۱۳۲۰۷۲
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

محدودیت دسترسی به یوتیوب در انگلیس

دسترسی راحت نوجوانان به یوتیوب و دیدن بدون محدودیت ویدئوهای موجود در آن همواره یکی از دغدغه های والدین در سراسر جهان است.

مجله مهر - عطیه همتی: دسترسی راحت نوجوانان به یوتیوب و دیدن بدون محدودیت ویدئوهای موجود در آن همواره یکی از دغدغه های والدین در سراسر جهان است. با فراگیر شدن تکنولوژی و دسترسی آسان به تمام امکانات فضای مجازی این نگرانی روز به روز بیشتر هم می شود. به خصوص در نقاطی که اینترنت بدون هیچگونه فیلتر و محدودیتی در اختیار کودکان و نوجوانان قرار دارد.

محدودیت سنی برای تماشای آنلاین ویدئو، این بار در انگلستان. دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس دوشنبه 27 مرداد اعلام کرد که دولت قرار است یک نرم افزار آزمایشی را روی یوتیوپ امتحان کند. در این برنامه کاربران از نظر سنی رتبه بندی می شوند و فقط می توانند از فیلم ها و موسیقی های مجاز متناسب با سن‌شان استفاده کنند.

با این شرایط جدید، در بعضی از فیلم ها و بازی ها قبل از شروع پنجره ای ظاهر می شود که به طور مثال روی آن نوشته است:« این مطالب برای کسانی که در سن زیر 12، 15 و یا 18 سال هستند مناسب نیست.»

مشابه این کار در بعضی از سایتها انجام شده است. یوتیوب نیز می تواند از این کار بهره ببرد.

محدودیت سنی دسترسی به محتوای اینترنتی، با استفاده از اطلاعات فردی، شیوه‌ای است که اکنون در برخی سایت‌ها اجرا می‌شود. به‌عنوان مثال، برای ایجاد حساب کاربری در سایت گوگل، علاوه بر اسم و مشخصات محل زندگی، سال تولد کاربر نیز باید ثبت شود و از این طریق، گوگل می تواند محدودیت هایی برای کاربران خود اعمال کند. به طور مثال، دسترسی کاربرانی که زیر 12 سال هستند به بعضی از منابعی که ممکن است برای سن شان مناسب نباشد قطع خواهد شد.

البته برای طراحان این برنامه یک نگرانی بزرگ نیز وجود دارد. آن هم اطلاعات غلط کاربران نوجوان در وارد کردن سن واقعی‌شان است. ممکن است نوجوانانی که قصد باز کردن حساب کاربری در گوگل دارند برای آنکه دسترسی شان محدود نباشد سن شان را بزرگتر از سن واقعی شان وارد کنند.

در بسیاری از شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر برای باز کردن حساب کاربری باید بیشتر از 13 سال سن داشت و این شبکه ها اجازه ثبت نام به افراد زیر 13 سال را نمی دهند. با این حال هزاران نفر از کاربران این شبکه ها زیر 13 سال هستند. چون در زمان ثبت نام سن شان را بزرگتر از سن واقعی ثبت کرده اند.

با این حساب ممکن است طرح نخست وزیر انگلستان کمی تغییر کند. خانواده ها باید در کنترل کودکان نقش اساسی داشته باشند و همچنان حواس‌شان به وب گردی و سرک کشیدن فرزندشان در فضای مجازی باشد.

به نظر می رسد دولت انگلستان از کنترل کودکان و نوجوانان در فضای مجازی باز مانده است. اما به گفته منابع انگلیسی همین که کودکان با برای دیدن فیلم و ویدئوی مورد نظرشان مجبورند چند کلیک و پنجره بیشتر را پشت سر بگذارند. خوشحال کننده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج