۳۰۴۷۵۳
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه

پیراشکی مارچوبه به عنوان قسمتی از وعده غذایی اصلی سرو می گردند و اگر آن ها را هنگام میل نمودن در سس آلو فرو ببرید, عصرانه بسیار خوشمزه خواهد بود.

وب سایت آشپز باشی: پیراشکی مارچوبه به عنوان قسمتی از وعده غذایی اصلی سرو می گردند و اگر آن ها را هنگام میل نمودن در سس آلو فرو ببرید, عصرانه بسیار خوشمزه خواهد بود.

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مارچوبه :
  • سر مارچوبه باریک : 100 گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته شده و باریک خلال شده : 1 عدد
  • جوانه لوبیا : 50 گرم
  • سس آلوی سیاه : 2 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • ورقه نازک خمیر : 8 عدد
  • روغن جهت سرخ کردن : مقداری
پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه

طرز تهیه پیراشکی مارچوبه :

۱. مارچوبه , فلفل دلمه ای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید .

۲. سس آلو را به سبزیجات اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند .

۳. زرده تخم مرغ را هم بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید .

۴. ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن نمایید .

۵. کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبه های خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید .

۶. داخل تمام ورقه های خمیر را پر نمایید , آن ها را بپیچید و سر و ته خمیر ها را ببندید .

۷. روغن را در ماهیتابه و یا وک بزرگی حرارت دهید . هر بار ۲ پیراشکی را در روغن داغ به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ نمایید تا برشته شوند .

۸. بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج نموده , روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود .

۹. پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید .
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج