۲۱۹۷۶۱
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

تارت شكلات و بادام

ترکیب شكلات و بادام چه می کنه؟!

وقتي در يك دسر، بادام و شكلات وجود داشته باشد، تصور كنيد چقدر اين دسر مي‌تواند مقوي باشد. گسی بادام و تلخی شکلات که مخلوط می‌شود یک ترکیب خوشمزه و بی نظیر به دست می‌آید.

ترکیب شكلات و بادام چه می کنه؟!
مجله سیب سبز: وقتي در يك دسر، بادام و شكلات وجود داشته باشد، تصور كنيد چقدر اين دسر مي‌تواند مقوي باشد. گسی بادام و تلخی شکلات که مخلوط می‌شود یک ترکیب خوشمزه و بی نظیر به دست می‌آید. فقط حواستان باشد بادام مناسب این دسر بادام خام و البته صددر صد ایرانی است. ساختمان اصلی این دسر دست شکلات و بادام است اگر طرفدار شکلات هستید این تارت بهترین انتخاب برای یک روز خوب است.

ترکیب شكلات و بادام چه می کنه؟!

مواد لازم برای خمیر تارت

  • ۲/۱ پيمانه يا ۱۱۵ گرم كره (ذوب شود)
  • ۴ /۱ پيمانه شكر
  • ۱ ق چ وانيل
  • ۱ ق‌چ خلال پوست پرتقال
  • ۸ /۱ ق‌چ نمك
  • ۱۴۰ گرم آرد

مواد لازم براي داخل تارت

  • 3 گرم شكلات تلخ (ريز خرد شود)
  • 2 /1 1 پيمانه مغز بادام پرك‌شده
  • 3 /2 پيمانه شكر
  • 6 ق‌س كره (در دماي اتاق نرم شود)
  • 1 عدد تخم‌مرغ (در دماي اتاق قرار گيرد)
  • 2 /1 ق‌چ وانيل

طرز تهیه:

۱. فر را با دماي ۱۲۰ درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد و كره ذوب‌شده، شكر، وانيل، خلال پوست پرتقال و نمك را در آن بريزيد و هم بزنيد تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.

۲. آرد را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد تا به صورت خمير نرم درآيد. قالب تارت، با قطر ۳۱ سانتي‌متر را آماده كنيد و بعد از باز كردن خمير روي سطح آردپاشي‌شده، داخل قالب پهن كنيد و مدت ۲۰ دقيقه يا تا زماني كه خمير تارت طلايي‌رنگ شود، در فر بپزيد.

۳. حالا نوبت مواد داخل تارت است. شكلات را با حرارت غيرمستقيم ذوب كنيد و كناري بگذاريد.

يك پيمانه بادام را همراه شكر در دستگاه غذاساز بريزيد و مخلوط را به پودر تبديل كنيد. ابتدا ۶ ق‌س كره را به پودر بادام و شكر بيفزاييد و بعد از اضافه كردن تخم‌مرغ دوباره هم بزنيد. وانيل را هم اضافه كنيد.

۴. شكلات را به مخلوط بادام و تخم‌مرغ داخل غذاساز بيفزاييد و چند بار روشن و خاموش كنيد تا مايه‌اي يكنواخت حاصل شود. مايه شكلاتي را داخل خمير تارت پخته‌شده بريزيد و با يك‌دوم پيمانه مغز بادام پرك‌شده تزئين كنيد.

۵. تارت را مدت ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا مايه روي تارت حالت پف‌كرده پيدا كند و خمير نان خشك شود.

فوت و فن

برای آب کردن شکلات، هم می‌توانید کاسه حاوی شکلات را روی دهانه کتری در حال جوش بگذارید، هم می‌توانید از روش بن‌ماری استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج