برترین ها: پلیس شهر "گلاسکو"، بزرگترین شهر اسکاتلند پس از دریافت شکایت همسایگان از "طوطی بد دهان"، آن را بازداشت کرد.
به گزارش برترین ها این طوطی با مشاهده عابران و همسایگان کلمات و الفاظ غیر اخلاقی به کار می برد به گونه ای که مجبور شدند پلیس را در جریان این مساله قرار دهند.
یک منبع پلیس شهر گلاسکو گفت: یکی از شاکیان تلفنی با دفتر پلیس تماس گرفته و از فرد پرسروصدا و بددهانی شکایت کرد و زمانی که به محل جرم مراجعه کردیم، متوجه شدیم که منظور وی از فرد خاطی طوطی است و در دفتر تاکسیرانی زندگی می کند.
وی در ادامه گفت: این طوطی با مشاهده پلیس نیز به طور مداوم الفاظ رکیک به کار می برد تا اینکه مجبور شدیم پس از صحبت با صاحب این طوطی بد دهان، آن را به مرکز پلیس تحویل دهیم.
( + )
مجله يادت رفت سانسورش كني كه !:)))
شما كه استاد سانسورين يكم واسش پر ميذاشتين قشنگ بشه چيه آخه!!!
ما که سه ساله داریم خودمونو میکشیم یه سلام یاد این طوطیمون بدیم، نتونستیم. تنها وقتی سوت می زنم اونم جوابمو میده.
راستی بچه ها، چرا این طوطی بدنش پر نداره؟
ممنونم سارا جونم.
الهی
این شعر رو خودم گفتم و تقدیمش می کنم به همه ی دوستای عزیزم اگه خوب نيست به بزرگواري خودتون این دفغه رو هم ببخشيد.
ما گرد هم هستیم چه ساناز و چه باران
لعیا و شکیبا و هدی و خود پیمان
اندیشه ی سارا و تبسم ، گل ریحون
ساسان و عسل ، آسیه و مریم و سلمان
محسن ز پی بابک و هیوا ز پی برف
الهام و فرشته پی نیلی و رها سایه ز اشکان
گویی همگی خالق این انجمن هستیم
آری دل این انجمن هم گمشده فایر
ممنون از همه ی شما خوبان
از دوستانی که نتونستم اسم اونا رو تو این چند بیت بیارم عذرخواهی می کنم
من نمیدونم اینایی که منفی دادن هدفشون چی بوده !؟؟؟؟
باريك!!!
merc
بابا این شعرو فاران گفته.........اسم خودشم حذف کردین ؟