ته چین گوشت و سیب زمینی
سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و ۴ قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.
چاشنیک:
مواد لازم:
طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان:
۱. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .
۲. سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و ۴ قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.
۳. حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم.
۴. ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .
۵. در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.
۶. در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.
۷. صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد، گوشت وسیب زمینی برشته شوند.
مواد لازم:
- برنج : ۴ پیمانه یا ۶۰۰ گرم
- گوشت راسته و یا مغز ران : ۴۰ تا ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی : ۲ عدد
- کره : ۳۰ گرم
- روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان:
۱. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .
۲. سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و ۴ قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.
۳. حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم.
۴. ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .
۵. در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.
۶. در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.
۷. صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد، گوشت وسیب زمینی برشته شوند.
پ
نظر کاربران
بنظر خوشمزه میاد...اینو تا حالا نشنیده بودم ندیده بودم!
درستش میکنم!خوب تو کته هم استادم!