آشپزخانه برترین ها: روز دوم نوروز
برترین ها تصمیم گرفته تا برای ۱۴ روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر ۱۴ روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.
برترین ها: برترین ها تصمیم گرفته تا برای 14 روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر 14 روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.
تقریبا بیشتر غذاها غیرایرانی هستند تا به این بهانه خوراک های جدیدی به برنامه های غذایی خود اضافه و طعم و مزه غذاهای ملل را امتحان کنید.
صبحانه
مکعب های ترد جودوسر
• تعداد: ۶ نفر (نصف پیمانه هر نفر)
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: ۳۰ دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت
مواد لازم
• ۱.۵ پیمانه جودوسر نیمه کوبیده
• ¼ پیمانه سبوس جو
• ¼ پیمانه آرد کامل
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ۳ قاشق غذاخوری کره بادام
• 2 قاشق غذاخوری آب
• یک قاشق غذاخوری عسل
• 1/8 قاشق چایخوری جوش شیرین
• ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
• کمی روغن
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. جودوسر را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا پودر شود. سبوس، شکر قهوه ای، کرده بادام، آب، عسل، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و تا حدی که همه مواد مخلوط شوند، هم بزنید.
۲. تابه مستطیلی فر که ارتفاع ۵ سانتی متر دارد را با روغن چرب کنید. مواد به دست آمده را داخل تابه بریزید فشار دهید. آنها را به شکل مربع های ۲.۵ سانتی متری برش دهید و سی دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
3. فر را خاموش کنید اما تابه را خارج نکنید. اجازه دهید مکعب های جودوسر داخل فر خاموش با در بسته به مدت 20 تا 30 دقیقه بماند. سپس آن را خارج کنید. تکه ها را از تابه بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شوند. سپس با شیر کم چرب نوش جان کنید.
ناهار
مرغ با کشمش و دانه کاج
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: 8 دقیقه
• زمان پخت: ۵۵ دقیقه
مواد لازم
• ۷۰۰ گرم گوشت مرغ بدون استخوان
• یک عدد پیاز متوسط، خلالی
• دو حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه آب مرغ کم نمک
• نصف پیمانه کشمش طلایی
• نصف پیمانه سرکه سفید
• نصف قاشق چایخوری آویشن
• ۱/۴ قاشق چایخوری رزماری
• یک قاشق غذاخوری آب سرد
• ۱.۵ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو قاشق غذاخوری دانه کاج تفت داده
طرز تهیه
1. مرغ ها را بشویید و خشک کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و سیر را در روغن داغ روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه تفت دهید. تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
۲. سرکه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. سپس در تابه را بردارید تا آب مواد کشیده و سرکه تبخیر شود. سپس آب مرغ، کشمش، آویشن و رزماری را به مواد داخل تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در ظرف را ببندید تا مرغ کاملا پخته شود.
3. برای سرو، مرغ را داخل ظرف بریزید. آب سرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید. تا حدی هم بزنید که مواد غلیظ شوند. پس از جوشیدن، 2 دقیقه بیشتر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
۴. این سس را روی مرغ بریزید و روی آن هم دانه کاج بوداده بریزید و سرو کنید.
نوشیدنی
یخچای نعنایی
تعداد: ۱۶ نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان خنک شدن: ۴ تا ۴۸ ساعت
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
• 7 پیمانه آب
• دو پیمانه شکر
• 8 عدد چای کیسه ای با طعم پرتقال
• ۸ برگ تازه نعنا
• 8 پیمانه آب سرد
• دو پیمانه آب پرتقال
• ¾ آب لیمو
• قالب های یخ
دستور تهیه
۱. در یک قابلمه بزرگ، ۷ پیمانه آب و دو پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. مرتب هم بزنید تا شکرها حل شوند. سپس حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه اجازه دهید تا بدون در نیم جوش شود. از روی حرارت بردارید. چای های کیسه ای و ۸ برگ تازه نعنا را اضافه کنید. در آن را بگذارید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. با صافی چای و برگ های نعنا را جدا کنید.
2. چای حاضر شده را داخل کاسه بزرگ بریزید، 8 پیمانه آب سرد، آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در آن را بگذارید و 4 ساعت تا دو روز داخل یخچال قرار دهید. چای را با قالب های یخ و برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
سوپ
سوپ تورتلینی فلورانس
• تعداد: ۶ نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• 255 گرم تورتیلینی پنیر
• ۴۰۰ گرم آب مرغ
• 280 گرم سس آلفردو
• دو پیمانه گوجه فرنگی خشک و چرب
• دو پیمانه سینه مرغ پخته و ریز شده
• ۷۰ گرم اسفناج کوچک
• پنیر پارمسان
طرز تهیه
1. در یک قابلمه، تورتیلینی را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲. در همان قابلمه، آب مرغ و سس آلفردو را با هم مخلوط کنید. مرغ و گوجه فرنگی خشک را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید تا ۵ دقیقه نیم جوش باقی بماند.
3. توتلینی پخته شده و اسفناج را اضافه کنید. 1 تا دو دقیقه بپزید تا تورتیلینی گرم شود و اسفناج آب بیندازد. در صورت تمایل، روی آن پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.
شام
فریتاتای نخود و اسفناج
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• یک عدد پیاز کوچک
• دو حبه سیر رنده شده
• روغن زیتون
• یک عدد فلفل قرمز کبابی
• ۲۰۰ گرم نخود پخته شده
• 150 گرم سوسیس
• یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
• دو دسته اسفناج
• ۵ عدد تخممرغ هم زده
• نمک
طرز تهیه
1. پیاز را خرد کنید و به همراه سیر در روغن زیتون داغ تفت دهید تا طلایی شوند.
۲. سوسیس و فلفل قرمز را به اندازه نخود خرد کنید و آنها را همراه با نخود و پاپریکا به تابه اضافه کنید.
3. همه ما را به خوبی با یکدیگر تفت دهید. پس از پخته شدن، تخم مرغ ها را درون یک کاسه بشکیند و هم بزنید و سپس داخل تابه روی مواد بریزید. حرارت باید متوسط باشد. هنگامی که تخم مرغ ها سفت شدند، فریتاتا آماده است.
۴. آن را داخل ظرف مناسب برگردانید تا به طور قالبی و سالم در بیاید.
چاشنی
سالاد ذرت شیرین
• تعداد: ۸ نفر
• زمان تهیه: 35 دقیقه
مواد لازم
• نصف پیمانه سرکه سیب
• ¼ پیمانه شکر
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۴ خوشه بلال
• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به اندازه ذرت ها (به مدت 20 دقیقه در آب یخ بخیسانید و سپس آن را کاملا خشک کنید)
• نصف پیمانه خیار، با پوست به اندازه پیازها خرد کنید
• نصف پیمانه فلفل شیرین نارنجی یا قرمز
• ۳ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
• یک قاشق غذاخوری برگ های ریحان
• یک قاشق غذاخوری فلفل تند خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
طرز تهیه
1. برای تهیه سس، در یک کاسه شیشه ای، سرکه، شکر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود.
۲. برای تهیه خود سالاد، دانه های بلال را جدا کنید. در یک کاسه بزرگ همه مواد به غیر از نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. برای سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید. روی آن نصف قاشق چایخوری نمک دریایی بریزید. سس را اضافه کنید. سالاد را سریع میل کنید زیرا خیار و گوجه فرنگی سریع آب می اندازند.
دسر
ترافل با طعم موکا
• تعداد: ۴۸ عدد
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان سرد شدن: ۳ ساعت
• زمان فریز کردن: 30 دقیقه
مواد لازم
• 3/4 پیمانه خامه فرم گرفته
• دو قاشق غذاخوری کره
• 400 گرم شکلات تلخ خرد شده
• یک قاشق غذاخوری قهوه سرد
• 425 گرم شکلات سفید خرد شده
• یک قاشق غذاخوری شورتنینگ
• یک قاشق غذاخوری آب نبات قهوه خرد شده
طرز تهیه
1. در یک قابلمه متوسط، خامه فرم گرفته و کره را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید و بگذایرد بجوشند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکلات تلخ را اضافه کنید اما هم نزنید. 5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید خنک شود. سپس تا زمانی که نرم و یکدست شود هم بزنید. قهوه سرد را اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
۲. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. مخلوط شکلاتی را تپهای روی سینی فر بریزید. یک ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند. سپس با دست آنها را گرد و توپی کنید و دوباره داخل سینی فر بچینید. دوباره ۳۰ دقیقه دیگر داخل یخچال قرار دهید.
3. شکلات سفید و شورتنینگ را داخل کاسه بریزید. آن را بدون در به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 50 درصد قرار دهید. پس از اینکه کمی خنک شد، توپ های شکلاتی را داخل آن بغلتانید تا همه سطح توپ را بپوشاند. سپس آنها را روی کاغذروغنی در سینی فر بچینید. فورا روی آنها آب نبات خرد شده قهوه بریزید.
۴. این ترافل ها را می توانید به مدت دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
تقریبا بیشتر غذاها غیرایرانی هستند تا به این بهانه خوراک های جدیدی به برنامه های غذایی خود اضافه و طعم و مزه غذاهای ملل را امتحان کنید.
صبحانه
مکعب های ترد جودوسر
• تعداد: ۶ نفر (نصف پیمانه هر نفر)
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: ۳۰ دقیقه در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت
مواد لازم
• ۱.۵ پیمانه جودوسر نیمه کوبیده
• ¼ پیمانه سبوس جو
• ¼ پیمانه آرد کامل
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ۳ قاشق غذاخوری کره بادام
• 2 قاشق غذاخوری آب
• یک قاشق غذاخوری عسل
• 1/8 قاشق چایخوری جوش شیرین
• ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
• کمی روغن
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. جودوسر را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا پودر شود. سبوس، شکر قهوه ای، کرده بادام، آب، عسل، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و تا حدی که همه مواد مخلوط شوند، هم بزنید.
۲. تابه مستطیلی فر که ارتفاع ۵ سانتی متر دارد را با روغن چرب کنید. مواد به دست آمده را داخل تابه بریزید فشار دهید. آنها را به شکل مربع های ۲.۵ سانتی متری برش دهید و سی دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
3. فر را خاموش کنید اما تابه را خارج نکنید. اجازه دهید مکعب های جودوسر داخل فر خاموش با در بسته به مدت 20 تا 30 دقیقه بماند. سپس آن را خارج کنید. تکه ها را از تابه بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شوند. سپس با شیر کم چرب نوش جان کنید.
ناهار
مرغ با کشمش و دانه کاج
• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه: 8 دقیقه
• زمان پخت: ۵۵ دقیقه
مواد لازم
• ۷۰۰ گرم گوشت مرغ بدون استخوان
• یک عدد پیاز متوسط، خلالی
• دو حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه آب مرغ کم نمک
• نصف پیمانه کشمش طلایی
• نصف پیمانه سرکه سفید
• نصف قاشق چایخوری آویشن
• ۱/۴ قاشق چایخوری رزماری
• یک قاشق غذاخوری آب سرد
• ۱.۵ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو قاشق غذاخوری دانه کاج تفت داده
طرز تهیه
1. مرغ ها را بشویید و خشک کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و سیر را در روغن داغ روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه تفت دهید. تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
۲. سرکه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. سپس در تابه را بردارید تا آب مواد کشیده و سرکه تبخیر شود. سپس آب مرغ، کشمش، آویشن و رزماری را به مواد داخل تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در ظرف را ببندید تا مرغ کاملا پخته شود.
3. برای سرو، مرغ را داخل ظرف بریزید. آب سرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید. تا حدی هم بزنید که مواد غلیظ شوند. پس از جوشیدن، 2 دقیقه بیشتر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
۴. این سس را روی مرغ بریزید و روی آن هم دانه کاج بوداده بریزید و سرو کنید.
نوشیدنی
یخچای نعنایی
تعداد: ۱۶ نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان خنک شدن: ۴ تا ۴۸ ساعت
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
• 7 پیمانه آب
• دو پیمانه شکر
• 8 عدد چای کیسه ای با طعم پرتقال
• ۸ برگ تازه نعنا
• 8 پیمانه آب سرد
• دو پیمانه آب پرتقال
• ¾ آب لیمو
• قالب های یخ
دستور تهیه
۱. در یک قابلمه بزرگ، ۷ پیمانه آب و دو پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. مرتب هم بزنید تا شکرها حل شوند. سپس حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه اجازه دهید تا بدون در نیم جوش شود. از روی حرارت بردارید. چای های کیسه ای و ۸ برگ تازه نعنا را اضافه کنید. در آن را بگذارید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. با صافی چای و برگ های نعنا را جدا کنید.
2. چای حاضر شده را داخل کاسه بزرگ بریزید، 8 پیمانه آب سرد، آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در آن را بگذارید و 4 ساعت تا دو روز داخل یخچال قرار دهید. چای را با قالب های یخ و برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
سوپ
سوپ تورتلینی فلورانس
• تعداد: ۶ نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• 255 گرم تورتیلینی پنیر
• ۴۰۰ گرم آب مرغ
• 280 گرم سس آلفردو
• دو پیمانه گوجه فرنگی خشک و چرب
• دو پیمانه سینه مرغ پخته و ریز شده
• ۷۰ گرم اسفناج کوچک
• پنیر پارمسان
طرز تهیه
1. در یک قابلمه، تورتیلینی را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲. در همان قابلمه، آب مرغ و سس آلفردو را با هم مخلوط کنید. مرغ و گوجه فرنگی خشک را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید تا ۵ دقیقه نیم جوش باقی بماند.
3. توتلینی پخته شده و اسفناج را اضافه کنید. 1 تا دو دقیقه بپزید تا تورتیلینی گرم شود و اسفناج آب بیندازد. در صورت تمایل، روی آن پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.
شام
فریتاتای نخود و اسفناج
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
• یک عدد پیاز کوچک
• دو حبه سیر رنده شده
• روغن زیتون
• یک عدد فلفل قرمز کبابی
• ۲۰۰ گرم نخود پخته شده
• 150 گرم سوسیس
• یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
• دو دسته اسفناج
• ۵ عدد تخممرغ هم زده
• نمک
طرز تهیه
1. پیاز را خرد کنید و به همراه سیر در روغن زیتون داغ تفت دهید تا طلایی شوند.
۲. سوسیس و فلفل قرمز را به اندازه نخود خرد کنید و آنها را همراه با نخود و پاپریکا به تابه اضافه کنید.
3. همه ما را به خوبی با یکدیگر تفت دهید. پس از پخته شدن، تخم مرغ ها را درون یک کاسه بشکیند و هم بزنید و سپس داخل تابه روی مواد بریزید. حرارت باید متوسط باشد. هنگامی که تخم مرغ ها سفت شدند، فریتاتا آماده است.
۴. آن را داخل ظرف مناسب برگردانید تا به طور قالبی و سالم در بیاید.
چاشنی
سالاد ذرت شیرین
• تعداد: ۸ نفر
• زمان تهیه: 35 دقیقه
مواد لازم
• نصف پیمانه سرکه سیب
• ¼ پیمانه شکر
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۴ خوشه بلال
• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به اندازه ذرت ها (به مدت 20 دقیقه در آب یخ بخیسانید و سپس آن را کاملا خشک کنید)
• نصف پیمانه خیار، با پوست به اندازه پیازها خرد کنید
• نصف پیمانه فلفل شیرین نارنجی یا قرمز
• ۳ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
• یک قاشق غذاخوری برگ های ریحان
• یک قاشق غذاخوری فلفل تند خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
طرز تهیه
1. برای تهیه سس، در یک کاسه شیشه ای، سرکه، شکر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود.
۲. برای تهیه خود سالاد، دانه های بلال را جدا کنید. در یک کاسه بزرگ همه مواد به غیر از نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. برای سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید. روی آن نصف قاشق چایخوری نمک دریایی بریزید. سس را اضافه کنید. سالاد را سریع میل کنید زیرا خیار و گوجه فرنگی سریع آب می اندازند.
دسر
ترافل با طعم موکا
• تعداد: ۴۸ عدد
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان سرد شدن: ۳ ساعت
• زمان فریز کردن: 30 دقیقه
مواد لازم
• 3/4 پیمانه خامه فرم گرفته
• دو قاشق غذاخوری کره
• 400 گرم شکلات تلخ خرد شده
• یک قاشق غذاخوری قهوه سرد
• 425 گرم شکلات سفید خرد شده
• یک قاشق غذاخوری شورتنینگ
• یک قاشق غذاخوری آب نبات قهوه خرد شده
طرز تهیه
1. در یک قابلمه متوسط، خامه فرم گرفته و کره را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید و بگذایرد بجوشند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکلات تلخ را اضافه کنید اما هم نزنید. 5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید خنک شود. سپس تا زمانی که نرم و یکدست شود هم بزنید. قهوه سرد را اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
۲. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. مخلوط شکلاتی را تپهای روی سینی فر بریزید. یک ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند. سپس با دست آنها را گرد و توپی کنید و دوباره داخل سینی فر بچینید. دوباره ۳۰ دقیقه دیگر داخل یخچال قرار دهید.
3. شکلات سفید و شورتنینگ را داخل کاسه بریزید. آن را بدون در به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 50 درصد قرار دهید. پس از اینکه کمی خنک شد، توپ های شکلاتی را داخل آن بغلتانید تا همه سطح توپ را بپوشاند. سپس آنها را روی کاغذروغنی در سینی فر بچینید. فورا روی آنها آب نبات خرد شده قهوه بریزید.
۴. این ترافل ها را می توانید به مدت دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
پ
ارسال نظر