۲۰۱۶۹۳
۴ نظر
۵۰۲۸
۴ نظر
۵۰۲۸
پ

تصاویر قاچاق ظالمانه طوطی در بطری آب!

چاقچیان بی‌رحم «طوطیِ کاکلی کاکل‌زری» را در بطری‌های پلاستیکی آب قاچاق می‌کنند تا به اهداف خود برسند. تاکنون بیش از ۲۴ مورد از این پرنده توسط پلیس کشف و ضبط شده است.

فرادید: چاقچیان بی‌رحم «طوطیِ کاکلی کاکل‌زری» را در بطری‌های پلاستیکی آب قاچاق می‌کنند تا به اهداف خود برسند. تاکنون بیش از ۲۴ مورد از این پرنده توسط پلیس کشف و ضبط شده است.

به نقل از دیلی‌میل، قاچاقچیان این طوطی‌های ‌کاکلی کاکل‌زری را در بطری‌های آب جاسازی کردند تا آن‌ها را برای مراسمی در اندونزی قاچاق کنند. خوشبختانه اما پلیس اندوزی محموله این پرنده‌ها را کشف و از بطری خارج کرد تا تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گیرند. قیمت هر کدام از این پرنده‌ها در بازار اندونزی ۶۵۰ یورو بوده است.

«اتحاديه بین‌المللی‌ حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی» نام طوطی کاکلی کاکل‌زری را در سال ۲۰۰۷ وارد فهرست گونه‌های در حال انقراض کرده بود.

تصاویر قاچاق ظالمانه طوطی در بطری آب!

تصاویر قاچاق ظالمانه طوطی در بطری آب!

جمعیت این گونه (Yellow-crested cockatoos) به دلیل جنگل‌زدایی و شکار غیرقانونی به شدت کاهش یافته است. مطالعات اخیر نشان می‌دهد که کمتر از ۷۰۰۰ طوطی کاکلی کاکل‌زری در جهان وجود دارد.

هر ساله بیش از ۱۰ هزار طوطی، شامل طوطی استرالیایی (Lories) و طوطی کاکلی کاکل‌زری، در منطقه هالماهِرا در شمال اندونزی از طبیعت گرفته می‌شوند. گفتنی است این طوطی‌ها در جهت تجارت غیرقانونی حیوانات در بازار اندونزی و بازارهای بین‌المللی شکار می‌شوند.

تصاویر قاچاق ظالمانه طوطی در بطری آب!

حدود ۴۰ درصد این پرنده‌ها در فرآیند قاچاق جان خود را از دست می‌دهند. بنابراین می‌توان گفت از هر ۱۰۰۰ طوطی، ۴۰۰ مورد آن بی‌جهت در فرآیند شکار غیرقانونی، حمل و نقل و تجارت کشته می‌شود. دلیل آن نیز شرایط بد نگهداری و حمل و نقل ظالمانه این پرندگان است.

تصاویر قاچاق ظالمانه طوطی در بطری آب!

تصاویر قاچاق ظالمانه طوطی در بطری آب!

بسیاری از پرندگان را نمی‌توان در تجارت‌های قانونی بین‌المللی خرید و فروش کرد، مگر اینکه این پرنده‌ها با مجوز کشور صادرکننده شکار شده باشند.

تصاویر قاچاق ظالمانه طوطی در بطری آب!

سرعت تولید مثل طوطی‌های کاکلی کاکل‌زری کند است. این طوطی‌ها سالی یک بار و هر بار نیز تا دو تخم می‌گذارند. شکار بی‌رویه همچنان ادامه دارد، البته در مناطقی نیز کمی از آن کاسته شده است. از طرف دیگر، قطع بی‌رویه درختان برای مصارف صنعتی و همچنین سم‌پاشی درختان باقی‌مانده دو تهدید بزرگ برای این گونه طوطی و البته پرنده‌های دیگر ساکن این منطقه به شمار می‌روند. این پرنده‌های بسیار زیبا در جنگل‌های تیمور شرقی و جزایر سولاوِسی و لسر سونداس اندونزی یافت می‌شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      بی وجدان ها !
      حالا خودشون رو بندازن تو سلولی که نتونن جم بخورن ، تنگ تنگ !

    • چشمه

      خدا لعنتشون کنه آخه چطوری تونستن این کار رو بکنن واااااااااااااایییییییییییی بیچاره طوطیا چی کشیدن اون تو، قلبم درد گرفت ای خدا

    • بدون نام

      لا الله الا الله
      وای خدای من
      این عمل کثیف و شیطانی از ظلم به انسانها بدتره چون انسانها قدرت دفاع و انتقام و اعاده حیثیت و شکایت به مراجع قانونی رو دارن ولی این مخلوقات زبون بسته بیگناه به جز خدا به کی میتونن شکایت کنن؟؟؟
      هیچکس حق اسارت و کشتار هیچ مخلوفی رو نداره چون خداوند مخلوقات رو آزاد آفریده و جانها در دست اوست.

    • بدون نام

      انسانه دیگه ، جای تعجب نداره هر کاری ازش برمیاد ...

      انسان های خوب کم شدن و جمعیت انسان های بد خیلی زیاد شده

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج