس روغن را به آن اضافه کنید تا حل شود. پود کاکائو و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به آرد بیافزایید و روی شعله ملایم قرار دهید .

۲. زعفران، گلاب و پودر زنجبیل را به مواد اضافه کنید و مدت چند دقیقه روی آتش ملایم قرار دهید و سپس آن را در سینی بریزید و با پودر پسته تزئین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج