طرز تهیه کرم انبه، دسر مخصوص تابستان
۲۴۲۱۴۰
۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
۴۴۳۴۴ 
تابستان فصل انواع و اقسام میوه‌های خوشمزه است که البته همه شان از دیدگاه طب سنتی طبعی سرد دارند. انبه، اما طبعی گرم دارد؛ بنابراین در کنار بقیه میوه‌های سرد انبه هم بخرید و در دسر‌های تان از آن استفاده کنید.
مجله سیب سبز: تابستان فصل انواع و اقسام میوه های خوشمزه است که البته همه شان از دیدگاه طب سنتی طبعی سرد دارند. انبه اما طبعی گرم دارد. بنابراین در کنار بقیه میوه های سرد انبه هم بخرید و در دسرهای تان از آن استفاده کنید. طعم خاص انبه همراه با شیر و خامه بی نظیر است. آن را در این دسر امتحان کنید.

کرم انبه (فوری - تابستان)

مواد لازم

  • 2 عدد  انبه                             
  •  3 ق س پودر ژلاتین                  
  • 3 پیمانه  شیر                             
  • 2 /1 پیمانه آب سرد                        
  • 2 /1 پیمانه شکر          
  • 2/1 ق س وانیل   
  •   1 پیمانه خامه صبحانه 

طرز تهیه:

1.  ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.

2.  انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسه‌ای بریزید. تکه‌های درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوط‌کن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.

3.  خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید وخوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید وبازکمی هم بزنید . مایه دسر آماده است.

4.  مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و4- 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل تزیین کنید.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
02:47 - 1394/06/21
ممنونم
خییییییییلی خوشمزه شده بود جاتون خالی
Iran, Islamic Republic of
09:45 - 1397/04/20
به نظر من اگه بجای شکر عسل اضافه کنیم بهترتررررررررر میشه. البته این نظر من هست
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج