کد خبر: ۱۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۷
تعداد بازدید: ۸۹۶۵
يك پيشنهاد ويژه براي عاشقان اين ميوه تابستاني



مواد لازم :
  • كيك اسفنجي 4 تخم‌مرغي: يك عدد
  • طالبي متوسط: يك عدد
  • خامه فرم گرفته: 250 گرم
  • بستني طالبي: 400 گرم
  • شكر: به ميزان لازم براي طالبي
  • پودر ژلاتين: 3 قاشق غذاخوري
  • آب سرد: يك ليوان
  • طالبي و خامه براي تزئين: به ميزان لازم



روش تهیه :

 1. ابتدا كيك اسفنجي 4 تخم‌مرغي را كه در قالب كمربندي به قطر 30 سانتي‌متر آماده كرده‌ايم از قالب جدا مي‌كنيم.
 2. قالب را مي‌شوييم و دوباره كيك را داخل قالب قرار مي‌دهيم.
 3.خامه فرم گرفته و بستني را با همزن برقي خوب هم مي‌زنيم تا پف كرده و مخلوط شوند.
 4. نيمي از طالبي را براي تزئين كنار مي‌گذاريم و نيم ديگر آن را داخل مخلوط‌كن مي‌ريزيم كه در واقع به شكل آب طالبي درآيد.
 5. به ميزان دلخواه به طالبي شكر اضافه مي‌كنيم تا شيريني مطلوب داشته باشد.
 6. طالبي را به مواد خامه و بستني اضافه مي‌كنيم. پودر ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار كتري قرار مي‌دهيم تا ژلاتين ذوب و يكدست شود.
 7.وقتي مواد بستني كمي برودت خود را از دست داد ژلاتين را به كرم اضافه مي‌كنيم و مواد را سريع روي كيك مي‌ريزيم.
 8. قالب را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم و پس از اين‌كه دسر كاملا خودش را بست آن را از قالب جدا كرده و داخل ظرف مورد نظر سرو مي‌كنيم.
 9.روي كيك را با خامه و توپ‌هايي از طالبي تزئين كرده و مي‌توانيم همانند عكس ديواره‌هاي آن را با كمي خامه و گندم عسلي بپوشانيم.

منبع : مجله سیب سبز


بازدید از صفحه اول
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر: