پخت آش ۸۰ تنی با ۱۰۰ میلیون تومان هزینه
هر ساله در شب رحلت پیامبر اسلام (ص) مردم شیراز اقدام به پخت بیشترین آش صلواتی دنیا میکنند؛ پخت این آش مخصوص طی ۱۲ سال گذشته از مقداری اندک آغاز شده و امروز به ۸۰ تن رسیده است.
خبرگزاری مهر: هر ساله در شب رحلت پیامبر اسلام (ص) مردم شیراز اقدام به پخت بیشترین آش صلواتی دنیا میکنند؛ پخت این آش مخصوص طی ۱۲ سال گذشته از مقداری اندک آغاز شده و امروز به ۸۰ تن رسیده است.
سال گذشته مقدار آش نذری مذکور به میزان ۷۲ تن بود که حدود ۱۲ هزار نفر از ساعت یک بامداد تا ۱۱ صبح روز ۲۸ صفر در صف دریافت آش ایستادند.
امسال نیز از ساعاتی پیش پخت این آش نذری به طور رسمی آغاز شده است، اگرچه که مراحل پاک کردن حبوب و سبزی آن از دو روز پیش انجام شده بود و حدود ۷۰۰ مرد و ۱۰۰ خانم در پخت و پاک کردن حبوب و سبزیجات آن مشارکت داشتند.
مدیر گروه فرهنگی و مذهبی امام هادی (ع) در این زمینه گفت: از حدود دو ماه پیش مردم استان فارس و استانهای دیگر کشور اعلام آمادگی برای حضور در مراسم پخت داشتند و از یک ماه پیش نیز با راه اندازی روابط عمومی در محل پخت ثبت نام از افراد انجام شد.
محمد اسدی تاکید کرد: به دلیل رعایت هرچه بیشتر مسائل بهداشتی تمامی افراد دست اندر کار پخت دارای کارت شناسایی مشخص هستند. پس از پخت، آش مذکور از حدود ساعت پنج صبح توزیع خواهد شد و تا حدود ۱۱ پیش از ظهر ادامه خواهد داشت.
در پخت امسال ۱۲۰ گوسفند، دو هزار و ۵۰۰ کیلو لوبیا، یک هزار ۵۰۰ کیلو نخود، یک هزار و ۵۰۰ کیلو عدس، پنج تن تره، ۱۰۰ کیلو ترخون، ۷۰ کیلو زردچوبه، ۷۰ کیلو ادویه، ۴۰ کیلو فلفل سیاه، ۱/۵ تن پیاز و... مورد استفاده قرار میگیرد.
هزینه پخت این آش ۸۰ تنی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان برآورد شده است که تمامی این مبلغ از نذورات مردمی جمه شده است.
سال گذشته مقدار آش نذری مذکور به میزان ۷۲ تن بود که حدود ۱۲ هزار نفر از ساعت یک بامداد تا ۱۱ صبح روز ۲۸ صفر در صف دریافت آش ایستادند.
امسال نیز از ساعاتی پیش پخت این آش نذری به طور رسمی آغاز شده است، اگرچه که مراحل پاک کردن حبوب و سبزی آن از دو روز پیش انجام شده بود و حدود ۷۰۰ مرد و ۱۰۰ خانم در پخت و پاک کردن حبوب و سبزیجات آن مشارکت داشتند.
مدیر گروه فرهنگی و مذهبی امام هادی (ع) در این زمینه گفت: از حدود دو ماه پیش مردم استان فارس و استانهای دیگر کشور اعلام آمادگی برای حضور در مراسم پخت داشتند و از یک ماه پیش نیز با راه اندازی روابط عمومی در محل پخت ثبت نام از افراد انجام شد.
محمد اسدی تاکید کرد: به دلیل رعایت هرچه بیشتر مسائل بهداشتی تمامی افراد دست اندر کار پخت دارای کارت شناسایی مشخص هستند. پس از پخت، آش مذکور از حدود ساعت پنج صبح توزیع خواهد شد و تا حدود ۱۱ پیش از ظهر ادامه خواهد داشت.
در پخت امسال ۱۲۰ گوسفند، دو هزار و ۵۰۰ کیلو لوبیا، یک هزار ۵۰۰ کیلو نخود، یک هزار و ۵۰۰ کیلو عدس، پنج تن تره، ۱۰۰ کیلو ترخون، ۷۰ کیلو زردچوبه، ۷۰ کیلو ادویه، ۴۰ کیلو فلفل سیاه، ۱/۵ تن پیاز و... مورد استفاده قرار میگیرد.
هزینه پخت این آش ۸۰ تنی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان برآورد شده است که تمامی این مبلغ از نذورات مردمی جمه شده است.
پ
نظر کاربران
خب اخه که چی بشه؟
نذری دادنم دیگه چشم و همچشمی؟رکورد زنی؟۱۰۰میلیون هزینه کردین اش درست کردین ملت یه وعده غذا خوردن خب چی شد؟طرف اشو میگیره میخوره پشت سرشم نگا نمیکنه
اون پول خرج دخترای دم بخت که گیر جهیزین میکردین یا زندونیای دیه که بیگناه تو زندونن اونوخ تاعمر داره دعات میکردن