۲۸۵۱۲۷
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

مرغ پرتقالی با هویج و بلغور

برای امروز می خواهیم مرغی را به همراه مارمالاد پرتقالی به شما آموزش دهیم. مارمالاد پرتقال به مرغ کبابی، درخشش فوری می دهد.

وب سایت آشپز باشی: برای امروز می خواهیم مرغی را به همراه مارمالاد پرتقالی به شما آموزش دهیم. مارمالاد پرتقال به مرغ کبابی، درخشش فوری می دهد.



مرغ پرتقالی با هویج و بلغور

مواد لازم:
  • یک و نیم کیلوگرم مرغ
  • ۱/۲ پیمانه مارمالاد پرتقال
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ عدد متوسط هویج
  • ۱ پیمانه بلغور
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • ۱ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای ۲۴۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. در سینی فر، مرغها را در یک لایه بچینید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید و برای ۱۰ دقیقه در فر قراردهید. سپس نیمی از مارمالاد را روی آنها بمالید و قالب را بچرخانید و در فر بگذارید. بار دیگر مارمالاد باقیمانده را روی مرغ بمالید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا مرغ ها قهوه ای و مغزپخت شوند بپزید.

2. در این میان که مرغ در فر پخته می شود، در قابلمه ای روغن زیتون را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. هویج ها را به آن اضافه کرده و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را هر از گاهی هم بزنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تا شروع به قهوه ای شدن کنند، بپزید.

3.بلغور و یک و یک دوم پیمانه آب به هویج ها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید و برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا بلغورها نرم شوند بپزید. پوست لیمو و آب لیمو را به مواد اضافه کنید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. مرغ را با بلغور سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج