۱۸۸۰۶۱
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز

برترین ها تصمیم گرفته تا برای ۱۴ روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر ۱۴ روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز
برترین ها: برترین ها تصمیم گرفته تا برای 14 روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر 14 روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.

تقریبا بیشتر غذاها غیرایرانی هستند تا به این بهانه خوراک های جدیدی به برنامه های غذایی خود اضافه و طعم و مزه غذاهای ملل را امتحان کنید.

صبحانه

بیسکوتی پسته

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز

• تعداد: ۴۸ عدد
• زمان آماده سازی: 30 دقیقه
• زمان پخت: ۳۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

• ۱/۴ پیمانه کره آب شده
• یک پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 3 عدد تخم مرغ
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام
• ۲ ¼ آرده کامل
• 1.5 پیمانه قاشق چایخوری رازیانه
• یک پیمانه کشمش خشک
• ¾ پیمانه پسته
• نصف پیمانه زردآلوی خشک، خرد شده
• یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه

1. کره را به مدت 30 ثانیه داخل یک کاسه بزرگ با همزن برقی هم بزنید. شکر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا کاملامخلوط شوند. سه عدد تخم مرغ، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید. به مرور آرد را اضافه کنید. سپس تخم رازیانه، کشمش، پسته و برگه زردآلو را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. روی مواد را بپوشانید و آن را 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خمیر آماده شود.

2. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را دو نیم کنید. از هر نیمه یک لوله 30 سانتی متر با قطر 4 سانتی متر درست کنید. آنها را به اندازه مساوی تقسیم کنید. تکه ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن قرار دارد، بچینید. سطح تکه های استوانه ای را صاف کنید تایک سانتی متر ضخامت داشته باشند. تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید و روی سطح نان ها بمالید.

3. آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شود. آنها را یک ساعت بیرون بگذارید تا خنک شوند.

4. پس از خنک شدن، دوباره فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. آنها را روی توری فر قرار دهید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا برشته و ترد شوند.

5. بیسکوتی را می توانید سه روز در یخچال و سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

ناهار

پِسکه ایتالیانو

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز

• تعداد: ۲ نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: ۸ دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه پاستا لوله ای
• 2 تکه ماهی سالمون یا ماهی تن (350 گرم)
• یک قاشق چایخوری ادویه کریول (گوجه فرنگی، فلفل و پیاز)
• یک پیمانه قارچ خرد شده
• ۱/۳ پیمانه سرکه سفید
• دو قاشق غذاخوری سس پستو ریحان
• یک قاشق غذاخوری آبلیمو
• دو قاشق چایخوری کیپر
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه متوسط، پاستا را بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

۲. دو طرف استیک های ماهی را نمک، فلفل و ادویه بزنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط پاستا، قارچ، سرکه، پستو، آب لیموترش و کیپر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. در یک تابه بزرگ، ماهی ها را داخل روغن زیتون سرخ کنید. هر طرف را یک دقیقه سرخ کنید کافی است. حرارت را کم کنید و مخلوط پاستا را داخل تابه بریزید. اجازه دهید بجوشد. روی حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه بگذارید نیم جوش باشد و سپس سرو کنید.

میان وعده

بروشتا گوجه فرنگی

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز

• تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
• زمان آماده سازی: 25 دقیقه
• زمان پخت: ۷ دقیقه در حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت

مواد لازم

یک عدد نان باگت بزرگ
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
پودر فلفل سیاه
گوجه فرنگی تازه (دو عدد متوسط) و زیتون
میگو

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فرنهایت از قبل روشن کنید. برای تهیه کراستتنی (تکه های نان برشته)، نان باگت را به ضخامت دو سانتی متری برش دهید. نان ها را روی سینی فر بچینید. با قلم مو روی آنها را روغن زیتون بمالید. روی آن فلفل بپاشید. حدود ۴ دقیقه در فر بپزید تا ترد و برشته شوند. نان ها را برگردانید و دوباره برای ۳ تا ۴ دقیقه دیگر اجازه دهید در فر برشته شوند.

۲. گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کنید و همه تخم های آن را بیرون بیاورید. در یک کاسه کوچک، یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده را با یک پیمانه زیتون بی هسته خرد شده مخلوط کنید. ۳/۱ پیمانه پیاز قرمز کوچک را به خوبی ریز کنید و به همراه ۲ قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه ریز شده به مواد اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و دو حبه سیر رنده شده را نیز به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳. مقدار دلخواه از این مواد را روی نان های تست قرار دهید.

سوپ

سوپ تایلندی مارچوبه

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز

تعداد: ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم

• یک عدد پیاز درشت خرد شده
• 3 قاشق غذاخری کره یا روغن گیاهی
• ۱۳۵۰ گرم مارچوبه
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۱.۵ پیمانه شیر نارگیل
• 4 تا 5 پیمانه آب سبزیجات
• یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده
• سه قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
• نصف قاشق چایخوری آب لیموترش

طرز تهیه

۱. مارچوبه ها را به اندازه های کوچک برش دهید.

۲. پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند. حدود ۱۰ دقیقه کافی است.

۳. پوست رنده شده لیموترش و زنجبیل را حدود سه دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

۴. مارچوبه های خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه تفت دهید.

۵. شیر نارگیل و ۵ پیمانه آب سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.اجازه دهید مواد حدود ۱۵ دقیقه نیم‌جوش شود.

۶. سوپ را در مخلوط‌‍کن پوره کنید تا کاملا نرم شوند. دوباره آن را درون قابلمه بازگردانید و حرارت دهید تا غلیظ شود. در صورت نیاز می توانید مقداری آب مرغ یا آب سبزیجات به مواد اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید.

۷. آب لیموترش را اضافه کنید و با گشنیز و پیازکوهی خرد شده سرو کنید.

شام

تخم‌مرغ آب‌پز با سیب‌زمینی سرخ کرده

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم

• دو عدد سیب زمینی شیرین کوچک
• دو قاشق غذاخوری کره
• یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
• ¼ قاشق چایخوری زنجبیل
• نمک و فلفل
• یک قاشق غذاخوری شیره افرا
• یک دسته کلم سبز
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیازچه
• یک عدد پیاز سفید کوچک
• یک پیمانه آب مرغ
• یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
• دو عدد تخم‌مرغ
• پنیر سفید رنده شده
• ۱/۸ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سیب‌زمینی ها را مکعبی خرد کنید. در تابه مخصوص فر یک لایه فویل قرار دهید. سیب‌زمینی ها را داخل آن بریزید. روی آنها روغن، یک قاشق غذاخوری کره آب شده، شیره افرا، زنجبیل، نمک و فلفل بریزید. آنها را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته شوند.

۲. پیازچه یا موسیر را ریز کنید. پیاز را رنده کنید. در یک تابه متوسط، کمی روغن کانولا و نصف قاشق غذاخوری کره بریزید و پیاز و موسیر را تفت دهید. آب مرغ را اضافه کنید. کلم های شسته و خرد شده را اضافه کنید. شعله را کم کنید و بگذارید تا چند دقیقه پخته شوند تا کلم ها نرم شوند. سپس سرکه سیب و نمک و فلفل اضافه کنید.

۳. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد سپس تخم‌مرغ ها را درون آن بشکیند تا آب‌پز شود. سپس آنها رااز آب بگیرید و کنار بگذارید.

۴. روی نان های تست کمی کره بمالید و آنها را یک تا دو دقیقه در فر برشته کنید.

۵. برای مخلوط کردن مواد با هم، به میزان لازم پنیر روی نان های تست قرار دهید. کمی از مخلوط کلم را روی آن بگذارید. سیب‌زمینی سرخ شده را روی کلم ها و در آخر تخم‌مرغ آب‌پز شده را قرار دهید. در آخر جوزهندی روی آنها رنده کنید و با نمک و فلفل سیاه سرو کنید.

چاشنی

ترشی کدو

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز

• میزان: ۴ لیتر
• زمان تهیه: 60 دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه
• فرایند آماده سازی: سه ساعت تا سه هفته

مواد لازم

• 1400 گرم کدو گردویی (تخم آنها را بگیرید و به مکعب های 2 سانتی متری تقسیم کنید)
• دو قاشق غذاخوری نمک
• 2.5 پیمانه سرکه سفید
• یک پیمانه عسل
• یک عدد برگ بو
• دو قاشق چایخوری تخم رازیانه
• 3 حبه سیر خرد شده
• یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• 8 عدد دانه فلفل سیاه
• ۸ ساقه آویشن تازه

طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ، نمک و کدو را با هم مخلوط کنید. به مدت ۳ تا ۴ ساعت در دمای اتاق بگذارید بماند. سپس آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

۱. در یک قابلمه استیل و لعابی سرکه، عسل، برگ بو، تخم رازیانه، سیر، فلفل قرمز خرد شده و دانه های فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. مدام هم بزنید تا عسل حل بشود و سپس حرارت را کم کنید. به حالت نیم جوش ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید بماند. آنها را داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید.

۲. شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در قابلمه بجوشانید تا استرلیزه شود. پس از سه هفته این ترشی آماده مصرف می شود.

دسر

شکلات تخته‌ای ابروباد

آشپزخانه برترین ها: روز چهارم نوروز

• تعداد: ۳۴۰ گرم
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان سرد شدن: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

• ۱۷۰ گرم روکش شکلاتی
• 85 گرم روکش شکلات شیری
• ۱۷۰ گرم روکش شکلات وانیلی
• 85 گرم روکش شکلات سفید
• ¼ پیمانه شکلات نعنافلفلی

طرز تهیه

۱. داخل سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. در یک قابلمه کوچک، روکش شکلاتی و شکلات شیری را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند. آنها را به شکل یک مستطیل ۲۰×۲۵ سانتی‌متری روی سینی فر بریزید.

۲. در یک قابلمه کوچک دیگر، روکش شکلات وانیلی و شکلات سفید را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند.

۳. به آرامی آنها را روی مخلوط شکلاتی که روی سینی فر ریخته اید، بریزید. با کاردک به آرامی شکلات سفید و سیاه را با هم مخلوط کنید تا حالت ابرو باد ایجاد شود. روی آن آب‌نبات قیچی خرد شده بریزید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا شکلات ها خودشان را بگیرند و سفت شوند. سپس آنها را از روی فویل بردارید و به تکه های کوچک بشکنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      گفتین تو کدوم سیاره زندگی میکنین؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج