۱۲۶۱۵۸
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست و نهم

برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است.

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست و نهم

برترین ها: برای اینکه در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.

نکته تغذیه‌ای ۱

روزه‌داری حتی در کسانی که لاغر یا دارای وزن طبیعی هستند، باعث می شود بدن چربی‌های قبلی را بسوزاند و پس از پایان دوره‌ی روزه‌داری، به جای آن‌ها چربی تازه و مناسب‌تری را جایگزین کند. برای افرادی هم که چربی ذخیره ای زیادی در بدن خود دارند، فرصت مغتنمی فراهم می‌شود تا مقداری از آن‌ها را برای تولید انرژی به مصرف رسانند و از اضافه وزن خود بکاهند.

نکته تغذیه‌ای ۲

در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل ۵ گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات+ میوه‌ها+ سبزیجات+ گوشت و حبوبات و تخم‌مرغ+ شیر و لبنیات، برای حفظ سلامت بدن و تامین انرژی و نیازهای تغذیه‌ای بدن توصیه می‌شود.

مطلب مرتبط:

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و هشتم
افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و هفتم
افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و ششم
افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و پنجم
افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و چهارم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و سوم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و دوم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست‌ و یکم

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیستم
افطاری با برترین‌ها؛ روز نوزدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز هجدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز هفدهم
افطاری با برترین‌ها؛ روز شانزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز پانزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز چهاردهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز سیزدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز دوازدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز یازدهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز دهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز نهم

افطاری با برترین‌ها؛ روز هشتم

افطاری با برترین‌ها؛ روز هفتم


پیش غذا

کیک سیب زمینی

مواد لازم

• ۷۰۰ گرم سیب زمینی

• تخم مرغ دو عدد

• ۳ قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی ریز شده

• پیازچه خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری

• فلفل سبز خرد شده یک عدد

• ۳ قاشق سوپ خوری شیر

• آرد سفید

• ۴۰ گرم آرد سوخاری

• نمک و فلفل سیاه

• روغن


افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست و نهم

طرز تهیه

۱. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.

۲. سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کنید و سپس گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

۳. مقداری از مواد را بردارید، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.

۴. مواد را در کف دست کمی پهن کنید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شوند.

غذای اصلی

چشم بلبلی پلو با مرغ

مواد لازم

• ۳۰۰ گرم لوبيا چشم بلبلي

• سه پيمانه برنج

• ۲۰۰ گرم شويد

• نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم

• ۵۰۰ گرم مرغ

• يك عدد فلفل دلمه‌اي رنگي

• يك عدد پیاز

• دو عدد هويج

• زعفران

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست و نهم

طرز تهيه

۱. لوبيا را با دو پيمانه آب بپزید و در اين فاصله برنج را خيس کنید.

۲. مرغ را به همراه پياز، نمك، فلفل، زردچوبه، فلفل دلمه‌اي و هويج بگذارید بپزد. بعد از پختن مرغ آن را ريش ريش ‌كنيد و در روغن تفت دهید.

۳. برنج را آبكش کنید. ته قابلمه نان بگذارید و يك لايه برنج سفيد و روي آن را زعفران، روي زعفران لوبيا و بعد شويد را بریزید. اين كار را تا انتهاي مواد ادامه دهید. بعد از دم كشيدن برنج براي كشيدن آن در ظرف مورد نظر يك لايه برنج و يك لايه مرغ خردشده بریزید و روي آن را با زعفران تزئين کنید.

دسر

بستنی شاه‌توتی

مواد لازم

• ۵۰۰ گرم شاه‌توت

• ۶ قاشق سوپ‌خوری پودرقند

• یک و یک‌چهارم پیمانه خامه

• بیسکویت چند عدد برای تزیین

• شاه‌توت (برای تزیین)

افطاری با برترین‌ها؛ روز بیست و نهم

روش تهیه

۱. شاه‌توت‌ها را داخل سبدی بریزید و بشویید تا خاک و گرد و غبار آن از بین برود، سپس قابلمه‌ای آماده کنید و شاه‌توت را همراه ۲ قاشق سوپ‌خوری آب و پودرقند داخل قابلمه بریزید. در ظرف را بگذارید و مدت ۵ دقیقه روی شعله اجاق‌گاز قراردهید تا نرم شود.

۲. سبد فلزی یا پلاستیکی را روی کاسه‌ای قرار دهید و شاه‌توت‌های پخته را داخل سبد بریزید؛ سپس با قاشق چوبی شروع به له کردن آنها کنید تا بالاخره بافتی نرم و یکدست شبیه پوره پیدا کند. بعد آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا در هوای معمولی اتاق حرارتش کم شود و سپس به داخل یخچال منتقل کنید.

۳. با همزن دستی یا برقی شروع به زدن خامه کنید تا غلیظ شود؛ سپس پوره شاه‌توت را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که به اصطلاح خودش را بگیرد، در فریزر قرار دهید

۴. بعد از این مدت، مخلوط شاه‌توتی را از فریزر بیرون آورید و با چنگال شروع به له کردن آن کنید تا دانه‌های پودرقند خرد شود؛ این کار را در دستگاه غذاساز نیز می‌توانید انجام‌دهید. سپس دوباره مخلوط را به فریزر برگردانید و این‌بار بعد از ۴ ساعت یا بیشتر سرو کنید. البته در این فاصله نیز پس از گذشت ۲ ساعت، یک‌بار دیگر مواد را بیرون آوریدو مانند بار قبل با چنگال یا دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید.

۵. در پایان مقداری از بستنی شاه‌توتی را با قاشق مخصوص به صورت گلوله درآورید و پس از ریختن در ظرف موردنظر، همراه با بیسکویت و شاه‌توت تازه سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • محمد

      ماه رمضان که تموم شد ولی ما پول نداریم از این چیزها بخوریم

      پاسخ ها

      • رویا ی جواد

        محمد خان شما چقدر کم لطف تشریف دارید تو هر کامنتی نالیدین یکمی شکرگذار باشید لطفا .

    • بدون نام

      به نظر شما کیک سیب زمینی خوبه و ارزششو داره لطفا سریع راهنمایی کنید؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج