۲۷۳۹۷۸
۱۵ نظر
۵۲۹۵
۱۵ نظر
۵۲۹۵
پ

طرز تهیه کیک خانگی با طعم موز و گردو

در این روزهای سرد پاییزی پخت یک کیک خانگی خیلی می چسبد. کیکی با موز و گردو درست کنید و قبل از اینکه سرد شود با یک نوشیدنی داغ آن را میل کنید.

وب سایت سوران: در این روزهای سرد پاییزی پخت یک کیک خانگی خیلی می چسبد. کیکی با موز و گردو درست کنید و قبل از اینکه سرد شود با یک نوشیدنی داغ آن را میل کنید.

مواد اولیه:

  • روغن مایع (ترجیحاً روغن زیتون) نصف پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) ۲ عدد
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • آرد سفید ۲ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ ق.چ
  • موز (پوره یا رنده شده) ۱ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • گردو (خرد شده) به میزان لازم

طرز تهیه کیک خانگی با طعم موز و گردو

طرز تهیه:

۱) تخم مرغ هارا همراه شکر در ظرف جداگانه میزنیم تا حجم آن دوبرابر شود وکرم رنگ وکشدار شود.

۲) بعد که خوب با همزن ، هم زدید..روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

۳) موزهای پوره شده را به همرا وانیل به مخلوط اضافه میکنیم...و با هم زن دوباره کمی آنها را مخلوط میکنیم.

۴) آرد را جدا گانه به همراه بکینگ پودر ۳بار الک میکنیم.

۵) آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم وهربار که مقداری آرد به مواد اضافه میکنیم کمی هم شیر میریزیم وهمراه آرد (با لیسک) آرام آرام هم میزنیم.

۶) گردو را از قبل خورد کرده وبه مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.. ودر آخر آن را با مواد مخلوط کنید..(میتوانید یک لایه مواد را در قالب ریخته مقداری گردو را بپاشید وبعد بقیه مداد را روی آن بریزید)

۷) ظرف را چرب کنید و ترجیحاً با کاغذ روغنی بپوشانید.. مواد را در آن ریخته ودر فر با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه برای پخت بگذارید.

نکات:

۱- حتما قبل از آغاز کارتان فر را با درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲- تمام مراحل را با سرعت انجام دهید زیرا مکث طولانی مدت ،حالت طبیعی مواد را خراب میکند.

۳- همه مواد هم دمای محیط باشند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • EmPrAtOr NiKoO

      عالي بود مرسي از سايت خوبتوووووون

      پاسخ ها

      • ناشناس

        اگر واجد شرایط باشند چه سایت چه طرز تهیه کیک،در حد خود خوب میتوانند باشند ان شاءا... تعالی

      • آرتین

        کیک برای چند نفر؟

    • فریبا

      سلام.من با اینکه همه مراحل و درست انجام دادم ام کیکم پوک نشد و وسط کیک هم اومد بالا. راهنمایی کنین لطفا. مرسی

      پاسخ ها

      • بدون نام

        سلام کیک رو تو قابلمه هم درست کنید خوب میشه

    • زهرا

      فکر کنم خوب بشه

    • بدون نام

      فریبای عزیز
      من همیشه این کیک رو درست میکنم، برای پوک و اسفنجی شدنش، یه ق جوش شیرین میریزم واقعا اثر داره، اون برآمدگی وسط کیک برای منم پیش میاد فک کنم بخاطر قالب یا دمای کم و زیاد فر باشه

    • بدون نام

      برای بالا نیامدن کیک دور قالب پارچه. خیس بپیچید

    • NaHid&MoStAFa

      سلام من زرده و سفیده رو جدا میکنم و بعد با نصف پیمانه شکر برا سفیده و نصف پیمانه شکر برا زرده میزنم کیکم فوق العاده سبک و شیک در میاد

    • بدون نام

      من اسانس موزاستفاده میکنم ولی هنگام پخت بوش میپره چکارکنم بوی موزنپره

      پاسخ ها

      • اسما

        اگر گردو نبود چه چیزی بزاریم که با موز ما ترکیب بشه و مزه خوشمزگی بده

    • بدون نام

      افتضاح شد افتضاح...حیف موادی که استفاده کردم

    • R

      عالییی

    • بدون نام

      خیلی خوب شد

    • مرضیه

      سلام من همیشه کیک های تولد مون رو از دستور پخت شما استفاده میکنم و خیلی عالی میشن.واقعا سپاسگزارم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج