۲۵۹۶۹۲
۲۷ نظر
۵۱۷۱
۲۷ نظر
۵۱۷۱
پ

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

در ادامه شکم گردی جذابمان در پایتخت، می‌رسیم به یکی از محبوب ترین صبحانه ها و میان وعده ها در بین تمامی عشقِ شکم ها، یعنی املت.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!
برترین ها: در ادامه شکم گردی جذابمان در پایتخت، می‌رسیم به یکی از محبوب ترین صبحانه ها و میان وعده ها در بین تمامی عشقِ شکم ها، یعنی املت. املت (omelette) یک غذایی با ریشه فرانسوی است که ماده اولیه اش تخم مرغ پخته شده در روغن یا کره به همراه سبزیجات مختلف نظیر قارچ، گوجه فرنگی، بادمجان، کدو و ... است که گاهی بیکن و یا ژامبون گوشت و مرغ و یا پوره سیب زمینی هم به آن اضافه میشود.

ولی این تعریف از املت برای فرنگی هاست! ما ایرانی ها یک نوع املت داریم و بس، و آن هم همان صبحانه لذیذی است که با گوجه فرنگی و تخم مرغ سرخ شده در روغن یا کره آماده می شود و همراه پیاز و پیازچه و با نان بربری یا سنگک داغ نوش جان می‌گردد. املت در میان ایرانی ها آنقدر محبوب بوده که بتواند رستوران داران را وارد عرصه رقابت برای بهترین املت تهران بکند. ما در این مطلب کار شما را راحت کرده ایم و به شما خواهیم گفت در کجای تهران بهترین املت ها در انتطار شما هستند تا آن رستوران ها را در برنامه شکم گردی خود بگنجانید.

با ما همراه باشید.

رستوران عمو یحیی

غیر ممکن است که شکم باز باشی و نام رستوران عمو یحیی را نشنیده باشی! رستورانی کوچک و قدیمی با فضای کاملاْ نوستالژیک و کلاسیک در محله نیاوران در شمال تهران. غذا در ظروف روی ( به قول عوام روحی) صرف میشود و خود عمو یحیی زحمت طبخ آن ها را میکشد. قیمت ها فوق العاده مناسب و طعم غذاها واقعاْ بینظیر است.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

عمو یحیی مهربان و خوشروست و با اخلاق خوبی که دارد غیر ممکن است شما را به مشتری دائمی خودش تبدیل نکند. لازم است بگوییم این رستوران برای عزیزانی که از لحاظ بهداشتی و استریل بودن فضای رستوران نگران هستند توصیه نمیشود و فقط به کسانی توصیه میشود که میخواهند بدون هیچ فکر و خیالی خوش بگذرانند و خوشمزه ترین املت تهران را بخورند.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

آدرس: تجریش ،خیابان شهید دربندی، چهار راه حسابی

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

رستوران عمو سهراب

رستورانی تازه تاسیس که آنقدر خوب و موفق بوده که خیلی زود توانست دوش به دوش قدیمی ها رقابت کند و حتی از آن ها نیز جلو بزند. البته صاحب رستوران که یکی از خواننده های رپ زیرزمینی است در این موضوع نمیتواند بی تاثیر باشد. در عمو سهراب، پلو خورشت و کباب نیز یافت میشود ولی به خاطر املت ها و صبحانه های بی نظیرش در لیست ما قرار گرفته است.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

فضای عمو سهراب نسبتاْ کوچک است ولی گرمی و صمیمیت و دکور ایرانی ای که دارد احساس خفگی فضاهای کوچک را به شما القا نمیکند. خلاصه همه چیز در عمو سهراب خوب و خواستنی است.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

آدرس: بلوار اندرزگو، خیابان اشکستان پور، خیابان خامی

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

قهوه خانه آذربایجان

قهوه خانه ای قدیمی که با املت های بی نظیرش معجزه میکند. قهوه خانه آذربایجان در مرکز شهر یکی از پرطرفدار ترین قهوه خانه های سنتی شهر شده است و دلیل اصلی آن املت ها و صبحانه هایی است که به مشتریانش میدهد. فضای آذربایجان همانند عمو یحیی قدیمی و بدون سوسول بازی است و انتظار یک جای تمیز و بهداشتی را نداشته باشید، بلکه میتوانید انتظار یک املت فوق العاده خوشمزه را داشته باشید و انتظارتان هم براورده خواهد شد.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

آذربایجان دیزی هم دارد ولی بیشتر بخاطر املت هایش شناخته شده است. یک قلیانِ خوب پس از یک صبحانه یا عصرانه خوب گزینه ای عالی برای عزیزانِ اهل دود است که در آذربایجان با یک اشاره آماده است!

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

آدرس: خیابان انقلاب، خیابان وصال شیرازی، ابتدای خیابان بزرگمهر

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

رستوران عمو هوشنگ

یکی دیگر از رستوران های قدیمی و «کثیف» در شمال تهران که با املت هایش شهره شهر شده است. به محض رسیدن به رستوران عمو هوشنگ، چای قندپهلو با نعلبکی در مقابل شماست. خود عمو هوشنگ با سبیل های تاب خورده اش از شما میزبانی خواهد کرد و با یک املت خوشمزه خاطره خوبی برای شما خواهد ساخت. نکته ای که در مورد عمو هوشنگ باید بدانید این است که صبح ها این رستوران کاملاً مردانه است و خانم های عزیز از ظهر به بعد میتوانند به ان جا مراجعه کنند.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

این رستوران هم قلیان های خوبی دارد و میتواند یکی از گزینه هایتان پس از خوردن یک املت خوشمزه باشد. نکته ای دیگر که در عمو هوشنگ باید حواست به آن باشد، واکنش های منطقی و مناسب به شوخی های گاه و بی گاه عمو هوشنگ است! کار سختی است ولی نشدنی نیست. قیمه های عمو هوشنگ هم خیلی معروف هستند.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

آدرس: خیابان نیاوران به سمت شرق، پس از سه راهی منظریه

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

سرای صبحانه ولیعصر

مکانی شلوغ و پرطرفدار در مرکز تهران که به علت پر تردد بودن خیابانی که در آن واقع شده است شلوغ تر از سایر املت سراهای معروف است. البته املت های خوشمزه ای که به دست مشتری میدهد باعث تشدید این شلوغی در چند سال اخیر شده است و روز به روز محبوب ترش کرده است. پاتوقی مناسب برای دانشجویان و جوانان که میخواهند از یک املت دورهمی خوشمزه لذت ببرند. رستوران ولیعصر یک دیزی سراست ولی فقط به خاطر املت هایش بوده که در این لیست ما قرار گرفته است و معروف شده است.

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

املت های این رستوران آنقدر خوب است که فکر امتحان کردن سایر غذاهای موجود در منو به ذهنتان خطور نخواهد کرد. سوسیس تخم مرغِ رستوران ولیعصر را هم پس از املت هایش در انتخاب های خود بگنجانید. مخصوصاً با فلفل تازه و ادویه های خوشمزه!

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!

آدرس: خیابان ولیعصر، ما بین خیابان مطهری و بهشتی، نبش کوچه دل آویز

تهرانگردی؛ بهترین املت های تهران، به به!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • علیرضا

      خداییش خودتون خجالت نکشیدن از این تیترتون حالا مثلا املت کاری داره که آدم بره جایی بخوره؟حتی اگه شهرستانی هم باشه بازم احتمالش خیلی کمه و تقریبا محاله ک از این مطلب استفاده کنه و یا حتی این مطلبو بخونه و بره املت بخوره.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نظرت کاملا اشتباهه دوست عزیز،اکیپ ما همیشه دنبال پیدا کردن جاهای جدید هستیم و من یکی که خیلی حال کردم با این مطلب

      • تورج

        خودت خجالت بکش با این طرز حرف زدن!

      • بدون نام

        من هر پنجشنبه و جمعه صبح با همسرم میریم بیرون املت میخوریم شما یه سری ب همین جاها بزن ببین چقدر ادم میرن واسه همون یه املت ک به قول شما کاری نداره

      • سارا

        من به سرعت همه آدرس ها رو یادداشت کردم تا در اولین فرصت به همراه دوستام برم.آقا علیرضا شما نیا.ما خودمون می ریم.

      • بدون نام

        منظور از املت خوشمزه چیه؟! تخم مرغ و گوجه رو با هم قاطی می کنند دیگه . قاطی کردن این ها با بقیه فرق داره؟!!

      • بدون نام

        مجبور بودی بخونی؟؟؟بی تربیته دلواپس

    • بدون نام

      بسیار عالی اگه امکان دارد مطلب در مورد بهترین کبابی های تهران هم تهیه کنید

    • بدون نام

      واقعا املت هاي بيرون خيلي خوشمزه هست........دلم خواست

    • رضا

      والا ما شهرستانی ها عمراً بریم یک همچین جاهای کثیف و در پیتی املت بخوریم .نشستید تو تهران فکر می کنید خیلی اون بالا بالا ها هستید . ذوق می کنید املت با یک عالمه چرک و کثیفی می خورید ؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اینقدر از این دوگانه ی تهران-شهرستان بدم میاد . هر کس تو یه شهری زندگی میکنه کوچیک یا بزرگ . برای چی باید اینطور متمایز کرد آدمها رو ؟ این دسته بندی کاملا جهان سومیه .

      • بدون نام

        ما هیچوقت فکر نکردیم شهرستانیها از ما پایین ترن.این شمایی که دوست داری خودتو پایین ببینی دوست عزیزم

    • خاطره

      من دارم میرم درست کنم....والا با این عکسا ادم اگه نخوره تو دلش میمونه d

      پاسخ ها

      • بدون نام

        از تخم مرغ متنفرم :(

    • بدون نام

      دیگه برای املت خوردن هم میرین رستوران؟! خب خودت درست کن . تمیز و فوری !

    • بدون نام

      خدا وکیلی اگر براتون این قدر سخته بیان خونه ما براتون درست می کنم از عمو هوشنگ عمو پورنگ عمو سهراب هم بهتر.فقط سبیل قیطونی ندارم .فلفل هم همیشه تو باغچه داریم .پیاز هم بهتون می دیم .فقز سر راه نون رو خودتون بخرین

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آدرس یوزرجان

    • لیلا

      چرا به جون هم افتادین؟ اونایی که دوست دارن مثل من استفاده میکنن اونایی هم که دوست ندارن خب از اول مطلبی که مربوط به املته نخونن. بعدم این بحث تهران و شهرستان چیه راه انداختین... کلا دوست دارین بحث الکی کنین!

    • جواد

      املتي كه درش از رب بجاي گوجه فرنگي استفاده بشه كه تعريف كردن نداره.

    • بدون نام

      بهتر از همه اينها ديزي سراي قصر
      چهارراه قصر سر كوچه شهرتاش
      هركي خورد نپسنديد هرچي خواست مهمون دايي

    • نرگس

      مرسی از مطلب خوبتون. آدرسها رو یادداشت کردم که به همه ش سر بزنم. آملت بالای کوه خصوصا درکه فوق العاده هست.

    • علی

      آقا عمو یحیی تجریشه اصلش، شما عکس عمو یحیی اصلیو گذاشتی ولی آدرس اشتباهو گذاشتی ک یه قهوه خونس با رفتار نه چندان مناسب و قیمت بالای بی منطق و املت نه چندان خوب، حتمن اصلاح کنید مطلب رو

    • بدون نام

      آقا من هر روشی رو بگین برا درست کردن املت استفاده کردم؛ ولی نمیدونم چرا مثه املتای بیرون نمیشه. دلم خواست.

    • شاهین

      من ایلام املت خوردم خوشمزه بود. مخصوصا فلفل تند ریخته بود توش. گوجه اش رو هم از ساعت یک ظهر تا 9 شب تو یه دیگ بار میزاره و گاملا غلیظ میشه بعد صبح روز بعد ازش استفاده می کنه. البته املتهایی که خودم با گوجه و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر درست میکنم یه چیز دیگه اس. پیاز هم کنارش میزارم. من اگه بازنشست بشم احتمالا املت سرا بار کنم و فقط املت میفروشم و سردرش می نویسم اگه املت دوست ندارید وارد نشوید

    • شاهین

      من ایلام املت خوردم خوشمزه بود. مخصوصا فلفل تند ریخته بود توش. گوجه اش رو هم از ساعت یک ظهر تا 9 شب تو یه دیگ بار میزاره و گاملا غلیظ میشه بعد صبح روز بعد ازش استفاده می کنه. البته املتهایی که خودم با گوجه و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر درست میکنم یه چیز دیگه اس. پیاز هم کنارش میزارم. من اگه بازنشست بشم احتمالا املت سرا بار کنم و فقط املت میفروشم و سردرش می نویسم اگه املت دوست ندارید وارد نشوید

    • شاهین

      من ایلام املت خوردم خوشمزه بود. مخصوصا فلفل تند ریخته بود توش. گوجه اش رو هم از ساعت یک ظهر تا 9 شب تو یه دیگ بار میزاره و گاملا غلیظ میشه بعد صبح روز بعد ازش استفاده می کنه. البته املتهایی که خودم با گوجه و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر درست میکنم یه چیز دیگه اس. پیاز هم کنارش میزارم. من اگه بازنشست بشم احتمالا املت سرا بار کنم و فقط املت میفروشم و سردرش می نویسم اگه املت دوست ندارید وارد نشوید

    • شاهین

      من ایلام املت خوردم خوشمزه بود. مخصوصا فلفل تند ریخته بود توش. گوجه اش رو هم از ساعت یک ظهر تا 9 شب تو یه دیگ بار میزاره و گاملا غلیظ میشه بعد صبح روز بعد ازش استفاده می کنه. البته املتهایی که خودم با گوجه و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر درست میکنم یه چیز دیگه اس. پیاز هم کنارش میزارم. من اگه بازنشست بشم احتمالا املت سرا بار کنم و فقط املت میفروشم و سردرش می نویسم اگه املت دوست ندارید وارد نشوید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج