۲۳۰۶۸۸
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

ادويه پلو با مرغ

یک دیگ پلو بار بگذارید که بوی آن تا هفت تا خانه بپیچد!

اگر عاشق غذاهای پر عطر و طعم هستید و اصولا از ادویه های مختلف در خورش ها و خوراک هایتان زیاد استفاده می کنید، پیشنهاد ما ادویه پلو است.

یک دیگ پلو بار بگذارید که بوی آن  تا هفت تا خانه بپیچد!
مجله آشپزی مثبت - زهرا محتشمی: اگر عاشق غذاهای پر عطر و طعم هستید و اصولا از ادویه های مختلف در خورش ها و خوراک هایتان زیاد استفاده می کنید،پیشنهاد ما ادویه پلو است.

یک دیگ پلو بار بگذارید که بوی آن  تا هفت تا خانه بپیچد!

مواد لازم براي ۴ تا ۵ نفر

  • ۴ پيمانه برنج
  • ۶۰۰ گرم سينه مرغ
  • ۵۰۰ گرم ران مرغ
  • به ميزان لازم نمك
  • ۱ق چ زعفران ساييده شده
  • ۱۰۰ گرم كره
  • ۲ ق س ادويه پلويي (زرد چوبه، دارچين، فلفل سياه، جوز هندي، زنجبيل، زيره، گلپر)
  • ۴۵۰ گرم سيب زميني
  • ۱ پيمانه روغن
  • ۲ /۱ ۱پيمانه نخود فرنگی پخته
  • ۲ ق س زعفران دم كرده
  • ۲ عدد پیاز متوسط

طرز تهیه:

1. برنج را از 2 ساعت قبل خيس كنيد. مرغ ها را شسته و پوست آنها را جدا كنيد، سپس همراه با1 عدد پياز، 3 پيمانه آب و مقداري نمك در قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. كف روي مرغ را دور بریزید و در قابلمه را ببنديد. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا مرغ بپزد.

2. قبل از اینکه مرغ را از روی حرارت بردارید، زعفران ساييده را روي تكه‌هاي مرغ بپاشيد. 2 قاشق سوپخوري كره را هم به آنها اضافه كرده و کمی صبر کنید تا رنگ و عطر زعفران و کره به خورد تکه های مرغ برود. حالا استخوان مرغ ها را جدا کنید و آنها را در یک ظرف مناسب بریزید و 1 قاشق سوپخوری از مخلوط ادویه مخصوص را روی آنها بپاشید.

3. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید تا آماده آبکشی شود. برنج را در یک سبد مناسب آبکشی کنید. کف قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ سیب زمینی را کف قابلمه قرار دهید. مقداری از برنج را داخل قابلمه بپاشید. کمی هم ادویه مخصوص روی آن بریزید. حالا مقداری از تکه های مرغ و سپس مقداری از نخود فرنگی را روی برنج بریزید. لایه ها را به همین ترتیب داخل قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند. دقت کنید که لایه آخر برنج را بریزید. زعفران محلول در آب و 3 قاشق روغن داغ روی برنج باشد. در قابلمه را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید و آن را روی قابلمه قرار دهید.

4. قابلمه را به مدت 15 دقیقه داخل فر که با دمای 180 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده قرار دهید. حالا دمای فر را روی پایین ترین درجه قرار داده و به مدت 50-40 دقیقه صبر کنید تا برنج خوب دم بکشد.

5. در این میان سیب زمینی را بعداز آنکه پوستش را گرفتید با رنده ریز، رنده کرده و به مدت 30 دقیقه آن را در مقداری آب سرد و کمی نمک خیس کنید، سپس آن را در سبدی بریزید تا کاملا خشک شود. سیب زمینی را در مقداری روغن سرخ کنید. 1 عدد پیاز را خلالی خرد کرده و آن را هم تفت دهید. درانتها سیب زمینی و پیاز را با هم مخلوط کنید.

6. وقتی برنج آماده شد، برنج زعفرانی را با مخلوط سیب زمینی و پیاز در یک ظرف مخلوط کنید. برنج را در ظرف مورد نظرتان ریخته و با مخلوط برنج زعفرانی آن را تزیین کنید.

نکته

شما می توانید برنج را روی اجاق گاز هم دم کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • افرانت

      من كه آقا هستم؛ ولي سعي ميكنم درست كنم اينجوري كه تعريف كردي خوشمزه ميشه؛

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج