۱۴۹۷۰۸
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

پای فاج تخم‌مرغی، دسر مجلسی

این پای باید حدود ۳۲ ساعت در مراحل مختلف در فریزر قرار بگیرد. اما مزه خوبی دارد و می توانید یک روز پیش از زمانی که می خواهید آن را سرو کنید، آن را تهیه کنید.

پای فاج تخم‌مرغی، دسر مجلسی

برترین ها: این پای باید حدود ۳۲ ساعت در مراحل مختلف در فریزر قرار بگیرد. اما مزه خوبی دارد و می توانید یک روز پیش از زمانی که می خواهید آن را سرو کنید، آن را تهیه کنید.

• تعداد: ۱۲ نفر

• زمان فریز کردن: ۱۴ تا ۳۲ ساعت

• زمان پخت: ۵ دقیقه

مواد لازم

• خمیر شکلاتی*

• یک پیمانه شکر

• ۲/۳ پیمانه شیر کامل و پرچرب

• دو قاشق غذاخوری کره

• ۵۵ گرم شکلات نیمه‌تلخ خرده شده

• یک قاشق چایخوری وانیل

• دو لیتر بستنی تخم‌مرغی

• دو قاشق غذاخوری آب سیب

• ¾ پیمانه شکر

• نصف پیمانه آب جوش

• ¼ پیمانه پودر مرینگ *

• ۱/۳ پیمانه تافی خرد شده

پای فاج تخم‌مرغی، دسر مجلسی

طرز تهیه

۱. اول خمیر شکلاتی را طبق دستوری که درپایین نوشته ایم آماده کنید. سپس برای تهیه سس فاج، در یک قابلمه کوچک یک پیمانه شکر دانه‌درشت، شیر، کره و شکلات رابا هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا قل بزنند. سپس حرارت را کم کنید. اجازه دهید ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کمی غلیظ شود و اندازه آن به حدود ۱.۵ پیمانه کاهش پیدا کند.

۲. قابلمه را از روی حرارت بردارید. آن را درون کاسه متوسط بریزید و با هم‌زن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شوند. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود.

۳. در یک کاسه سرد، یک لیتر بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم شود. یک قاشق غذاخوری آب سیب را اضافه کنید. آن را روی خمیر شکلاتی بریزید. نیمی از سس شکلاتی را روی بستنی بریزید. آنها را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید. در آخر مخلوط فاج را اضافه کنید. دوباره در فریزر بگذارید.

۴. برای تهیه مرینگ، در یک کاسه متوسط، در یک کاسه متوسط، ¾ پیمانه شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا شکر به طور کامل حل شود. آن را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود. پودر مرینگ را اضافه کنید. آنها را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شوند.

۵. ۳ قاشق غذاخوری تافی خرد شده را درون مخلوط بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس آن را روی پای بریزید. دوباره به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار دهید.

۶. فر را با دمای ۴۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. آن را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا فقط مرینگ کمی طلایی شود. از فر خارج کنید. روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت ۶ تا ۲۴ ساعت در فریزر بگذارید. پیش از سرو، روی آن تافی خرد شده بریزید سریع سرو کنید.

خمیر شکلاتی

مواد لازم

• یک پیمانه ویفر وانیلی

• ۱/۳ پیمانه پودر قند

• ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

• ۳ قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۲. در یک کاسه متوسط، ویفر وانیلی، پودر قند و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. کره آب شده را به آن اضافه کنید. مخلط را کف قالب فشار دهید. سپس به مدت ۷ تا ۸ دقیقه در فر بپزید تا کاملا سفت شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج