۱۶۳۹۴۲
۵ نظر
۵۰۰۵
۵ نظر
۵۰۰۵
پ

ماجرای توهم زا بودن قرص «کلداکس»

موضوع توهم زا بودن قرص "کلداکس"، خبری بود که طی روزهای گذشته در فضای مجازی منتشر شد و این در حالی است که چندی قبل وزیر بهداشت به رسانه ها توصیه کرد مردم را بابت اخبار نادرست، نگران نکنند.

خبرگزاری مهر: موضوع توهم زا بودن قرص "کلداکس"، خبری بود که طی روزهای گذشته در فضای مجازی منتشر شد و این در حالی است که چندی قبل وزیر بهداشت به رسانه ها توصیه کرد مردم را بابت اخبار نادرست، نگران نکنند.

شایعات در حوزه سلامت به ویژه در بخش دارویی، همواره وجود داشته است. بطوریکه با کوچکترین خبر نادرست، به یکباره موجی از نگرانی و دلهره در بین مردم ایجاد می شود. شاید پنی سیلین چینی، یکی از همین دست اخباری بود که دو سال قبل بر سر زبان ها افتاد و رسانه ای شد. به دنبال آن، موارد مشابه دیگری، خوراک برخی رسانه ها شد و البته اخیرا، دوباره شایعات دارویی شدت گرفته است. نمونه اخیر آن، موضوع توهم زا بودن قرص "کلداکس" بود که هفته گذشته در فضای مجازی منتشر شد.

دکتر سید امیر رضویان مدیر عامل شرکت داروسازی دکتر عبیدی در واکنش به شایعه ای که برخی رسانه ها در مورد "توهم زا بودن قرص کلداکس" منتشر کرده اند، به خبرنگار مهر گفت: این خبر به دلیل نامشخص بودن منبع که از طرف یکی از پزشکان اورژانس بیمارستانی در تهران مطرح شده است هیچ گونه ارزش خبری نداشته و به شدت تکذیب می شود.

وی افزود: داروی کلداکس یک داروی سرماخوردگی است و با توجه قرار گیری در فصل سرما و طبیعتا تجویز بیشتر آن از سوی پزشکان صورت می گیرد خبر پراکنی این چنینی باعث می شود مردم و بیماران دچار نوعی اضطراب در مورد کلداکس گردند.

رضویان ضمن تاکید بر فاقد ارزش خبری بودن چنین شایعاتی، خاطر نشان کرد: باید در چیستی و چگونگی ارسال خبر و اطلاع رسانی احساس مسئولیت بیشتری کرد.

مدیر عامل شرکت داروسازی دکتر عبیدی در پایان به رسانه ها و مردم پیشنهاد داد صحت و سقم این قبیل خبرها را قبل از انتشار از طریق سازمان غذا و دارو بررسی و سپس منتشر نمایند تا اذهان مردم نگران چنین شایعاتی نشود.

در همین حال دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت خطاب به رسانه های داخلی عنوان داشته که مردم را با شایعات نگران نکنند.

وی همچنین به برخی از رسانه ها که بنای کارشان بر متهم کردن است و گاه خط نادرستی ایجاد می کنند اشاره کرد و گفت: مگر چه عاید ما می شود که با دروغ گویی، خود را مدیون مردم کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • shahab

      این موضوع کاملا صحت دارد من خودم تجربه کرده ام . وقتی سرما میخوردم واز دارو استفاده میکردم دچار کابوس ها زیاد وتوهمات مخصوصا شبها میشدم که بعدا متوجه شدم که در اثر داروی کلداکس میباشد .الان دیگر به هیچ وجه استفاده نمیکنم .

      پاسخ ها

      • ali

        احسنت بر شما

        شلغم بخور ، سرما نخور . . .

        یاعلی

      • ایران

        فکر کنم شما تبت بالا بوده،دچار کابوس شدی.در این جور موارد به پزشک مراجعه کنید تب بالا خطرناکه.!!!

    • مریم

      ولی من وقتی میخورم اینقدر آروم و عمیق میخوابم که نگو تا حالا هم پیش نیومده با مصرفش کابوس ببینم خیلی هم روی سرما خوردگیم تاثیر مثبت داشته

    • دنیا

      بهتر بجای گوش داد به شایعات ی کم مطاعه کنید.دلیل خواب اور بودنش چون درصد مسکن داره و توهمات بعضیا هنگام خواب بخاطر وضعیت جسمی.منظور از توهم در بیداری نه تو خواب

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج