مرگ جوان ۲۸ ساله پس از خوردن تن ماهی!
مصرف تن ماهی جان جوان ۲۸سالهای را در بجنورد گرفت.
مرحوم «ا ـ ع» پس از آنکه تن ماهی را استفاده و بعد از آن اقدام به نوشیدن آب خنک کرد، بیحال شد و از حال رفت.
این جوان مهندس که از ورزشکاران نیز بوده است، توسط اورژانس برای مداوا به این مرکز انتقال یافت که اقدامات درمانی موثر نیافتاد و وی جان خود را از دست داد.
مادر بزرگ این مرحوم با تایید این خبر اظهار کرد: پس از مصرف این تن ماهی مشکوک، شاهد از حال رفتن نوهام بودیم که بلافاصله با اورژانس تماس گرفته و نهایتاً وی به مرکز اورژانس اعزام شد.
زکیه واثقی با بیان اینکه در نهایت نوه جوانم پس از چند ساعت از مصرف این تن ماهی از دست رفت تصریح کرد: اکنون این موضوع توسط خانواده در حال پیگیری است.
پیکر این جوان بجنوردی ظهر امروز با حضور پرشور مردم از منزل آن مرحوم تشییع شد.
این جوان مهندس که از ورزشکاران نیز بوده است، توسط اورژانس برای مداوا به این مرکز انتقال یافت که اقدامات درمانی موثر نیافتاد و وی جان خود را از دست داد.
مادر بزرگ این مرحوم با تایید این خبر اظهار کرد: پس از مصرف این تن ماهی مشکوک، شاهد از حال رفتن نوهام بودیم که بلافاصله با اورژانس تماس گرفته و نهایتاً وی به مرکز اورژانس اعزام شد.
زکیه واثقی با بیان اینکه در نهایت نوه جوانم پس از چند ساعت از مصرف این تن ماهی از دست رفت تصریح کرد: اکنون این موضوع توسط خانواده در حال پیگیری است.
پیکر این جوان بجنوردی ظهر امروز با حضور پرشور مردم از منزل آن مرحوم تشییع شد.
پ
نظر کاربران
واقعا براثر مصرف تن ماهی بوده. مرگ مشکوک احتیاج به بررسی و نظریه پزشکی قانونی داره.
هفته قبل ماهم تن ماهی خریدیم بامارک استاندارد پس ازگرم کردن هم دورنگ بود وبو میداد خدارحم کرد نخوردیمش
شهيد راه تن ماهي
پاسخ ها
بی تربیت
خواستم بگم بهتره مردم دیگه تن ماهی نخورند یادم افتاد
اون از شیر و لبنیات انتی بیوتیکی پر از پالم.... اون از مرغ های پر از هورمون.... اون از میوه های سرشار از کودهای شیمیایی خطرناک چینی ... برنجهای آلوده آبیاری شده با فاضلاب صنعتی... بابا این مرد پس چه چکار کنند
تن ماهی و کلا غذاهای کنسروی با pH بالا می تونن به باکتری فوق العاده خطرناک کلستریدیوم بوتولینوم الوده باشند سم این باکتری فوق العاده و فرای تصور خطرناکه ولی نکته اینجاست که 15دقیقه استریل با دمای 121 درجه اون رو غیرفعال میکنه و خوشبختانه یا بدبختانه کارخانجات غذایی 45 دقیقه و حتی بیشتر عمل استریل رو انجام میدن و درصد احتمال زنده موندن حتی یک باکتری 1 به بیلیون است
خیلی بعیده که با تن ماهی مرده باشه
پس خواهشا بیخود مردم رو نترسونیم و با مستندات حرف بزنیم اگر کالبد شکافی انجام شده و وجود سم رو تائید کرده باید در این کارخونه رو گل گرفت.
پاسخ ها
شایدنجوشونده بوده
دیگه آدم خندش میگیره از این همه بدبختی اون از ماجرای شیر و روغن پالم اینم از تن ماهی سرنوشت این بنده خدا ،خدا بعدیشو به خیر کنه