۲۱۹۷۷۳
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

یک‌وجب روغن سالم روی آش شما!

روغن‌های نباتی انواع مختلفی دارند که شاید برخی از آنها كمي فانتزي به نظر برسند اما واقعیت این است که طعم و مزه‌شان متفاوت و خواصشان آن‌قدر زیاد است که می‌ارزد روغن سالاد و پخت و پزتان را تغییر دهید و به خرید روغن‌های گیاهی تازه‌تری فکر کنید.

یک‌وجب روغن سالم روی آش شما!
مجله سیب سبز: در گذشته‌ای نه‌چندان دور تقریبا هر کدبانویی معتقد بود که غذا فقط با استفاده از روغن کرمانشاهی خوشمزه می‌شود. بعد‌ها روغن‌های جامد دیگری هم به بازار آمدند که مهمان آشپزخانه‌های همه ما بودند اما با گذشت زمان و هشدارهای محققان، روغن‌های گیاهی سالم‌تری وارد بازار شدند و هر روز می‌بینیم که کارخانجات مختلف محصولات تازه‌ای را به بازار عرضه می‌کنند. روغن‌های نباتی انواع مختلفی دارند که شاید برخی از آنها كمي فانتزي به نظر برسند اما واقعیت این است که طعم و مزه‌شان متفاوت و خواصشان آن‌قدر زیاد است که می‌ارزد روغن سالاد و پخت و پزتان را تغییر دهید و به خرید روغن‌های گیاهی تازه‌تری فکر کنید.

روغن هسته انگور

مصرف این روغن به دلیل خواص دارویی‌اش در گذشته رواج داشته اما خیلی از ما با این روغن آشنایی زیادی نداریم و استفاده از آن به تازگی باب شده است. بررسی‌های جدید هم نشان می‌دهد که روغن هسته انگور از بروز بیماری‌های قلبی و سرطان جلوگیری کرده، به تنظیم قند خون کمک می‌کند.

یک‌وجب روغن سالم روی آش شما!

این روغن، کلسترول خوب خون را افزایش و کلسترول بد را کاهش می‌دهد؛ بنابراین از آن به‌عنوان یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاها استفاده کنید و نگرانی نداشته باشید چون می‌تواند درجه حرارت بالا را به راحتی تحمل کند. درست که قیمت آن نسبت به سایر روغن‌های گیاهی بیشتر است اما مقدار موردنیاز آن برای پخت غذاها تقریبا نصف سایر روغن‌هاست و این موضوع قیمت بیشتر آن را توجیه می‌کند، پس با خیال راحت آن را به غذاهای‌تان اضافه کنید و از خواصش بهره‌مند شوید.

حدود قیمت : ۱۸تا ۲۸ هزارتومان

روغن زیتون

این روغن برای طعم دادن به سالاد‌ها بهتر است اما مهم‌ترین خاصیت آن حفاظت از قلب و عروق است. خانم‌هایی هم که دلشان می‌خواهد پوستی شاداب و زیبا داشته باشند، باید حتما از این روغن در ترکیب غذاهایشان استفاده کنند. شکی نیست که روغن زیتون، روغن پرخاصیتی است اما به هر حال مصرف زیاد آن توصیه نمی‌شود. علاوه بر این فکر نکنید که به دلیل مفید بودن، می‌توانید هر غذایی را با آن بپزید. در این صورت بهتر است بدانید که این روغن مخصوص پخت و پز و آشپزی نیست و بیشترین کاربرد آن در تهیه انواع سالاد‌هاست. نقطه دود روغن زیتون پایین است و بعد از قرار گرفتن روی شعله گاز به ماده‌ای خطرناک تبدیل می‌شود؛ البته می‌تواند حرارت خیلی ملایم را به مدت كمي تحمل كند اما فکر سرخ کردن مواد غذایی با این روغن را از سرتان دور کنید.

حدود قیمت : ۱۰تا ۲۰ هزارتومان

روغن آفتابگردان

قدیمی‌ترین روغن مایع گیاهی است که همه ما با آن آشنایی داریم و قبل‌از اینکه این همه روغن متنوع به بازار بیاید، تنها روغن نباتی مفیدی بود که در آشپزخانه‌ها کم‌کم جایگزین روغن‌های مضر شد. بعد از آن روغن‌های گیاهی دیگری هم به بازار آمدند. روغن آفتابگردان جزو ارزان‌ترین روغن‌های مایع گیاهی است که برای پخت و پز و سالاد به كار مي‌رود اما یادتان باشد که برای سرخ کردن مناسب نیست و برای تهیه غذاهای برشته شده باید سراغ روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی بروید.

حدود قیمت : ۱۰ تا ۱۸ هزارتومان

روغن کانولا

کانولا روغن گیاهی دیگری است که این روزها نامش را در کنار روغن‌های مشهور دیگر مانند روغن آفتابگردان زیاد می‌شنویم. مقاومت این روغن در برابر گرما و حرارت زیاد است و به راحتی می‌توانید از آن تا چند بار برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کنید. این روغن نسبت به سایر روغن‌ها دارای کمترین میزان اسید چرب اشباع شده است و به همین دلیل به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. کانولا نسبت به سایر روغن‌ها ویتامین E و امگا۳ زیادی دارد و یکی از سالم‌ترین روغن‌هاست که غذای شما را خوشمزه‌تر می‌کند؛ ضمن اینکه روغن ملايمي است و در شادابی پوست تاثیر دارد و از ایجاد چین و چروک‌های پوست پیشگیری می‌کند.

حدود قیمت : ۶ تا ۱۰ هزارتومان

روغن ذرت

این روغن هم مانند بیشتر روغن‌های گیاهی دوستدار قلب است و همان حکایت افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسترول بد در مورد این روغن هم صدق می‌کند. روغن ذرت هم به گروه روغن‌های پایدار تعلق دارد و می‌توانید آن را برای پخت و پز به کار ببرید.

حدود قیمت : ۱۶ تا ۲۰ هزارتومان

روغن سبوس برنج

این روغن از پوسته خارجی و قهوه‌ای رنگ برنج به دست می‌آید و برای کاهش کلسترول خون روغن مناسبی است؛ بنابراین با خوردن آن از بابت بالا رفتن کلسترول بد نگرانی نداشته باشید؛ ضمن اینکه با مصرف آن از مشکلات قلبی و پیری زودرس دور می‌مانید.این روغن نقطه دود بالایی دارد و به‌راحتی برای پخت و پز قابل استفاده است اما نکته مهم در مورد روغن سبوس برنج، این است که حاوی یک نوع اسید چرب به نام اسید لینولنیک است که نباید برای مدت طولانی حرارت ببیند، چون خواص ارزشمندش را از دست می‌دهد و طعم خوبی پیدا نمی‌کند. پس اگر می‌خواهید با آن آشپزی کنید باید با این روغن غذاهایی بپزید که سریع آماده می‌شوند.

حدود قیمت : ۲۵ تا ۳۰ هزارتومان
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج