کد خبر: ۲۷۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۹
تعداد بازدید: ۴۶۳۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
من این تركیب را در مقدار زیاد درست می‌كنم و در ظرف‌های دربسته در یخچال نگه می‌دارم. این گرانول صبحانه واقعا خوشمزه است و حتی موقع عصرانه هم می‌توانید از آن به‌عنوان یك اسنك سالم (خام خام) بخورید.
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها:

مواد لازم:
  •   جو پرك:‌  5 پیمانه  
  •   بادام خام خردشده: 2 پیمانه  
  •   گردوی خرد شده: یك پیمانه  
  •   تخم كدوی خام: یك پیمانه  
  •   تخم آفتابگردان خام: یك پیمانه  
  •   پودر دارچین: یك قاشق غذاخوری  
  •   پودر زنجبیل: 2 قاشق چای‌خوری  
  •   نمك دریایی: یك قاشق چای‌خوری  
  •   شربت افرا خالص: سه‌چهارم پیمانه  
  •   روغن نارگیل: یك‌دوم پیمانه  
  •   كشمش طلایی: یك‌و یك‌دوم پیمانه  
  •   برگه زردآلو خرد شده: یك پیمانه
  •   زغال اخته خشك شده: یك‌دوم پیمانه
  •   تخم كتان: یك‌دوم پیمانه

  می‌توانید به جای جوپرك از گندم پرك یا پره ارزن استفاده كنید.

روش تهیه:

فر را تا 110 درجه سانتی‌گراد (225 فارنهایت) گرم كنید.جوپرك، مغزها (به جز تخم كتان) و ادویه‌ها را در یك كاسه بزرگ مخلوط كنید. آرام‌آرام ظرف را تكان تكان دهید تا كاملا با هم مخلوط شوند.در شیرجوش كوچكی روغن نارگیل و عصاره افرا را گرم كنید تا روان شوند و در كاسه روی مخلوط بریزید. هم بزنید تا به خورد هم بروند. مخلوط را روی كاغذ روغنی در سینی فر پهن كنید و حدود 45دقیقه یا تا وقتی كه حالت چیپسی بگیرد، در فر بپزید. تركیب باید طلایی رنگ باشد. از سینی جدا كنید و بگذارید خنك شود. بعد میوه‌ها و تخم كتان را اضافه و مخلوط كنید. این مخلوط را در ظرف‌های دربسته در یخچال یا فریزر می‌توانید نگهداری كنید.این تركیب را می‌توانید خالی‌خالی بخورید یا مثل كورن فلكس در شیر یا شیر سویا بریزید یا حتی روی ماست میوه‌ای یا بستنی بپاشید.

هر 2 قاشق غذاخوری از این گرانول شامل موارد زیر است:
  •   124 كیلوكالری
  •   4 گرم پروتئین
  •   8 گرم چربی (2 گرم چربی اشباع و صفرگرم چربی ترانس)
  •   12 گرم كربوهیدرات
  •   2 گرم فیبر
  •    2 میلی‌گرم سدیم
بازدید از صفحه اول
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
نظر پگاه
| درباره گرانول بدون گلوتن
UNITED STATES
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
پاسخ
0
0
سلام.تو قسمت آشپزی صفحه 1 تا 27 باز نمیشه.من به اون صفحات احتیاج دارم لطفا درستش کنید
مدیر پایگاه دوست عزيز مشکل ذکر شده در حال پيگيري است
با سپاس
نظر پگاه
| درباره گرانول بدون گلوتن
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴
پاسخ
0
0
من واقعا عذر میخوام.اشتباه گفتم.صفحه 27 تا 36 خرابه.ببخشید
نظر پگاه
| درباره گرانول بدون گلوتن
UNITED STATES
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
پاسخ
0
0
پس چرا هنوز مشکل صفحه آشپزیتون حل نشده؟
  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
نام:
ایمیل:
* نظر: