۱۶۴۱۵۴
۲ نظر
۵۰۸۶
۲ نظر
۵۰۸۶
پ

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

بعد از شام كنار شومينه نشسته‌ايد، با اينكه حسابي از اين موقعيت لذت مي‌بريد اما باز هم انگار چيزي كم داريد! بله، درست حدس زديد آن چيزي نيست جز يك دسر شيرين، خوشمزه و داغ در كنار يك اسكوپ بستني وانيلي يا خامه.

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!
مجله سیب سبز - ستاره محمد: بعد از شام كنار شومينه نشسته‌ايد، روي پاهاي‌تان پتو انداخته‌ايد و چاي داغ در دست‌تان است. با اينكه حسابي از اين موقعيت لذت مي‌بريد اما باز هم انگار چيزي كم داريد! بله، درست حدس زديد آن چيزي نيست جز يك دسر شيرين، خوشمزه و داغ در كنار يك اسكوپ بستني وانيلي يا خامه. پس اگر مي‌خواهيد امسال خاطره‌اي متفاوت از شب‌هاي پاييزي داشته باشيد اين ۱۰ دسر فوق‌العاده آسان را امتحان كنيد.

كيك فنجاني پنج دقيقه‌اي

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

۳۵ گرم آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات، كمي نمك و یک و يك‌دوم قاشق غذاخوري شكر قهوه‌اي را با هم مخلوط كنيد. در كاسه‌اي ديگر یک عدد تخم‌مرغ، دو قاشق غذاخوري شير، یک قاشق غذاخوري كره و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل را مخلوط كنيد، سپس مواد خشك را به مواد ‌تر اضافه كنيد، آن را در يك ماگ ۵۰۰ ميلي ليتري بريزيد و براي ۷۰ تا ۹۰ ثانيه در مايكروفر با درجه بالا بگذاريد تا كيك بالا بيايد و پخته شود.

پودينگ ليمويي

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. ۱۵۰ گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي ۲۵ تا ۳۰ دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.

پودينگ ليمويي

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. ۱۵۰ گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي ۲۵ تا ۳۰ دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود.

فوندانت شكلات داغ

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. ۱۲۵ گرم شكلات تلخ همراه ۱۵۰ گرم كره را با روش بن‌ماري آب كنيد. با همزن برقي سه تخم‌مرغ و نصف پيمانه شكر قهوه‌اي را بزنيد تا پف كند. يك‌سوم پيمانه آرد، یک قاشق غذاخوري پودر شكلات و مايع شكلات آب‌شده را با تخم‌مرغ زده شده مخلوط كنيد. فوندانت را براي ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بپزيد.

فاستر موز:

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوه‌اي و يك‌چهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد.

كاسترد كارامل

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

سه‌چهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرف‌ها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخم‌مرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سه‌چهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرف‌ها روي شكر كاراملي‌شده بريزيد. اين دسر را به روش بن‌ماري در حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد داخل فر براي ۴۰ تا ۴۵ دقيقه بپزيد.

پودينگ عسل و برنج

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

سه و يك‌دوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي ۲۰ تا ۲۵ دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله ‌برداريد و يك‌چهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرف‌هاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد.

كيك سيب داغ

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

دو پيمانه سيب خردشده را با یک پيمانه شكر مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. ۱۰۰ گرم كره را آب كنيد. یک پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، دو قاشق چاي‌خوري بكينگ پودر، یک قاشق چاي‌خوري دارچين و يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري نمك را با هم مخلوط كنيد. سه‌چهارم پيمانه شير و یک عدد تخم‌مرغ را با هم بزنيد و بعد مواد ‌تر و خشك را مخلوط كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد، سپس سيب‌ها و كره را روي خمير بريزيد و آن را در دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد براي ۵۰ تا ۶۰ دقيقه بپزيد.

گلابي داغ كاراملي

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

چهار عدد گلابي را نصف كنيد و هسته‌هايش را در بياوريد، سپس آنها را در سيني چرب‌شده فر بچينيد. در يك قابلمه كوچك دو سوم پيمانه آب و يك‌چهارم پيمانه عسل را مخلوط كنيد و براي سه دقيقه بجوشانيد، سپس آن را روي گلابي‌ها بريزيد. در مرحله بعد روي آنها دارچين، پودر ميخك، پودر هل و شكر بپاشيد و اجازه دهيد در دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد براي ۴۵ تا ۵۵ دقيقه بپزند. گلابي‌هاي داغ را همراه خامه يا بستني سرو كنيد.

كرم بروله

در هوای سرد، دسرهای داغ چه میچسبه!

فر را روي دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. یک فنجان خامه را در مايكروفر با حرارت متوسط گرم كرده و بعد يك و نيم قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل به آن اضافه كنيد. پنج زرده تخم‌مرغ و يك‌سوم فنجان شكر را با همزن برقي مخلوط كرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه كنيد. مخلوط به دست آمده را در ظرف‌هاي مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي نيم ساعت در فر بپزيد، سپس روي آنها را با شكر قهوه‌اي بپوشانيد و اين بار سه دقيقه شعله بالايي فر را روشن كنيد تا روي دسر قهوه‌اي شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خیلی عالی بود لذت بردم حتما امتحان میکنم

    • بدون نام

      عالی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج