عشق شکلاتی ها؛ برانیز شکلاتی با مغز گردو
اگر عاشق شکلات هستید و حتی کیک و شیرینی های مورد علاقه تان هم نوع شکلاتی آنهاست، برانیز را حتما خورده اید. البته برانیز هم مدل های مختلف دارد. این مدل آن را از دست ندهید.
مجله آشپزی مثبت - مهشید امیری: اگر عاشق شکلات هستید و حتی کیک و شیرینی های مورد علاقه تان هم نوع شکلاتی آنهاست، برانیز را حتما خورده اید . البته برانیز هم مدل های مختلف دارد. این مدل آن را از دست ندهید.
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه رویه:
طرز تهیه رویه:
در ظرف مناسبی شکلات و روغن بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید سپس ظرف را کنار بگذارید تاکمی خنک شود.
طرز تهیه:
۱. ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مستطیل شکل ۲۰×۳۰ را روی سینی فر قرار دهید و کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس آن را کاملاً چرب کنید. حالا در ظرف مناسبی آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و الک کنید سپس آن را کنار بگذارید.
۲. در ظرف دیگری کره، شکر و شکلات تختهای را بریزید سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات و کره آبشده و بهخوبی باهم مخلوط شوند، سپس آن را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.
۳. در یککاسه مناسب تخممرغ ها و وانیل را باهمزن بزنید تا نرم و یکدست شوند.اکنون کمکم مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند سپس داخل مواد را کمی گود کنید و مایع شکلاتی خنک شده و مغز گردو را به آن بیفزایید. اکنون مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. بعدازاینکه برانیز آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تاکمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کرده و برش دهید. برانیز را با مواد رویه که از قبل آماده کرده بودید و شکلات تزئین کنید.
مواد لازم
- ۱۵۰ گرم آرد
- ۱۲۰ گرم کره
- ۱۷۵ گرم شکلات تلخ تخته ای
- ۳ عدد تخممرغ
- ۹۰ گرم شکر
- ۳ ق س پودر کاکائو
- ۴ /۱ پیمانه مغز گردو خردشده
- ۸ /۱ ق چ بیکینگپودر
- ۸ /۱ ق چ وانیل
مواد لازم برای تهیه رویه:
- 100 گرم شکلات تختهای شیری
- 3 ق س روغن مایع
- شکلات تزئینی به مقدار لازم
طرز تهیه رویه:
در ظرف مناسبی شکلات و روغن بریزید و آن را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید سپس ظرف را کنار بگذارید تاکمی خنک شود.
طرز تهیه:
۱. ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مستطیل شکل ۲۰×۳۰ را روی سینی فر قرار دهید و کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس آن را کاملاً چرب کنید. حالا در ظرف مناسبی آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و الک کنید سپس آن را کنار بگذارید.
۲. در ظرف دیگری کره، شکر و شکلات تختهای را بریزید سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات و کره آبشده و بهخوبی باهم مخلوط شوند، سپس آن را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.
۳. در یککاسه مناسب تخممرغ ها و وانیل را باهمزن بزنید تا نرم و یکدست شوند.اکنون کمکم مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند سپس داخل مواد را کمی گود کنید و مایع شکلاتی خنک شده و مغز گردو را به آن بیفزایید. اکنون مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. بعدازاینکه برانیز آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تاکمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا کرده و برش دهید. برانیز را با مواد رویه که از قبل آماده کرده بودید و شکلات تزئین کنید.
پ
ارسال نظر