۱۹۵۰۲۹
۳ نظر
۵۰۱۲
۳ نظر
۵۰۱۲
پ

پنیر ماسکارپونه یک پنیر خارجی است!

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

با اینکه برخی از کمپانی های داخلی، نمونه پنیرهای خارجی را با قیمت های ارزان تر تولید و عرضه می کنند. اما اینکه خودتان در خانه چیزی را درست کنید، علاوه بر اطمینان از مزه و سلامت آن، نوعی هم تفریح به‌شمار می رود.

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه
برترین ها: با اینکه برخی از کمپانی های داخلی، نمونه پنیرهای خارجی را با قیمت های ارزان تر تولید و عرضه می کنند. اما اینکه خودتان در خانه چیزی را درست کنید، علاوه بر اطمینان از مزه و سلامت آن، نوعی هم تفریح به‌شمار می رود. در این پست، ما پنیر ماسکارپونه را انتخاب کرده ایم که در بسیاری از دسرها و برخی از دستورهای غذایی از آن استفاده می شود.

ماسکارپونه نوعی پنیر سفید است که طعم خامه ای و کره ای دارد و بسیار لذیذ و خوش‌خوراک است. نمونه ای که ما آموزش داده ایم، در عرض 10 دقیقه و با دو ماده غذایی آماده می شود.

این پنیر برای روی بستنی، غلات، داخل راویولی، به همراه میوه های تازه یا نوع هم‌زده آن با عسل بسیار خوب است و توصیه می کنیم حتما امتحان کنید. در ادامه، تارت ماسکارپونه با گوجه‌فرگی را هم آموزش داده ایم تا بدانید از این پنیر چه استفاده هایی می توان کرد.

پنیر ماسکارپونه خانگی

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان استراحت و سرد شدن: شب تا صبح
تعداد: ۲ پیمانه

مواد لازم

  • دو پیمانه خامه پرچرب و غلیظ
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، روی حرارت کم خامه را هم بزنید تا به حالت نیم‌جوش در بیاید. دمای خامه باید حدود 180 درجه فارنهایت باشد و بیشتر از این نشود. پس از اینکه نیم‌جوش شد، سه دقیقه بگذارید بماند و سپس آب‌لیموترش را اضافه کنید. هم بزنید و سه دقیقه دیگر نیم‌جوش کنید.

2. قابلمه را از روی حرارت بردارید. پنیر را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود. حدود 30 دقیقه کافی است.

3. درون آبکش، چند لایه پارچه توری با سوراخ های بسیار ریز قرار دهید. ماسکارپونه سرد شده را داخل آن بریزید و سپس درون یک کاسه بگذارید تا آب اضافه آن کشیده شود. این پروسه برای ساخته شدن پنیر لازم است. البته پنیر ماسکارپونه، شیرابه زیادی پس نمی دهد. اما هنگام صبح، کاملا ضخیم و خامه‌ای است و طعم بسیار عالی هم دارد.

تارت ماسکارپونه با گوجه‌فرنگی

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

• تعداد: ۶ تا ۸ نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• 2 ¼ پیمانه آرد کامل
• یک قاشق چایخوری نمک
• ¼ پیمانه آب
• ¾ پیمانه شورتنینگ
• یک پیمانه برگ تازه ریحان
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• یک حبه سیر رنده شده
• ۲۲۵ گرم پنیر ماسکاپونه
• دو قاشق چایخوری آب لیموترش
• ۳ عدد گوجه‌فرنگی درشت در رنگ‌های مختلف
• فلفل سیاه

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. ¼ پیمانه از مخلوط آرد را در یک کاسه کوچک جدا کنید. به آن آب بیفزایید تا خمیر شود.

3. شورتنینگ را درون آرد خشک در کاسه بزرگ بریزید. خمیر را به آنها بیفزایید و خوب هم بزنید.

4. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. آن را کف قالب پای بگذارید. روی سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند.

5. خمیر را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

6. در غذاساز، ریحان، رغن زیتون، سیر و کمی نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.

7. در یک کاسه کوچک، پنیر ماسکارپونه و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از خنک شدن خمیر، مخلوط ماسکارپونه را داخل آن بریزید.

8. گوجه‌فرنگی‌ها را نازک به صورت حلقه‌ای برش دهید. آن را روی پای بچینید. نمک و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • گل نرگس

      عالی بودممنون وسپاسگذارم ازانتقال هنرخوب آشپزیتون

    • samira

      سلام مرسی ازتوضیح عالیتون
      من پنیرماسکارپونه روباهمین روش درست کردم شکل ظاهرش همینه که شماگفتین اماهمون طعم قبلی خامه رومیده!این طعم مشکلی نداره؟؟

    • حمید

      با سلام. لطفا بفرمایید علت عدم تشکیل لخته بعد از اضافه کردن سرکه در خامه ای که دمای ان 80 درجه سانتی گراد هست چیه؟؟من حتی برای اینکه ببینم مشکل چیه میزان سرکه رو به حدی زیاد کردم که مزه خامه بوسیله ترشی سرکه پوشانده شد ولی بازهم خامه هیچگونه عکس العملی نشون نداد.
      با تشکر

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج