۱۳۰۱۳۷
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (۲)

غذاهای دریایی انواع بسیاری دارد. در این مطلب بیشتر در مورد غذاهایی که با انواع ماهی و میگو تهیه می شوند برایتان نوشته ایم.

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (2)

برترین ها: غذاهای دریایی انواع بسیاری دارد. در این مطلب بیشتر در مورد غذاهایی که با انواع ماهی و میگو تهیه می شوند برایتان نوشته ایم. این مطلب سریالی است در قسمت های مختلف، دستورهای متنوع را آموزش داده ایم.

مطلب مرتبط:

مخلوط توپی میگو با قارچ

مواد لازم

• 125 گرم گوشت مغز ران گوساله

• 250 گرم میگو پاك شده

• سه ساقه پیازچه ساطوری شده

• دو قاشق سوپخوری بادام ریز خرد شده

• دو قاشق سوپخوری آرد ذرت

• دو قاشق چایخوری سس سویا

• 1/4 پیمانه خیارشور خرد شده

• قارچ كنسروی یك قوطی

• نمك، فلفل و روغن

• آرد ذرت

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (2)

طرز تهیه

۱. میگوها را همراه با گوشت چرخ کنید. پیازچه، بادام، فلفل، خیارشور، سس سویا و دو قاشق سوپخوری آرد ذرت را به مخلوط گوشت و میگو اضافه و همه مواد را در غذاساز مخلوط کنید.

۲. سپس به شكل توپ كوچكی (گردو) فرم دهید. وسط آن یك عدد قارچ كوچك قرار دهید و در آرد ذرت بغلتانید. سپس در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

قزل الا با کاور خمیر

مواد لازم

• یك عدد ماهی قزل‌آلا

• دو قاشق سوپ‌خوری آبلیمو

• دو پیمانه آرد

• یك عدد هویج

• نصف پیمانه آب

• یك عدد پیاز

• دو عدد سفیده تخم‌مرغ

• نمك و فلفل

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (2)

طرز تهیه

۱. ماهی قزل‌آلا را درسته پاك کنید. بشویید و پس از خشك كردن آن را كاملا با آبلیمو مزه‌دار کنید.

۲. داخل شكم ماهی را با حلقه‌های هویج و پیاز پر کنید، نمك و فلفل را هم برای مزه‌دار شدن ماهی در شكم آن بریزید.

۳. با آرد، آب، سفیده تخم‌مرغ‌ها و مقدار كمی نمك خمیری درست کنید تا به دست نچسبد. در صورت چسبندگی یك قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید، ماهی را خوب خشك کنید و وسط خمیر باز شده بگذارید و دقیقا به اندازه خود ماهی خمیر را برش دهید. (می‌توان برای زیباتر شدن كار روی خمیر را فرم چشم و پولك‌های ماهی هم درآورد).

۴. سپس در فری كه از یك ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌ایم، ماهی را به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

کاری پلو با ماهی

مواد لازم

• یك عدد پیاز بزرگ

• دو حبه سیر

• دو تا سه قاشق سوپخوری روغن

• دو قاشق غذاخوری پودر كاری

• ۵۰۰ گرم برنج دانه بلند

• یك لیتر آب

• ۴۰۰ گرم ماهی بدون استخوان

• دو تا سه قاشق سوپخوری آبلیمو

• نصف پیمانه جعفری خرد شده

• نصف پیمانه گشنیز خرد شده

• نمك، زردچوبه و فلفل قرمز

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (2)

طرز تهیه

۱. پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبك شود. سیر له شده را هم به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

۲. پیاز كه سبك شد، زردچوبه، ادویه كاری و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس برنج و آب را هم اضافه کنید، هم بزنید و در آن را ببندید.

۳. بعد از ۳۰-۲۵ دقیقه كه آب برنج جذب شد، ماهی خرد شده، آبلیمو و نیمی از جعفری و گشنیز را بریزید و به آهستگی زیر و رو کنید. سپس در ظرف را بگذارید تا دم بكشد. در هنگام كشیدن برنج مابقی جعفری و گشنیز را روی برنج بریزید.

دوپیازه میگو

مواد لازم

• ۴۰۰ گرم میگو متوسط

• ۳۰۰ گرم سیب‌زمینی نگینی خرد شده

• یك عدد پیاز بزرگ خلالی خرد شده

• یك قاشق غذاخوری گرد لیمو

• دو قاشق مرباخوری زردچوبه

• فلفل قرمز یك قاشق مرباخوری

• ¼ پیمانه كشمش

• روغن و نمك

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (2)

طرز تهیه

۱. روغن را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را داخل تابه بریزید، تفت دهید تا طلایی شود و سپس كنار بگذارید. سیب‌زمینی‌ها را كمی نمك بزنید و در روغن سرخ کنید. میگوها را به همراه زردچوبه، گردلیمو و فلفل قرمز اضافه کنید و چهار دقیقه تفت دهید.

۲. در آخر پیاز و كشمش را بیفزایید و با نان سرو کنید.

لقمه های دریایی

مواد لازم

• شش عدد نان تست

• دو عدد تخم‌مرغ

• ۲۵۰ گرم میگو

• ۲۵۰ گرم فیله ماهی (شیر، سنگسر، حلوا و...)

• یك قاشق چایخوری سركه سفید

• یك قاشق چایخوری سویا سس

• نصف قاشق چایخوری نمك

• یك قاشق غذاخوری آرد ذرت

• جعفری

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (2)

طرز تهیه

۱. كناره‌های نان را جدا و با دو برش هر نان را به چهار مثلث تقسیم کنید.

۲. میگوها را پس از تمیز كردن با یك عدد تخم‌مرغ، سس سویا، سركه سفید، آرد ذرت و ماهی در غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس روی یك طرف نان مقداری از مواد را بگذارید، یك تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و با كمك برس روی نان‌ها بمالید. آنها را در روغن سرخ کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

میگو مومیایی

مواد لازم

• ۲۵۰ گرم میگو پاك شده

• چهار قاشق سوپخوری آبلیمو

• دو قاشق سوپخوری سویا سس

• یك قاشق سوپخوری سركه بالزامیك

• فلفل قرمز و نمك

• آرد به میزان لازم

• نصف قاشق سوپخوری مایه خمیر

• نصف پیمانه شیر ولرم

• ۶۰ گرم روغن جامد

• دو عدد تخم‌مرغ

• نصف قاشق سوپخوری شكر

• یك عدد زرده تخم‌مرغ

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (2)

طرز تهیه

۱. شیر را با شكر و مایه خمیر مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در كاسه‌ای تخم‌مرغ، نمك و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند. سپس مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید.

۲. كم كم آرد را اضافه کنید تا خمیری حاصل شود كه به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم به مدت ۴۵ دقیقه استراحت دهید.

۳. میگو‌ها را در مخلوط آبلیمو، سویا سس، سركه، نمك و فلفل به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا مزه‌دار شوند سپس به سیخ چوبی بکشید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن و سینی فر را چرب کنید.

۴. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم‌سانتی‌متر باز کنید و از آن نوار‌های باریكی برش دهید. نوار‌ها را روی میگوها بپیچید و در سینی فر قرار دهید. با برس روی میگوها زرده تخم‌مرغ بمالید، به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج