۲۰۷۱۷۳
۵۳۷۱
۵۳۷۱
پ

حُمُص لبنانی؛ پیش غذای همه چی تمام

حُمص یا نخود - ارده یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه و به خصوص در لبنان بسیار محبوب است؛ و در رستوران‌‌‏ها در به‌‌‏عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

سایت لاپلاس: حُمص یا نخود - ارده یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه و به خصوص در لبنان بسیار محبوب است؛ و در رستوران‌‌‏ها در به‌‌‏عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

این غذا بدلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین سی و پروتئین است. همچنین دارای فیبر فراوانی است که برای سیستم گوارش بدن مفید است. این نوع فیبر، گلوکز (قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کاهش می‌‌‏دهد.

حُمُص لبنانی؛ پیش غذای همه چی تمام

این غذای بدون گوشت، گزینه خوبی برای گیاهخواران است.

حمص را به عنوان پیش غذا همراه با دیگر پیش‌‌‏غذاهای لبنانی مانند تبوله و نان پیتا کنار غذاهای گوشتی مانند مرغ کبابی، کباب کوبیده یا کوفته سرو می‌کنند.

حُمُص لبنانی؛ پیش غذای همه چی تمام

مواد لازم برای ۵ نفر:

  • نخود: ۴۰۰ گرم
  • ارده کنجد: نصف پیمانه معادل ۸ قاشق غذاخوری (روغن کنجد یا ارده کنجد(
  • روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴ حبه
  • نمک: به مقدار کافی
  • لیمو ترش: ۲ عدد
  • فلفل قرمز: نصف قاشق سوپ‌خوری

حُمُص لبنانی؛ پیش غذای همه چی تمام

طرز تهیه:

۱. نخود را می‌پزیم و آب آن را می‌گیریم. یک چهارم پیمانه از آب آن را نگه می‌داریم و بقیه آب را بیرون می‌‌‏ریزیم.

۲. نخودهای پخته را داخل مخلوط کن یا دستگاه غذا‌ساز می ریزیم تا خرد شوند.

۳. سیر پوست کنده و نمک را داخل هاون می‌‌‏ریزیم و کاملا له می‌کنیم. ارده کنجد، روغن زیتون و آب لیمو ترش را داخل مخلوط سیر ریخته و با هاون و یا قاشق چوبی کاملاً می‌‌‏زنیم.

۴. مخلوط بالا را داخل نخود می‌ریزیم و کاملاً مخلوط می کنیم تا مخلوط خمیر مانند غلیظ و یکدستی به دست آید. اگر خشک بود، کمی از آب نخود و یا آبلیمو را داخل آن می‌‌ریزیم تا لطیف گردد.

۵. حمص را داخل ظرف مناسب سرو می‌ریزیم و قبل از سرو، روی آن کمی روغن زیتون می‌ریزیم و با نعنای تازه، نخودهای پخته و کمی زرشک تازه تزئین می‌نماییم. این غذا را می‌‌‏توان همراه خیار شور، تربچه و پیاز سرو کنید.

حُمُص لبنانی؛ پیش غذای همه چی تمام

فوت کوزه گری:

۱. می‌‌‏توانید نخود را از قبل خیس کنید و پوست بگیرید واگر فرصت نبود، بعد از پخت پوست آن را بگیرید.

۲. اگر طعم سیر خام را دوست ندارید می‌‌‏توانید سیر را بپزید و سپس با نمک و فلفل قرمز و روغن کنجد مخلوط کنید.

۳. می‌‌‏توانید از زیتون هم برای تزئین استفاده کنید.

حُمُص لبنانی؛ پیش غذای همه چی تمام
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج