۲۵۷۴۵۸
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان

ماهی را با مواد مختلفی می توان مزه دار کرد، و احتمالا تیلاپیایی که در آب پرتقال، ریحان و سیر پخته می شود حتما طعم خوبی پیدا می کند.

وب سایت آشپزی: ماهی را با مواد مختلفی می توان مزه دار کرد، و احتمالا تیلاپیایی که در آب پرتقال، ریحان و سیر پخته می شود حتما طعم خوبی پیدا می کند.

مواد لارم:

  • فیله ماهی تلاپیا ۴ تکه (۴۵۰ کالری)
  • آب پرتقال ۲ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری (۲۷۰ کالری)
  • کره ۶ قاشق غذاخوری (۶۰۰ کالری)
  • خرده نان ۳/۴ پیمانه (۲۵۰ کالری) (۶ کالری)
  • سیر خرد شده ۲ حبه
  • ریحان تازه خرد کرده ۱ قاشق غذا خوری (۲ کالری)
  • نمک و ادویه به میزان لازم (۰ کالری)

تیلاپیا با طعم آب پرتقال و ریحان

طرز تهیه:

۱- برای تهیه تیلاپیای پرتقالی، ابتدا درجه فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

۲- سپس ۱ و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را در کیسه پلاستیکی بریزید و فیله های ماهی تیلاپیا را به آن بیفزایید.

۳- کیسه را بفشارید تا هوای اضافی آن خارج شود. درب کیسه را خوب ببندید.

۴- کیسه را در یخچال به مدت ۳ ساعت قرار دهید.

۵- خرده نان، ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال، سیر و ریحان را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.

۶- تیلاپیا را از آب پرتقال خارج کنید و تکان دهید تا مایع زیادی آن حذف شود.

۷- فیله ها را در ظرف فر قرار دهید و نمک، سرکه و ادویه مورد نظرتان را به آن اضافه نموده و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را بر روی فیله ها بریزید.

۸- روی ظرف را با فویل بپوشانید و در حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مایع جذب ماهی شود.

۹- تیلاپیای پرتقالی را از فر خارج نموده و در ظرف موردنظر خود سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج