۱۶۸۲۴۵
۲ نظر
۵۰۰۶
۲ نظر
۵۰۰۶
پ

استان رکورددار طلاق در کشور

مرکز آمار ایران اعلام کرد: بیشترین میزان طلاق در کل کشور به استان تهران با رقم ۲.۶ در هزار و کمترین مقدار مربوط به استان سیستان و بلوچستان با رقم ۰.۶ در هزار تعلق دارد.

خبرگزاری ایرنا: بیشترین میزان طلاق در کل کشور به استان تهران با رقم ۲.۶ در هزار و کمترین مقدار مربوط به استان سیستان و بلوچستان با رقم ۰.۶ در هزار تعلق دارد.

مرکز آمار ایران اعلام کرد: از نتایج 'طرح پژوهشی بررسی وضع زناشویی جمعیت کشور در سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۸۵ و ۱۳۹۰' که از سوی مرکز آمار ایران انتشار یافته، درصد افراد ۱۰ساله و بیشتر حداقل یکبار ازدواج کرده که تا سال ۷۵ روند کاهشی داشت طی سالهای ۸۵ تا ۹۰ برای مردان از ۵۶.۱ به ۶۱.۷ و برای زنان از ۶۴.۱ به ۶۹.۸ درصد افزایش یافته است.

این گزارش ادامه می دهد: استانهای مازندران و خوزستان به لحاظ افراد ۱۰ساله و بیشتر یکبار ازدواج کرده رتبه نخست را به خود تخصیص داده اند.

همچنین در سالهای یادشده نسبت مردان حداقل یکبار ازدواج کرده در هر دو استان(مازندران و خوزستان) ۶۶درصد و در مورد زنان رتبه نخست شاخص مورد بررسی به استان یزد برابر با ۷۴.۶ درصد بوده است.

* پیشرسی ازدواج

پیشرسی ازدواج برای مردان و به ویژه زنان کاهش یافته به طوری که پیشرسی ازدواج مردان از رقم ۶.۳درصد در سال ۱۳۳۵ به رقم ۲.۲ درصد در سال ۱۳۹۰ تقلیل یافته است. همچنین این میزان برای زنان در زمانهای یادشده از ۴۱ به ۲۱.۴ درصد رسیده است.

بیشترین پیشرسی ازدواج مردان و زنان مربوط به استان ایلام به ترتیب با رقم یک و ۱۱.۹ درصد است.

* زنان و مردان هرگز ازدواج نکرده

همچنین در سال ۹۰ معادل ۳۷.۸ درصد از مردان مناطق شهری و ۳۸.۶درصد از مردان نقاط روستایی کل کشور هرگز ازدواج نکرده بودند. این نسبت در مورد زنان مناطق شهری و روستایی به ترتیب ۳۰ و ۳۰.۵ درصد بوده است.

* میانگین سن ازدواج

شاخص میانگین سن در نخستین ازدواج مردان طی ۵۰ سال اخیر با افت و خیزهایی همراه و این شاخص در سال ۱۳۳۵ برابر با ۲۴.۹ و در سال ۱۳۹۰ به ۲۶.۷ سالگی بوده است.

شاخص یادشده برای زنان افزایش چشمگیری داشته به طوری که از ۱۹سالگی در سال ۳۵ به ۲۳.۴ سالگی در سال ۹۰ رسیده است. همچنین افزایش سریعتر سن ازدواج زنان نسبت به مردان باعث کاهش فاصله سنی زوجین شده است.

همچنین طی سالهای ۸۰ تا ۹۰ هر دو میزان ازدواج و طلاق افزایش یافته به طوری که میزان ازدواج از ۹.۸ در هزار در سال ۸۰ به ۱۱.۶۴ در هزار رسیده است. در حالیکه میزان طلاق از از ۰.۹۳ در هزار در سال ۸۰ به ۱.۹ درهزار در سال ۹۰ رسیده است و شتاب طلاق در دوره پنجساله ۸۰ تا ۸۵ نسبت به دوره ۸۵ تا۹۰ کندتر بوده است.

در سال ۹۰ بیشترین میزان ازدواج در کل کشور به ترتیب به استانهای اردبیل و خراسان شمالی با رقم ۱۵در هزار و کمترین مقدار در کل کشور به استان تهران با رقم ۸.۴ در هزار تعلق دارد.

طبق این گزارش، در تمام استانهای کشور و در همه گروههای سنی درصد زنان بی همسر براثر طلاق افزایش یافته است. این افزایش در برخی استانها نظیر آذربایجان شرقی، اردبیل، تهران، خراسان رضوی، سمنان و مرکزی از شدت زیادی برخوردار بوده است. همچنین درصد زنان بی همسر براثر طلاق در تمام گروههای سنی استان یزد نسبت به دیگر استانهای پایین تر است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سجاد

      دم زابلیا گرم.مرد زندگین.زناشونم شوهر دوست.فط زابل جانم عشق است.

      پاسخ ها

      • 20

        به امیدخدا سال اینده94 سال ازدواج بدون طلاق باشه امین

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج