۳۲۲۶۳۶
۱۳۲ نظر
۵۰۰۶
۱۳۲ نظر
۵۰۰۶
پ

اطلاعیه احمدی نژاد درباره غارت ۲ میلیاردی

دفتر رئیس دولتهای نهم و دهم در اطلاعیه‌ای تاکید کرد: معلوم نیست چرا و با چه انگیزه‌های پیدا و پنهانی، مقامات دولت فعلی اقدام ظالمانه آمریکا را به دولتهای نهم و دهم مرتبط می‌کنند.

خبرگزاری فارس: روابط عمومی دفتر رئیس دولت‌های نهم و دهم در اطلاعیه‌ای به هجمه های اخیر برخی مقامات دولت فعلی پاسخ داد و نوشت «دولتمردان غاصب آمریکایی به یک بهانه دروغین که به سال ۱۳۶۲ مربوط می شود، در دوره حاکمیت دولت فعلی، دو میلیارد دلار از منابع مالی ایران را غارت کرده اند. معلوم نیست چرا و با چه انگیزه‌های پیدا و پنهانی، این اقدام ظالمانه آمریکا را به دولت‌های نهم و دهم مرتبط می کنند؟»

متن اطلاعیه روابط عمومی دفتر رئیس دولتهای نهم و دهم به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم عزیز و شریف ایران

ضمن تبریک ایام پر برکت ماه رجب و آرزوی بهره مندی از خیرات و برکات ماههای پیش رو ، به اطلاع می رساند:

قریب سه سال است که مشی دولتمردان فعلی ، بر نفی کامل دولت گذشته و حمله مستمر از رهگذر ایراد صدها تهمت و افترا به مردمی‌ترین دولت ایران استوار بوده و هر بار به بهانه ای ، مسئولیت تمامی ضعف‌ها، ناتوانی ها و شکست ها در امور جاری کشور را به دولت قبل منتسب می سازند که این امر به روال عادی و روزمره تبدیل شده است.

این بار نیز اقدام دولت مستبد آمریکا در تصرف ظالمانه حدود دو میلیارد دلار از منابع و ثروت ملت مظلوم ایران، بهانه جدیدی برای تهاجم دولتی ها و عناصر سیاسی و رسانه‌ای وابسته به آنها علیه دولت قبل شده است.

اگرچه ملت رشید و فهیم ایران با اتکاء به هوش ذاتی خود از مدتها قبل، علت این رفتار غیرمسئولانه دولتمردان و عناصر سیاسی را به خوبی درک کرده است، لیکن با تاکید مجدد بر ادامه مشی سکوت رئیس دولتهای نهم و دهم و صرفا برای روشن تر شدن موضوع و ثبت در تاریخ، مواردی را به آگاهی می رساند:

۱- دولتمردان غاصب آمریکایی به یک بهانه دروغین که به سال ۱۳۶۲ مربوط می شود، در سال جاری و در دوره حاکمیت دولت فعلی، ۲ میلیارد دلار از منابع مالی ایران را غارت کرده‌اند. معلوم نیست چرا و با چه انگیزه‌های پیدا و پنهانی، این اقدام ظالمانه آمریکا را به دولتهای نهم و دهم مرتبط می کنند؟

۲- مدعی شده اند که مدیران بانک مرکزی در دوره های قبل بی احتیاطی کرده اند و نباید به مقررات ، ضوابط و قوانین بین المللی حاکم بر مناسبات بانکی در جهان اعتماد می کردند و این اعتماد باعث تصرف اموال ملت درسال جاری شده است.

باید گفت که اولا دولت آمریکا در نتیجه برخورد عالمانه و عزت‌مدار دولت‌های نهم و دهم جرات نزدیک شدن و دست اندازی به منابع ملت ایران را نداشت، بنابراین سئوال این است که آیا غارت صورت گرفته ، ناشی از ضعیف نشان دادن ملت ایران در عرصه بین المللی و در نتیجه تجری دولتمردان آمریکایی طی سالیان اخیر نیست؟

ثانیا دولتمردان فعلی طی چند روز اخیر و بارها از غیرقابل اعتماد بودن مدیران آمریکایی و حتی بی اعتمادی به مقررات بین المللی سخن به میان آورده اند، بنابراین سئوال این است که مدیران ارشد امروز کشور چرا به صرف اقوال شفاهی وزیر امور خارجه آمریکا، انواع و اقسام وعده های اقتصادی و امثال آن را به ملت ایران می‌دهند؟ چگونه است که هر نوع تحرک و پیشرفت داخلی را منوط به توافق با طرف آمریکایی معرفی کرده و امور کشور را با گره زدن به وعده‌های آمریکایی، معطل نگاه داشته‌اند؟

۳- غارت دو میلیارد دلار از منابع مالی ایران، دقیقا در زمان حضور وزیر امور خارجه در آمریکا و ملاقاتهای خصوصی و محرمانه طولانی و مکرر ایشان با همتای آمریکایی او روی داده است. آیا این حادثه هیچ رابطه ای با ملاقات و موضوعات مطروحه در این مذاکرات ندارد؟ آیا این امر ادامه سناریوی تحقیر دولت و ملت ایران نیست؟

۴- اگر ادعای اینان که می گویند نباید به اقوال دولتمردان آمریکایی و حتی مقررات و قوانین بین المللی اعتماد کرد، راست باشد ، چگونه است که با قول و قرارهای مبهم و نیم بند و بدون تضمین وزیر خارجه و رئیس جمهور آمریکا ، حقوق هسته ای ایران و تاسیسات آن به ارزش تقریبی سی میلیارد دلار ، از رده خارج ، برخی نابود و بخشی نیز معطل گذاشته شده است؟

۵- دولتمردان کنونی طی سه سال اخیر بر ضرورت زدون بی اعتمادی ها و اعتماد کردن به برخی گفته ها یا نامه های دولتمردان آمریکایی تاکید داشته اند تا آنجا که حتی تصریحات بخش های مهمی از حاکمیت آمریکا مبنی بر بی پشتوانه بودن و ناپایداری توافقات و وعده های داده شده نیز نادیده انگاشته شده و دولتمردان ایران بر رویه خود مبنی بر اعتماد به قولهای آمریکایی پافشاری کرده اند، سئوال این است که این رفتار و مشی و منش دولتمردان کنونی آیا متاثر از ناآگاهی نسبت به ماهیت سلطه طلبانه سردمداران دولت آمریکاست یا آنکه شاهد انجام بازی حساب شده ای در یک سناریوی از پیش تعیین شده هستیم؟

۶- با شعار اعتماد به دولتمردان آمریکایی و تاکید خارج از عرف براقوال و توافقات آنان و در نتیجه تضعیف موضع ملت ایران در عرصه بین المللی طی سه سال گذشته ، قیمت ثروت با ارزش ملت ایران یعنی نفت از حدود ۱۰۵ دلار به حدود ۳۵ دلار کاهش یافته است و اگر همین روند ادامه یابد، روزانه تقریبا ۱۵۰ میلیون دلار (حدود ۵۰۰ میلیارد تومان) و سالانه تقریبا ۵۵ میلیارد دلار (۱۹۰ هزار میلیارد تومان) از جیب ملت ایران به جیب عمدتا طرفهای مذاکره یا متحدین آنها سرازیر می شود.
انتظار عمومی این است که مسئولان مربوطه با پرهیز از فرافکنی و متهم کردن بی منطق دیگران ، مسئولیت خویش را در امور جاری کشور بپذیرند و به دنبال اصلاح روند کنونی و ایجاد همدلی و بسیج عمومی برای استیفای حقوق ملت ایران باشند.

از خداوند متعال برای همگان توفیق خدمت به ملت و اعتلای ایران همیشه سرفراز را خواستاریم.

روابط عمومی دفتر رییس دولتهای نهم و دهم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سید امین

      از جایی که بیایی بابت که زدی از مردم ایران عذر خواهی کنی میایی بیانیه صادر میکنی برای ماست مالی

      پاسخ ها

      • محمد جواد

        به نظر من این بار باید حقر را به احمدی نژاد داد. سال 62 کجا الان کجا

      • بت شکن

        عذرخواهی بابت عزت و پیشرفت ایران ؟!؟!؟!
        این سه سال تحقیر برایتان کم نیست؟
        واقعا اگر 500 زایر ایرانی در زمان احمدی نژاد شهید میشدند ؛ دولت این واکنش های بزدلانه را انجام میداد؟

      • hamid

        برید املا تمرین کنید نمیخواد نظر بدین

      • امین

        بابت چی عذر خواهی؟
        شما ها تا کی میخواهید چشمتونو رو اشتباهات دولت فعلی ببندید و فقط بگید اشتباه از جای دیگست
        در حال حاضر که ماهمه کارهامونو با آمریکایی ها مبندیم میشه بگید دقیقا چی نصیبمون شده
        آیا از بعد از انقلاب تابه حال اینقدر در جامعه جهانی تحقیر شده بودیم که بحرین به خودش جرات اعلام حمله نظامی به ایران رو بده
        این حقارت بس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

      • بدون نام

        والا .فقط بگه چرا اون پولها را برده گذاشته بود امریکا ؟! با اون سفر طایفه ای ومیلیاردی اش به نیویورک

    • بردیا

      عجب رویی دارن این باصطلاح اعضای دولت مردمی! بیانیه تون رو ببرید واسه خودتون در کوزه بچسبانید-ملت ایران خودشون شمارو شناختن-نشد اون بار که سر مردم روستایی عامی رو کلاه گذاشتید و به زور سیب زمینی و ... رای جمع کردید-گند شماست که الان دامنگیر ملت شده-واسه این دولت هم چیزی نیست-فقط مردم هستن که بیچاره شدن و عمرشان بر فنا رفت بخاطر بی تدبیری امثال شما

      پاسخ ها

      • خدا با ماست

        هرچیزی که بود نمیذاشت به این راحتی تو امور کشور دخالت بشه
        به نظرمن بت شکن درست میگه اگه احمدی نژاد بود الان به این راحتی مردم بیچاره رو تو مکه قتل عام میکردن بعدشم به زور یه معذرت خواهی میکردن
        الانم که مثلا تحریم ها برداشته شده خیلی اوضاع فرق کرده فقط اومدن راکتور خنداب رو در اوردن و رفتن همه اجناس هم که گرون تر شده
        حالا امثال ما خوبن که تحریم رو قبول کردن و نذاشتن که کسی چپ به ایران نگاه کنه یا امثال شما که کشور رو در اختیار اونا قراردادن و هر چی گفتن قبول کردن

        واقعا به نظر شما خفت و خواری بهتر از اقایی کردنه که همه به پات بیفتن

      • ایران

        نمیذاشت توامور دخالت بشه چونکه اونا میدیدن این مرد داره خودش مملکت رو به باد میده. درضمن خدا با حق و حقیقت است نه با شما

      • بدون نام

        ایول بردیا وایران .... راست گفتین .خدا با حق است

      • خدا با ماست

        اون به باد میداد یا اینا
        اون موقع ایران طوری بود که همه کشورها با اومدن اسمش میترسیدن الان چی شد
        کار به جایی رسیده یه مشت آدم تازه به دوران رسیده که میخوان برای ریاست جمهوری امریکا
        کاندید بشن به راحتی میگن ما فقط میخوایم با ایران جنگ کنیم

        اون زمان کی جرات میکرد بگه ما میخوایم با ایران بجنگیم؟؟

        این همه تحقیر و بی ارزش شدن براتون کمه؟؟؟!!!

    • رسول

      این آقا خیلی راحت میگه ماست سیاه است

      پاسخ ها

      • بت شکن

        اما حرقش کاملا منطقیه. اصلا هم مصداق ماست سیاهه نیست. اتفاقا دولتی که با شعار 100 روزه آمد و سه سال است ضعف خودش را به قبلی ها نسبت میدهد مصداق ماست سیاهه عمل میکند.

      • بدون نام

        بت شکن بتت را بشکن ...

    • مریم

      من بخاطر یه سری از کارهایی که احمدی نژاد کرد(از جمله قهر چند روزه ای که کرد و با اقا مخالفت کرد)با اون مخالفم ولی انصافا در این مورد راست میگه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من در تمام موارد عکس شما می اندیشم

    • حسن

      فرجام نافرجام

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ان روزی که تحریممون می کردن، چرا کسی نمی گفت نافرجام، حالا که همون تحریم هایی که آقایون باعثش شدن برداشته نشده، شد نافرجام ؟؟!!!

      • بت شکن

        عزیزم تحریم تقصیر احمدی نژاد نبود. شیطان ذاتا با انسان سر جنگ دارد. روحانی بود یا خاتمی یا هاشمی یا احمدی نژاد تحریم وجود داشت.
        باید تلاش کنیم تا تحریم دشمن بی اثر شود.

      • بدون نام

        برجام دست بعضی ها را بدجور خالی کرد

    • بدون نام

      چيزي كه عوض داره گله نداره .
      برخورد عالمانه

      پاسخ ها

      • محمد

        آی حضراتی که دارین نظر میدین می دونین که اصلا از همان روز اولی که ما انقلاب کردیم توسط ابرقدرتها تحریم بودیم شدتش فرق می کرده هر زمان که دادو هوارمون بالا می رفته اونا بیشترش میکردند ولی اگر کمی صبر با عزت و اقتدار رو پیشه میکردیم مجبور بودند از در دیگه غیر از تحریم وارد بشند بالاخره دشمن دشمنه هیچ وقت دوست نداره سربلندی ما رو ببینه خواهشا تقصیر رو رو گردن دولت قبل و قبلتر نندازیم به خودمون بستگی داره فقط باید سختی عزتمندانه رو تحمل کرد تا به گشایش همراه با سربلندی رسید و لاغیر

      • بدون نام

        این فقط نظر تو است...سختی عزت مندانه!

    • بدون نام

      برو بابا اینا همش دست گلای جنابعالیه

    • پاندورا

      یکی اونقدر میگه که خودشم باور میکنه

    • بدون نام

      درود بی پایان احمدی نژاد. زنده باشی

      پاسخ ها

      • سانی

        دلت به یه قرون دوزار یارانه خوشه یا اون همه گرونی نون وآب و برق و گاز و خواروبار و مسکن و پوشاک و..... بازم بگم؟؟؟؟؟؟

    • بدون نام

      اصلا چرا یک نفر که دیگه پستی نداره باید روابط عموم داشته باشه هزینه هاشون رو کی میده

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مگه فضولی

      • بدون نام

        چونکه حرف حساب زده باید حرف نزند

    • بدون نام

      اونایی که میگن کاری که دولت قبل کرد به این راحتی ها درست نمیشه! خب اگه درست بشو نبود چرا سال 92 وعده داد !؟و با همون وعده ها تونست رای بیاره

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نگفتن که اصل درست نمیشه، خراب کردن همیشه خیلی راحتتر از درست کردن و ساختنه، نباید توقع داشت که 8 سال خرابی ظرف چند ماه بعد از توافق گلستان بشه، از طرفی هرجا جلوی ضرر را بگیری منفعته، سل 92 حداقل این امید از این دولت وجود داشت که راه قبلی را ادامه نمی ده.

      • بدون نام

        خودم روستایی و محروم زاده هستم خدمتی که 4 سال اول آقای احمدی نژاد انجام شد واقعا کم نظیر بود انشاالله که با همان تفکر سال آینده وارد عرصه بشه

      • بت شکن

        با جواب 17:03 یعنی وعده 100 روزه کلاه برداری بود.

      • بدون نام

        خدمتی که تو روستاها کرد !!! ...معلومه دیکه رای چه کسانی را برده

    • mori

      این دلواپسان جیب خود خیلی رو دارن والا

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دلواپس بودن بهتر از بی رگ بودنه

      • بدون نام

        بحث خیلی پیچیده تر از بی رگ بودن یا امثال این حرفاست.
        این تحریم ها نظام بسیار پیچیده ای داره که شما رو به یک سمت خاص می بره، و طوری طراحی شده که هر کاری هم انجام بدی در نهایت به ضرر کشور تموم می شه، اون غربیه اصلا به این چیزا فکر نمیکنه، یک پشتوانه خیلی قوی کارشناسی داره که بر اساس اون تصمیم گیری میکنه نه با رگ بودن یا . . .
        در برابر این مسئله شما دو راه داری، یکی اینکه شما هم پشتوانه کارشناسی خودت رو بیاری وسط میدون، یا فقط بری مذاکره درس تاریخ بگی . . .

    • علی رضا

      اما معلوم نشد با چه استدلالی این دو میلیارد دلار در آمریکا سرمایه گذاری شده.آیا این سرمایه گذاری بیشتر به نفع ما بوده یا کشور آمریکا.........؟؟؟؟؟؟؟

    • احمد

      عین واقعیت بود این دولت به هیچکس گیر نمیدهد مگر دولت قبل اگر میتوانست جنگ هشت ساله را هم تقصیر دولت قبل معرفی میکرد به جای افترا زدن به دولت قبل خودی نشان دهید

    • بدون نام

      فرافکنی بود همش که

    • شناس

      ولمون کن بابا توهم !
      عالم از غیب میخواستیم که رسید !!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نه ولش نکن!! از دست میرود!!

    • بدون نام

      انقدر شعار نده

    • سمیرا

      چه تبلیغات انتخاباتی واسه خودش راه انداخته..... خخخخ

      پاسخ ها

      • بت شکن

        خیلی دوست دارم یک مناظره انتخاباتی با روحانی داشته باشه و چیزچیز روحانی هم دربیاد.

      • ایرانبان

        خداییش بت شکن دوزار ادب نداری ادب مرد به ز دولت اوست همون چیز چیز دو برابر سن تو سن داره متأسفم برای تو و دوستان بگم بگمت .....

    • بدون نام

      جناب آقای روابط عمومی دفتر رییس دولتهای نهم و دهم

      شما که اینقدر خوب موضوع را موشکافی کرده اید لطفا یک توضیحی هم درخصوص 700 الی 800 میلیارد دلار ددرامد فروش نفت در طی دولت پاک نهم و دهم بدهید تا اذهان ملت یه کم موضوع را درک کنندو به سایر موضوعات (اختلاسهای میلیاردی-گم شدن دکلها ووو......) فکر نکنند

    • حمیدرضا

      نسبتاً احسنت ... .

    • حسین

      بالاخره این دولت هم باید یکی رو داشته باشه که کاسه کوزه ها رو بر سرش خراب بکنه،خب، به دولت خاتمی که نمیتونند،دولت هاشمی هم که ازخود(شونه)،دیگه میمونه دولت نهم ودهم. !!! این دیگه اینقدر داد وفریاد نداره ،شما هم یک مقدار سعه صدر نشون بدین !!!! آدم باید یه مقدار ظرفیت انتقاد پذیری داشته باشه!!!!
      ولی انصافا (بند۲ اولا) رو خوب اومدی،، در ضمن زیاد تقصیر این دولتمردان نگیرید اونا با توجه به مزاح وشوخی وبعضا باور های مردم که خشکسالی ها وباخت ورزشکاران در میادین ورزشی وگرانی های غیر مترقبه را به دولت نهم ودهم نسبت می دادند خواستند از این باور های مردم استفاده کنند وهمه عواقب رو کلا اجمعین به گردن شما بیندازند،راستی شکایت احمدی نژاد از جهانگیری به کجا رسید؟؟!!

    • بدون نام

      دیپلماسی بسیارضعیف ظریف وتیم همراه آمریکارابه بدعهدی وچنگ اندازی به منافع ایران ترغیب کرد چراکه مازورمان رابه التماس تبدیل کردیم ،صنعت هسته ای ایران نقطه ضعف ۵+۱بود که آن راهم ازدست دادیم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        تو رو ابالفضل حرف دهنتو مزه مزه کن و بریز بیرون
        دیپلماسی دولت فخیمه مورد حمایت شما کشور رو تا پای جنگ برد تورم 300 درصدی بهمون تحمیل کرد ملت رو اعانه بگیر بار آورد دروغ رو نهادینه کرد و جایگاه رئیس جمهور رو در حد یک و در عین حال پایین آورد
        طوری مملکت رو به شکلات آغشته کرده این دولت فخیمه نهم و دهم که تا سالهای سال بوی شکلات که هیچی رنگش رو هم نمیشه پاک کرد

        فکر کردی با دسته کورا داری تیریت میخوری؟!

      • بت شکن

        این تا پای جنگ پیش رفتن کشور در زمان احمدی نژاد یک چیزیه شبیه ادعای تقلب در انتخابات 88.
        هیچ دلیلی نداره و فقط تکرار میشه ؟!؟!؟

      • بدون نام

        کدوم زور ؟!!نکنه منظورت جونهای درب داغون بیکارمون یا معتادمون هستند یا اونایی که مجبور شدن واسشون گشت نامحسوس اجتماعی اخلاقی بذارن چون محسوس نتونست کنترلشون کنه ؟!

    • محمد

      ما که چیز درک نکردیم از این چند بند نامه که دران امریکا را جنایت کار معرفی میکند شماها که انقدر اگاه بودید چرا این هم پول ملت.اوراق خرید کردید و به دولت امریکا را یاری کردید شما ها دلیل اینکه.با ان که امریکا دشمن درجه یک ملت ما هست قبل از توافق هم اقا با صراحت بیان کردن این بعد از توافق هستی بهانه های زیادی را علم میکنند شماها چرا این کار کردید کار شما.هیچ توجهی برای ملت ندارد و بجا ی این نامه بی سرته از ملت عذرخواهی کنید و اشتباه خود را قبول کنید

    • بدون نام

      احسنت

    • آزاد

      جمله خوبي گفتي برادر

      روزانه تقریبا 150 میلیون دلار (حدود 500 میلیارد تومان) و سالانه تقریبا 55 میلیارد دلار (190 هزار میلیارد تومان) از جیب ملت ایران به جیب عمدتا طرفهای مذاکره یا متحدین آنها سرازیر می شود.

      ميشه بگين تو اين هشت سال با اين پول چيكار كرديد ؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        جانا سخن از زبان ما میرانی

    • بنده خدا

      امیدواریم که شما دولتمردان دولتهای نهم و دهم نیز همانطور که از این دولت انتظار دارید، مسئولیت خویش را در امور جاری کشور بپذیرند، شما ها هم بپذیرید که چه اشتباهات جبران ناپذیری را انجام داده اید، چون ملت ایران می فهمند و گول دو جناح را بخورند.

    • الف

      دولت نهم ودهم اشتباهتی داشت ولی ازهمه بهترکار کرد مردم این چیزها رامیفهمن این دولت که هستیمون به باد داد هر که کوش ب

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دقیقا اون قسمتهایی که از همه بهتر کار کرد رو توضیح میدین لطفا؟

      • بت شکن

        رونق تولید در زمان احمدی نژاد عالی بود.
        بهترین سالهای پیشرفت علم و صنعت ایران بود.
        متاسفانه دولت پیرمردها تو فکرن چطوری واردات بیشتری داشته باشند.

    • مجتبي

      سياست چماق وخرگوش
      به بهانه برجام كشور داره نابود ميشه
      فشار اقتصادي كمر مردم رو شكسته
      بنيان خانواده ها إز هم پاشيده شده
      چرا گزارش نميدن تعداد چك هاي برگشتي چه تعداده ، إز أين ميشه وضع اقتصاد دولت كليد و اميد رو فهميد

      پاسخ ها

      • رضا

        اولاً سیاست چماق و هویج. دوماً کلمات دولت کلید و امید رو باهات موافقم. سوماً پایه چکهای برگشتی همون زمان احمدی.... گذاشته شده که تو الاان داری برگشتی چکهاش رو می‌بینی؛ آره جانم ربطی به این دولت نداره مربوط میشه به دولت واردات سنجاق قفلی و سنگ پا و سوزن ته گرد و الاغ و.... اینا

      • بدون نام

        اتفاقا برجام جلوی شکستن کمر مردم وفروپاشی خانواده ها را میگیره ...عزیز یکم مطالعه داشته باش بعد بیا نظر بذار

    • بدون نام

      مام که اصلا خبر نداریم تو چ دورانی این اوراق خریداری شده.اصلا اینا ب کنار بقیه اخلاص هارو چطور میخوای سرپوشی کنی.حالا گیرم اصلا آمریکا دشمن.اون دانشگاه ایرانیان جریان چی بود

    • بدون نام

      تا دیروز خادم ملت بود، امروز شده رییس!

    • کوروش کبیر

      چراحقیقتی که گفتم سانسور کردی

      پاسخ ها

      • بدون نام

        این کوروشم خیال کرده واقعا کبیره

    • بدون نام

      منزجر كننده ترين لحظات خواندن اين بيانيه است،ضد ايراني

      پاسخ ها

      • بت شکن

        حتی برایتان سخت تر از بیانیه های ضدایرانی اعراب و آمریکاست ؟
        دوستان آقای ظریف حاجی های ایرانی را میکشند و ثروت ایران را میدزدند و باز هم منزجرترین لحظاتت خواندن یه بیانیه ی کاملا منطقی ست؟؟

      • بدون نام

        بت شکن نظراتت کاملا افراطی هست یکم طرف دیگر را هم ببین عینکت را بردار

    • ارشین

      چرا وقتی پای اختلاس های دولتت میون اومد و هر روز هم میاد سکوت میکنی
      چرا خودت که ...ی حرفی نمیزنی
      چرا وقتی شخصیت ایرانی رو زیر پاهات له کردی و راست راست راه رفتی وما رو جلوی هر کشوری خار کردی ککت نگزید
      اینم یه ترفندهای واسه کسایی که هنوز به تو امید دارن متاسفانه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دوست عزيز چيزي ندارند بگويند.، چون خودشون هم مي دونند چه گندي زدند به وضعيت مملكت. ضمنآ در مورد پايين آمدن قيمت نفت مگر نه اينكه خيانت و سوء استفاده عربستان باعث افزايش عرضه و پايين آمدن قيمت نفت شد؟

      • بت شکن

        چرا هر وقت آقای زنگنه و دوستان آمریکا در ایران روی کار میآیند؛ نفت ارزان میشود؟

    • نظر

      چرا جرأت نكردن توي ٨سال احمدي نژاد به اون پول دست بزنند؟مرد عالم احمدي نژاد كه پوزه ي مستكبرين رو به خاك ماليد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا اونها اون پول را داده اند به بانک امریکایی که گرو نگهدارند؟!!!!

    • بدون نام

      الان چرا خدمت نمیکنی,حتما باید رییس باشی,اگه راست میگی در هر پستی که هستی خدمت کن بسه دیگه ترا بخدا مردم خسته شدن از این شعارها وتهمتها,بابا اقای احمدی نژاد چطوری بگیم که مردم دیگه شما رو نمیخوان

      پاسخ ها

      • هیرو

        صبر کن تا انتخابات بشه عجله نکن

      • بت شکن

        مناظره انتخاباتی بشه همه ی مدعیان ماستها را کیسه میکنند.

      • بدون نام

        بله صبر میکنیم تا انتخابات هم بشه صبر مردم زیاده

    • عزالدین

      درود بر مرد بزرگ و مبارز احمدی نژاد انشاالله دشمنانت خوار خواهند شد که بسیاری شدند

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ببخشید آقای عزالدین متوجه نشدم . منظورتون از آدم بزرگ جناب احمدی نزاد هستن ؟؟!!!

      • بدون نام

        مثلا کیا خوار شدند چند نمونه را بگو؟

    • بدون نام

      احسنت متاسفانه دولت فعلی ناتوانتر از این هست که مقابل امریکا و غرب بایستد وزیر خارجه محترم در چند روز گذشته در سفر به امریکا د رمورد برجام این بود که از طرف امریکایی خواهش و تمنا کند که بگذارند برجام به سرانجام برسد اما زمانی که وزیر خارجه در امریکا تشریف داشت براحتی طرف مقابل 2میلیارد ایران را مصادره کرد احمدی نژاد از جنس مردم و برای مردم بود نه مثل دولت فعلی فقط در گفتن چاپلوسی دارد نه در عمل

    • بدون نام

      آفرین به جسارت آقای احمدی نژاد.... دم دولت و...ا بگیر وبیانداز بیرون البته به یاری خدا وبدون مشایی

    • بدون نام

      چرآ پول رو گذآشتین؟ فقط همین جواب بده بقیه رو ولش کن.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دقیقا ! فقط همینو بگین

    • احمد

      درود بر احمدی نژاد

    • ملت ایران

      آقای احمدی نژاد به خدا خجالت داره به جای اینکه عذرخواهی کنید از اینکه اموال ملت را به خاطر بی تدبیری .... دادی اکنون آسمون ریسمون می کنید ؟ جواب خدارو چی خواهی داد؟ مگر رییس بانک مرکزی خودت اعلام نکرد علت این موضوع بی تدبیری و عجله ی شما بوده؟ دم خروس یا قسم حضرت عباس؟

    • ایرانیان

      آقای احمدی نژاد در هیچکدام از این توضیح 6 بندی خود منکر سپرده گذاری یا همان خرید اوراق قرضه و اشتباه خود در زمان تصدی دولت خودش را انکار نکرده و خودش عملا با فرافکنی فقط در مورد توافقات برجام نوشته در حالیکه باید صراحتا ذکر می کرد که این کار در دولت او صورت گرفته است یا نه؟ آقای احمدی نژاد مردم منتظر جوابند

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دقیقا

    • ایرانیان

      آقای احمدی نژاد در هیچکدام از این توضیح 6 بندی خود منکر سپرده گذاری یا همان خرید اوراق قرضه و اشتباه خود در زمان تصدی دولت خودش را انکار نکرده و خودش عملا با فرافکنی فقط در مورد توافقات برجام نوشته در حالیکه باید صراحتا ذکر می کرد که این کار در دولت او صورت گرفته است یا نه؟ آقای احمدی نژاد مردم منتظر جوابند

    • کریم

      آقای احمدی نژاد به خدا خیلی ... هستی با آن همه دسته گل که به باد دادی باز با کمال وقاهت حرفهای... میزنی تو که آن قدر حساب کتاب سود و زیان بلدی بگو حساب کار زنجای و حساب رحیمی و حساب این دو میلیارد و آن پولهایی که بردی و الان مملکت 400000 میایارد تومان بدهکاری دارد به کجا چنین شده و و و

    • حسین

      روزی فرا می رسد که بفهمید احمدی نژاد کی بوده اینها کی بودند ؟؟!!! احمدی نژاد چه کرد؟؟؟!! اینها چه کردند ؟؟؟!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        حسین آقا ما خیلی وقته فهمیدیم احمدی نژاد کی بوده ! بلا به دور

      • بدون نام

        حسین سرت را از زیر برف بیار بیرون

    • بدون نام

      دکل نفتی چی شد ؟ بابک سلام برسون

    • بدون نام

      یه نادان (احمدی نژاد) سنگی میندازه تو چاه که صد تا دانا نمیتونه درش بیاره

    • سیما

      اونایی که میگن احمدی نژاد دسته گل آب داده چشمشون رو به روی حقیقت بستن حالا این دولت چیکار میکنه دسته گل که بازم به آب میده
      آخی یک نکته مثبت دولت روحانی رو نام ببرید؟؟؟
      برجام به فرجام رسید برای ملت چه تاثیری داشت ؟/دارایی های ازاد شده چی شد؟؟؟تورم هم که روزانه و مثبت به سمت بالا داره حرکت میکنه اون همه وعده سال 92 چی شده دیگه فرصتی نمونده ...اصلا بر فرض محال که احمدی نزاد دسته گل به اب داد چرا این دولت نمیتونه هیچ حرکت مثبتی در جهت رفاه عمومی مردم انجام بده ؟؟؟عیب دگران ننگر و احسان خویش........
      درود خدا بر احمدی نژاد

    • علیرضا

      محمود جان پسرم خب بیشتر دقت میکردی عیبی نداره اینهمه پول مردم گم گور شده اینم روش تو خودتو ناراحت نکن عزیزم
      دیگه دومیلیارد دولار این حرفارو نداره که
      اصلا واسه شما افت داره این مبالغ

    • بدون نام

      این ۲ میلیاردو ولش کن ' اون ۸۰۰ میلیارددلار درآمد ۸ ساله رو بگو کجا رفت؟

      پاسخ ها

      • حسن

        دیوان محاسبات چه میگه؟

    • بدون نام

      چرا نظرمو منتشر نکردی از تو بعید بود
      شدی سایت هاشمی

    • شاهرخ

      ۱-اولا"شما کی هستی که رییس دفتر داشته باشی ،که این رییس باید مرئوس هم داشته باشه ،آیا هزینه های این دفتر از حقوق شما پرداخت میشود ،
      ￿۲-خرید اوراق قرضه دولت امریکا در زمان بر سر کار بودن شما که داعیه شیطان ستیزی داری ،بطور مخفیانه خریداری شده وچون شما تحریم را کاغذ پاره مینامیدید وشاید چون تضمین های پشت پرده ای گرفته بودید ،اقدام به خارج کردن ودر دطترس نبودن اوراق هم نکردید که حالا بخاطر در دسترس بودن مصادره شده ،چقدر مخفی کاری ودروغ به ملت تحویل دادن،
      ۳-شما که پایین آمدن قیمت نفت را سرازیر شدن ثروت ملت در جیب دیگران مینامید ،خودتان با پولهای نفت بشکه ای ۱۴۰ دلار بجز اختلاس ودزدی چه کردید .
      دروغ وریا هم تا جایی ومدتی اثر دارد دست شما دیگر برای همه رو شده

    • بدون نام

      تمامی.این انتقادهارا ونظرات گوناگونی که مظهر شده باید از طریق مدعیالعموم که وکیل عموم ملت میباشد ازطریق دادگاه صالهی از رئیس دولت نهم ودهم بعنوان یک متهم ازایشان سوآل کنند وجواب بخواهندتا اضحان مردم
      روشن بشود کار مشکلی نیست چرا خودتان را خسته میکنید؟




      @

    • saeed

      مردم عاقل و هوشیار شدن دیگه با اینجور نامه ها و بیانیه ها گول احمدی نژاد رو نمی خوردن جز عده ای ساده دل و زود باور . مردم هنوز بی ثباتی وحشناک قیمت ها ، بی حرمتی ها ، نوهین به شعور عام ، به خطر انداختن امنیت مردم با تصویب شدن قطعنامه ها در دولت احمدی نژاد و دست درازی به اموال بیت المال توسط زیر دستان احمدی نژاد را فراموش نکردن .

    • بدون نام

      امریکایی ها دارند مارا بازی میدند و سیاستمدارن دولتی ما دارند خیلی خوب بازی میخورند.قطع رابطه با امریکا خوبیش اینه که مجبور نیسنی توبازیهاشون گول بخوری.ظریف جان بازم میخندی...

      پاسخ ها

      • بدون نام

        هیچ کس نمیتونه مردم ایران را بازی بده ...توهین نکن لطفا ..نکنه چون بازی شما را هم نمیخورن دلخوری!

    • mohamaad

      من نه طرف دار دولن قبل هستم نه دولت فعلی ولی خواهشن یکی بگه این دولت با اون برجامش چه کرد اون کلیدی که قرار بود همه چیز رو درست کنه اون چه شد یک سال دیگه وقتشون تموم میشه نه من نه مردم هیچی ندیدن به غیر از زیر پا رفتن عزت و اقتدار ایران

      پاسخ ها

      • زهراM

        آقا محمد اصلا تابلو نشد که طرفدار احمدی نژاد!!! اصلا!!! خیالت راحت راحت...

    • بدون نام

      فقط من ميدونم كه اين دولت غيرت نداره درود بر احمدي نزاد

    • نیما

      با سلام

      پاسخ ها

      • حسن

        منظورت اینه که روحانی بیانیه بدهد و پاسخ احمدی نِژاد را بدهد ؟ منهم موافقم
        و اگر مناظره انجام شود که بهتره بالاخره مردم یک سطح سواد نسبی دارند

      • بدون نام

        سلام
        آقا نیما فقط سلامت قابل انتشار بود بقیه اش سانسور شد.
        خدا کنه طرفدار محمود نباشی چون بهت مثبت دادم...

    • ایرانی

      آقای احمدی نژاد ترا خدا کافیه اینقدر شعور مردم رو به بازی نگیرید اینقدر این مردم شریف رو با حرفای بی اساستون ناراحت نکنید مردم همه چیز رو راجب همه میدونند

    • علی

      احمدی نژادمردی ازجنس مردم بود.حسن کلیداش هیچ قفلی را باز نکرد

      پاسخ ها

      • بت شکن

        چرا قفل اقتصاد فرانسه را باز کرد. قفل واردکنندگان را باز کرد.

      • بدون نام

        اشتباهي منفي دادم بخشم دكتر احمدي نژاد.فدات دوستت دارم

    • بدون نام

      داریوش قنبری نماینده اسبق مجلس در اعتماد نوشت:حالا ديگر مي‌توان قضاوت منصفانه‌تري نسبت به آنچه رخ داده است، داشت. از يك سو برخي شعار مبارزه با استكبار سر مي‌دادند و از سوي ديگر آب در آسياب استكبار مي‌ريختند و منافع ملي را ناديده مي‌گرفتند. صداي اين گروه نيز در مخالفت با تلاش‌هاي دولت براي بازگرداندن آرامش به اقتصاد بلند‌تر از هميشه است. در حقيقت برخي تصور مي‌كنند با سر دادن فرياد مي‌توانند تقصيرات خود را در اين پروسه پنهان كنند و مانع از روشن شدن تمام حقايق شوند.

    • بدون نام

      دولت 11 ماله کشه ولی این بیانیه مبهم بود ومتقن نیست

    • علی

      سلام آقای احمدی نژاد همه چیزو گفتی ولی نگفتی چرا اون دو میلیارد دولارو بردی آمریکا دولت شما دولت رانت فساد بیکاری افزایش بی رویه فارغ التحصیلان دانشگاهی بود

    • سید مهدی

      در مورد پیش در آمد و مقدمه این گزارش چنانچه آقای احمدی نزاد بصورت تیتر وار ( و نه ریز به ریز) فقط و فقط بگویند که 840 میلیارد دلار در آمد نفتی کشور در طول 8 سال حکومت را که گفته میشد بیشترین در آمد کل کشور در طول تاریخش بوده است . چگونه و در کجاها و بابت چه کارهائی هزینه کرده اند و معاون اول ایشان چرا بجرم اختلاس پس از اتمام دوره ریاست جمهوری محکوم و زندانی شد . آنوقت نه تنها من بل با اطمینان میگویم ملیون ها نفر ایرانی بقیه حرف های ایشان را نخوانده تائید خواهند نمود.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا منفی دادین ....یعنی شما با شفاف سازی وصدااااااااااقت که شعار احمدی نژاد بود مخالفین آیا؟!!!

    • سید محمد امین محبی

      آقای احمدی نژاد به اصطلاح محترم ...مردم فهیمند و می فهمند با این نامه ها و اطلاعیه ها کارت رو توجیح نکن ...اشتباه از تو بوده شما سیاست مداران به اصطلاح مسلمون انقد ضعیفید که حتی قدرت ندارین بگید اقا اشتباه کردیم حد اقل از مردم کشور عذر خواهی کنید ... تو رو خدا از دول کمونیست الگو بگیرید یاد بگیرید که اشتباه خودشون گردن کسی نمی ندازن و می پذیرن ... حد اقل مرد باشید.

    • مجید بنی

      افرین زنده باشی دلاور احمدی نزاد کسی جرات بر ملا کردن کار های اقازاده ها رو نداشت کسی جرات دادن یارانه رو نداشت کسی جرات مسکن مهر رو نداشت و هزاران کار ارزشمند دگه هیچ مقام کشوری 4 بار به استان ها نرفت اینا همش حرفه تو دل ما خواهی ماند احمدی نزاد

    • ناشناس

      اقایانی که نظردادیدبایدبدانیدکه اقای احمدی نزادصدبرابرازروحانی بهتراست چون احمدی نزادبه دادمردم می رسیدولی روحانی چه

    • بدون نام

      جالبه طرفدارن احمدی نژاد اول از همه گند بابک زنجانی و.... رو اب بریزید بعدا بیایید طرفداری ایشون که دولت پاکدسان هست رو بکنید.اختلاس کمتر از 3000 میلیارد دگه به شمار نمیاد.

    • بدون نام

      نمیدونم مردم چرا اینقدر فرانوش کار شدن و شرایط دولت احمدی نژاد رو یادشوت رفته که دلار 1000 تومنی شد 4000 تومن و قیمت اجناس ساعت به ساعت بالا میرفت.حالا یادشون افتاده باید انتقاد کنن.با خزانه خالی و تحریمهای فلح کننده واقعا روحانی و تیمش هنرمندانه شرایط اقتصادی را مدیریت کردن.
      چرا باید احمدی نژاد که همش به امریکا میتاخت به دست خودش دو میلیارد اموال مردم را در امریکا سرمایه گزاری کنه؟؟؟
      همین پول را نمیشد صرف ساخت کشور خودمون میکردن؟؟؟؟
      دولت فعلی به خاطر شما که 700 میلیارد پول مملکت را به باد دادین باید شما را محاکمه کنه تا پرویی را بزارید کنار

    • پهلواني

      سلام ودرود به دكتر احمدي نژادمحبوب قلبهاي پاك واقعا كه ايشان حقايق رابيانكردند ودست خائنين به مملكت را براي مردم روكردند. در همين سال81دولت خاتمي قرارداد كرسنت را با شارجهامضاكردكه 25سال گاز را از ايران به قمت 7سال اول 18دلارودر 18سال بعدي به قيمت 40دلارفروختند وهمان زمان اوارات همان مقدارگاز ايران را به قيمت 60دلار به قطرفروخت.وحتي خودخاتمي هم براي يك سخنراني درفرانسه ازبس كه شهوت سخنراني داشت امتياز بزرگ گازي را داد به فرانسه فقط وفقط براي يك سخنراني اين اصلاح طلبها فقط وفقط به فكر منافع خودشان وغربي ها هستند نه چيز ديگر.اين دولت حسن كليد هم كه افتضاح كرده افتضاح با اين وعده دروغ بهبود اقتصاد صدروزه .برجام .بتن ريزي در قلب رآكتور اراك .پايمال كردن خون شهداي هسته اي و..........خيلي به خدا هستند

    • بدون نام

      با وجودیکه طرفداران احمدی نزاد شدیدا حضور دارن و منفی داده اند اما باز هم نتونستند منفی ها را غالب بر مثبت ها کنن...خخخخ

    • حسین

      خدمات احمدي نژاد:
      اولامهمترين خدمت احمدي نژاد تغيير در سيستم مديريت كشور و استفاده از بعضي افراد گمنام و جوان و تازه نفس بجاي يك عده پيرو پاتال كه در عرصه مديريت كشور فسيل شده بودند
      دوم تقابل با بزرگترين منشاء فساد و انحراف در كشور كه سوء استفاده بعضي از اقازاده ها به اسم دين و مذهب بود و كسي در اين كشور جرئت اين مقابله را نداشت
      سوم اقدام در جهت هدفمند نمودن يارانه ها صرف نظر بر چگونگي اجرا هيچكس جرئت اقدام بر ان را نداشت . همچنانكه اكنون عده اي جرئت حذف يارانه ثروتمندان را ندارند و اما بقيه خدمات
      1- افزایش ۳ برابری کاربران اینترنت در دولت دهم

      ۲- بزرگراههای کشور : تا قبل از دولت نهم : ۴۷۱۳ کیلومتر، در دولت احمدي نژاد : ۱۳ هزار ۲۲۳ کیلومتر ۲.۸ برابر

      ۳- آزادراه های کشور : تا قبل از دولت نهم : ۱۰۸۶ کیلومتر، در دولت احمدي نژاد : ۲۳۴۹ کیلومتر ۲.۱ برابر

      ۴- آسفالت راههای روستایی : تا قبل از دولت نهم : ۵۴ هزار و ۹۹۴ کیلومتر، در دولت احمدي نژاد : ۱۰۱ هزار و ۴۵۰ کیلومتر ۱.۸ برابر

      ۵- آزاد راه احداث شده در کشور : دولت اصلاحات : ۳۷۴ کیلومتر، دولت احمدی نژاد : ۱۲۶۳ کیلومتر ۳.۴ برابر

      ۶- بزرگراه احداث شده در کشور : دولت اصلاحات : ۲۵۳۷ کیلومتر، دولت احمدی نژاد : ۸۵۱۰ کیلومتر ۳.۳ برابر

      ۷- آسفالت راه روستایی : دولت اصلاحات : ۲۹ هزار و ۲۱۳ کیلومتر، دولت احمدی نژاد : ۴۶ هزار و ۴۵۶ کیلومتر ۱.۶ برابر

      ۸- افزایش ۵۰ درصدی سهم تولید محصولات پتروشیمی ایران در خاورمیانه، از ۱۶ درصد در سال ۸۴ به ۲۴ درصد در سال ۹۱

      ۹- افزایش ۴۰ میلیون تنی ظرفیت تولید پتروشیمی در کشور از سال ۸۴ تا کنون

      ۱۰- از سال ۸۴ تا ۹۱ بیش از ۵۲ طرح پتروشیمی به ارزشی بیش از ۲۲ میلیارد دلار در کشور به بهره برداری رسیده است.

      ۱۱- با اجرای طرح سهمیه بندی بنزین سال ۸۶ و همچنین هدفمندی یارانه ها سال ۸۹ تاکنون پایان ۹۱ بیش از ۹۲ میلیارد لیتر صرفه جویی در مصرف سوخت حاصل شده که معادل با ۶۰ میلیارد دلار برآورد می شود.

      ۱۲- سهم جایگاه های CNG ایجاد شده در کشور در کاهش مصرف سوخت ۲۵% و سهم هدفمندی یارانه ها وسهمیه بندی بنزین در این کاهش مصرف ۷۵% بوده است.

      ۱۳- ظرفیت نیروگاهی نصب شده در کشور در سال ۸۴ معادل با ۳۸ هزار مگاوات بود اما در سال ۹۱ به ۷۰ هزار مگاوات رسیده است.

      ۱۴- صادرات برق در سال ۹۱ برای نخستین بار از مرز ۱۱ میلیارد کیلووات ساعت گذ شت در حالیکه سال ۸۴ این میزان تنها ۲.۷ میلیارد کیلووات ساعت بود.

      ۱۵- تعداد مشترکان برق در کشور در ابتدای دولت نهم ۱۹ میلیون واحد بوده که در سال ۹۱ به بیش از ۲۸ میلیون مشترک رسیده است.
      1. هدف برنامه چهارم توسعه برای صادرات غیرنفتی ۵۳ میلیارد دلار بود اما دولتهای نهم و دهم با صادرات غیرنفتی ۷۹ میلیارد دلاری در زمان برنامه بیش از ۱۵۰ درصد از اهداف برنامه را محقق کردند.

      ۱۷- سهم بازار سرمایه بورس نسبت به تولید ناخالص داخلی از ۱۷ درصد در سال ۸۴ به بیش از ۵۰ درصد در ابتدای سال ۹۲ رسیده است.

      ۱۸- در سال ۹۱ برای نخستین بار تولید ناخالص داخلی کشور از مرز ۵۰۰ میلیارد دلار فراتر رفت.

      ۱۹- افزایش ۹ برابری ارزش بازار سرمایه بورس و فرابورس، ارزش بازار سرمایه در سال ۸۴ برابر با ۳۲ هزار میلیارد تومان بود که در حال حاضر به بیش از ۲۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

      ۲۰- در سال ۸۴ تعداد مقالات ISI ایران در زمینه نانو تنها ۲۸۷ مقاله بود اما این تعداد در سال ۹۱ به ۳۶۵۰ مقاله رسید که رشدی ۱۲ برابری را نشان می دهد.

      ۲۱- جایگاه جهانی ایران از نظر تعداد مقالات ISI در زمینه نانو ، از رتبه ۲۹ در سال ۸۴ به رتبه ۸ در سال ۹۱ رسیده است.

      ۲۲- تعداد اعضای هیات علمی در زمینه فناوری نانو در سال ۸۴ تنها ۵۹۱ نفر بود که اکنون با رشدی ۴ برابری به ۲۳۵۵ نفر رسیده است.

      ۲۳- از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا خرداد ۹۲ تعداد ۱۷۵ هزار و ۳۸۹ مقاله علمی در پایگاه ISI به ثبت رسیده که بیش از ۱۵۰ هزار مقاله آن ۸۵ درصد در دولتهای نهم و دهم ارائه شده است.

      ۲۴- سهم ایران در تولید علم جهان در ۲۸ سال از ۵۷ تا ۸۴ از یک دهم درصد به سه دهم درصد رسید اما پس از ۸ سال فعالیت دولتهای نهم و دهم، اکنون به بیش از ۲ درصد رسیده است.

      ۲۵- کشورهای غربی در دولتهای پیشین بارها وعده ساخت مخازن ذخیره سازی گاز مایع را مطرح کردند اما دولت دهم با فسخ قرارداد شرکت فرانسوی و اعتماد به ظرفیت داخلی و نخبگان کشور توانست در سال ۹۱ اولین مخزن ذخیره گاز را ایجاد کند.

      ۲۶- در بخش میراث جهانی ملموس یونسکو ۱۶ اثر از ایران به ثبت رسیده که ۱۰ پرونده از این آثار در دولتهای نهم و دهم ثبت جهانی شده است.

      ۲۷- افزایش دو برابری تعداد اماکن ورزشی کشور از ۱۰ هزار و ۹۷۵ واحد در سال ۸۴ به ۲۱ هزار و ۲۲۹ واحد در سال ۹۱

      ۲۸- تخصیص ۴۰ درصد اعتبارات ورزشی فدراسیون ها به ورزش زنان در دولتهای نهم و دهم عامل اصلی در شکوفایی، مدال آوری و درخشش زنان ورزشکار ایرانی در عرصه های جهانی بوده است.

      ۲۹- تعداد مجتمع های ورزشی روستایی : قبل از دولت نهم : ۴۰۷ مجتمع، اکنون : ۲۹۴۳ مجتمع رشد ۷ برابری

      ۳۰- در سال ۱۳۸۴ بیش از یک میلیون و ۱۶۲ هزار نفر گردشگر خارجی به کشورمان سفر کردند که این رقم با رشدی ۳ برابری در سال ۹۱ به سه میلیون ۷۲۹ هزار گردشگر رسید.

      ۳۱- دولت اصلاحات در ۸ سال فعالیت خود بیش از ۶۷ هزار چاه کشاورزی را برق دار کرد، در حالیکه در دولتهای نهم و دهم تا پایان سال ۹۰ ۶ سال بیش از ۸۲ هزار حلقه چاه کشاورزی برق دار شده است.

      ۳۲- مجموع سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته در کشور از ابتدای سال ۱۳۷۰ تا پایان سال ۱۳۹۱ بیش از ۳۵ میلیارد دلار است که بیش از ۶۹.۵ درصد معادل ۲۴.۴ میلیارد دلار در دولت احمدی نژاد و ۲۹.۷ درصد معادل ۱۰.۴۵۲ میلیارد دلار در دولت اصلاحات جذب شده است.

      ۳۳- افزایش دو برابری تعداد مراکز دانشگاهی و موسسات آموزش عالی از ۱۳۰۰ مرکز در سال ۸۴ به ۲۵۰۴ مرکز در سال ۹۱

      ۳۴- در سال تحصیلی ۹۱-۹۰ نسبت به ۸۵-۸۴ تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی ۲ برابر، کارشناسی ارشد حدود ۵ برابر و تعداد دانشجویان دکتری نیز ۳ برابر شده است.

      ۳۵- جذب بیش از ۲۴ هزار عضو هیات علمی در مراکز آموزشی و پژوهشی در دولتهای نهم و دهم

      ۳۶- طرح ایران کد که در دولت اصلاحات تصویب شد اما اجرا نگردید، به همت دولتهای نهم و دهم اجرایی شد و تعداد کدهای کالایی تولید شده در این طرح تاکنون به بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار کد رسیده است.

      ۳۷- دولت های نهم و دهم توانستند با اتخاذ تدابیر علمی مناسب و بدون ایجاد اختلال در روال زندگی مردم، تلفات شبکه برق را از ۲۲ درصد به ۱۷.۶ درصد کاهش دهند. این در حالی بود که در سال ۸۶ مجلس اصرار داشت برای صرفه جویی باید ساعت رسمی کشور تغییر کند.

      ۳۸- تعداد سیم کارت های تلفن همراه طی هشت سال اخیر ۱۶ برابر شده و از ۷ میلیون سیم کارت در سال ۸۴ به ۱۱۳ میلیون در سال ۹۱ رسیده است .

      ۳۹- شاخص کل بورس از سال ۸۴ تاکنون با بیش از ۴۲ هزار واحد رشد از رقم ۹۴۵۹ واحد به بیش از ۵۲ هزار واحد رسیده است.

      ۴۰- تعداد شرکت‌های ایرانی سازنده قطعات لکوموتیو قبل از دولت نهم ۱۱۶ شرکت بود که طی دولت نهم و دهم با رشد ۵۳ درصدی به ۱۷۸ شرکت رسید.

      ۴۱- در دولتهای نهم و دهم تا پایان سال ۹۱، سالانه ۸۵ واگن مسافری به ناوگان ریلی کشور اضافه شد در حالیکه این عدد در دولت اصلاحات سالانه ۵۷ واگن بوده است ۴۹ درصد رشد

      ۴۲- در دولتهای نهم و دهم تا پایان سال ۹۱، سالانه ۴۸۶ واگن باری به ناوگان ریلی کشور اضافه شد در حالیکه این عدد در دولت اصلاحات سالانه ۴۲۶ واگن بوده است ۱۴ درصد رشد

      ۴۳- در ۸ سال دولت اصلاحات تنها ۳۴ دستگاه به تعداد لکوموتیوهای کشور افزوده شد، این افزایش در دولتهای نهم و دهم تا پایان سال ۹۱ ۷.۵سال به ۱۸۴ دستگاه رسیده است ۴۷۷ درصد رشد

      ۴۴- تعداد انواع خودرو تولید شده در دولت های نهم و دهم ۹۱-۸۴ به بیش از ۱۰ میلیون و ۲۲۱ هزار دستگاه رسیده است حال آنکه مجموع خودروهای تولید شده در ۸ سال دولت اصلاحات ۸۳-۷۶ اندکی کمتر از ۳.۵ میلیون دستگاه بوده است.

      ۴۵- یکی از استانداردهای جهانی در زمینه خودرو، تعداد خودروی موجود در کشورها برای هر هزار نفر یا سرانه مالکیت خودرو است. سرانه مالکیت خودرو در ایران در ابتدای سال ۸۴ برابر با ۹۰ دستگاه بود که اکنون به بیش از ۲۰۰ دستگاه رسیده است.

      ۴۶- رشد ۴ برابری تعداد وب سایت های ایرانی از ۱۳۸۰۰ وب سایت در ابتدای دولت نهم به بیش از ۵۵ هزار وب سایت در سال ۹۱

      ۴۷- در دولت اصلاحات تنها ۱ درصد ساخت و سازها بصورت صنعتی بود اما در پایان سال ۹۱ به ۳۵ درصد رسیده است. طبق قانون برنامه پنجم توسعه، صنعتی سازی ساختمان باید تا پایان سال ۹۴ به ۴۰ درصد برسد که اکنون ۸۷ درصد آن محقق شده است.

      ۴۸- تعداد مسکن روستایی ساخته شده : در دولت اصلاحات، ۸۱ هزار واحد، در دولت نهم و دهم ۱ میلیون و ۶۲۴ هزار واحد بیش از ۲۰ برابر

      ۴۹- متوسط سالیانه مسکن شهری ساخته شده : در دولت اصلاحات، ۳۹۱ هزار واحد. در دولت نهم و دهم ۷۶۹ هزار واحد رشد ۹۶ درصدی

      ۵۰- در سال ۸۴ با وجود ۶ میلیون خودرو در کشور، ۲۷هزار و ۸۰۰ نفر تلفات جاده ای داشتیم در حالیکه با مدیریت دولتهای نهم و دهم در سال ۹۱ با وجود بیش از ۱۷ میلیون خودرو، این تلفات به کمتر از ۱۹ هزار نفر رسیده است.

      ۵۱- در ابتدای دولت نهم ۵۰۰ مرکز فنی و حرفه ای در کشور وجود داشت اما این تعداد اکنون به ۶۷۶ مرکز افزایش یافته که رشد ۳۵ درصدی داشته است.

      ۵۲- در دولتهای نهم و دهم زیر بنای مراکز فنی و حرفه ای با ۸۶ درصد افزایش از ۷۹۳ هزار متر مربع به یک هزار و ۴۷۴ متر مربع رسیده است.

      ۵۳- در آغاز دولت نهم تنها یک تعاونی دانش بنیان در خصوص فناوریهای نوین وجود داشت که در حال حاضر با رشدی چشمگیر به ۶۵ مرکز رسیده است.

      ۵۴- افزایش ۱۲۲ درصدی تعداد تعاونی های فعال در کشور از ۸۴ هزار در سال ۸۴ به ۱۸۷ هزار در پایان سال ۹۱

      ۵۵- در ابتدای دولت نهم تعداد تعاونی های زنان ۵ هزار و ۹۱۱ تعاونی بود که اکنون به ۱۹ هزار و ۱۸۳ تعاونی رسیده است ۲۲۵ درصد رشد

      ۵۶- با ساخت ۷ میلیون و ۳۹۳ هزار واحد مسکونی در دولت احمدی نژاد، مجموع مسکن ساخته شده توسط دولتها پس از انقلاب به بیش از ۱۲ میلیون واحد رسید. از این تعداد ۶۱.۲ درصد در دولت احمدی نژاد، ۲۶.۵ درصد در دولت اصلاحات و ۱۲.۳ درصد در دولتهای اول تا ششم ساخته شده است.

      ۵۷- تا سال ۱۳۸۴ تعداد ۶۰۰ شهر کشورمان از نعمت گاز برخوردار بودند که در سال ۹۱ به بیش از ۱۰۰۰ شهر رسیده است.

      ۵۸- تا قبل از شروع به کار دولت نهم تنها ۲ هزار و ۸۰ روستا از نعمت گاز برخوردار بودند که با تلاش دولتهای نهم و دهم ۱۲ هزار و ۲۲۰ روستای دیگر به شبکه سراسری گاز متصل شدند.

      ۵۹- برخورداری خانوار شهری و روستایی از گاز طبیعی : تا سال ۸۴ : ۶۰ درصد، سال ۹۱ : ۸۳ درصد ۲۳ درصد رشد

      ۶۰- در ابتدای دولت نهم تنها ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی کشور از گاز طبیعی برخوردار بودند، این تعداد در حال حاضر به بیش از ۵۸ هزار واحد صنعتی افزایش یافته است رشد ۶ برابری

      ۶۱- از مجموع شهرها، روستاها و واحدهای صنعتی برخوردار از نعمت گاز در کشور، ۴۰ درصد از شهرها، ۸۵ درصد از روستاها و ۸۴ درصد از واحدهای صنعتی کشور، در ۸ سال اخیر و با همت دولتهای نهم و دهم از امکان استفاده از گاز برخوردار شده اند.

      ۶۲- مجموع صادرات محصولات شیلاتی : در دولت اصلاحات، ۱۱۰ هزار تن به ارزش ۵۱۸ میلیون دلار. در دولتهای نهم و دهم تا پایان ۹۱، ۲۸۰ هزار تن به ارزش ۹۰۰ میلیون دلار

      ۶۳- واریز مازاد درآمد نفتی به حساب ذخیره ارزی : دولت اصلاحات ۸۳-۷۹ : ۳۰ میلیارد دلار معادل ۲۳ درصد درآمد نفتی، دولتهای نهم و دهم ۸۸-۸۴ : ۱۳۳ میلیارد دلار ۳۷ درصد درآمد نفتی

      ۶۴- در پایان دولت اصلاحات از ۲۰۶ میلیارد دلار درآمد نفتی تنها ۱۰ میلیارد دلار ۵ درصد در حساب ذخیره ارزی به دولت بعدی منتقل شد. در دولت احمدی نژاد از ۵۱۸ میلیارد دلار درآمد نفتی بیش از ۵۲ میلیارد دلار ۱۰ درصد در صندوق توسعه ملی به دولت یازدهم منتقل می شود.

      ۶۵- متوسط سالانه صادرات خدمات فنی و مهندسی : دولت اصلاحات : ۵۷۶ میلیون دلار، دولت احمدی نژاد : ۲ میلیارد و ۵۷۶ میلیون دلار رشد ۴.۵ برابری

      ۶۶- از سال ۱۳۸۰ تا پایان سال ۹۱ ارزش کل خدمات فنی و مهندسی صادر شده از کشور به بیش از ۲۲ میلیارد و ۹۳۰ میلیون دلار می رسد که ۱۰ درصد معادل با ۲.۳ میلیارد دلار در دولت دوم اصلاحات و۹۰ درصد معادل با ۲۰.۶ میلیارد دلار در دولت های نهم و دهم صورت گرفته است.

      ۶۷- تعداد آزمایشاههای آب در کشور : قبل از دولت نهم ۲۱۵ عدد، سال ۹۱ : ۳۸۳ آزمایشگاه ۷۸ درصد رشد

      ۶۸- تعداد آزمایشگاههای فاضلاب در کشور : قبل از دولت نهم : ۶۴ آزمایشگاه، سال ۹۱ : ۱۴۳ آزمایشگاه ۱۲۳ درصد رشد

      ۶۹- تعداد آزمایشگاههای آب و فاضلاب در کشور : قبل از دولت نهم : ۲۷۹ آزمایشگاه، سال ۹۱ : ۵۲۶ آزمایشگاه ۸۸ درصد رشد

      ۷۰- جمعیت تحت پوشش آب شرب در روستاها : قبل از دولت نهم : ۶۵ درصد، سال ۹۱ : ۷۸ درصد ۲۰ درصد رشد

      ۷۱- آبرسانی به روستاها : قبل از دولت نهم : ۱۸ هزار روستا، سال ۹۱ : ۳۲ هزار و ۵۰۰ روستا ۸۰ درصد رشد

      ۷۲- تعداد مشترکان آب شرب : قبل از دولت نهم : ۹.۱ میلیون فقره، سال ۹۱ : ۱۳.۶۷ میلیون فقره رشد ۵۰ درصدی

      ۷۳- ظرفیت سالانه تامین آب در کشور : قبل از دولت نهم : ۶.۴ میلیارد متر مکعب ، سال ۹۱ : ۹.۷ میلیارد مترمکعب ۵۱ درصد رشد

      ۷۴- تعداد تصفیه خانه های آب کشور : قبل از دولت نهم : ۷۶ واحد، سال ۹۱ : ۱۱۹ واحد ۵۶ درصد رشد

      ۷۵- تعداد تصفیه خانه های فاضلاب : قبل از دولت نهم : ۸۷ واحد، سال ۹۱ : ۱۴۶ واحد ۶۸ درصد افزایش

      ۷۶- تعداد تصفیه خانه های آب و فاضلاب : قبل از دولت نهم : ۱۶۳ واحد، سال ۹۱ : ۲۶۵ واحد ۶۲ درصد افزایش

      ۷۷- ظرفیت تامین آب شرب از تصفیه خانه های کشور : قبل از دولت نهم : ۲.۱ میلیارد مترمکعب، سال ۹۱ : ۳.۶ میلیارد مترمکعب ۷۱ درصد رشد

      ۷۸- طول خطوط انتقال آب : قبل از دولت نهم : ۱۶ هزار کیلومتر، سال ۹۱ : ۲۷ هزار کیلومتر رشد ۶۸ درصدی

      ۷۹- طول شبکه توزیع آب : قبل از دولت نهم : ۹۸ هزار کیلومتر، سال ۹۱ : ۱۳۷ هزار کیلومتر ۴۰درصد رشد

      ۸۰- جمعیت تحت پوشش خدمات فاضلاب شهری : قبل از دولت نهم : ۲۵.۵ درصد، سال ۹۱ : ۳۸.۸۲ درصد ۵۲ درصد رشد

      ۸۱- طول شبکه فاضلاب شهری : قبل از دولت نهم : ۲۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر، سال ۹۱ : ۴۹ هزار کیلومتر ۷۲ درصد رشد

      ۸۲- تعداد مشترکین فاضلاب : قبل از دولت نهم : ۲.۶۴ میلیون فقره، سال ۹۱ : ۴.۶۸ میلیون فقره ۷۷ درصد رشد

      ۸۳- اجرای طرح مالیات بر ارزش افزوده پس از ۲۱ سال وقفه، ارائه لایحه در سال ۱۳۶۶، اجرا در سال ۱۳۸۷

      ۸۴- سهم درآمدهای مالیاتی نسبت به مخارج جاری دولت یکی از شاخص های بسیار مهم برای بررسی وضعیت فعالیتهای مالی دولت است. متوسط این نسبت در دولت اصلاحات : ۳۷.۷۵ درصد، در دولت احمدی نژاد : ۴۲.۸۹ درصد ۱۳.۶ درصد بهبود

      ۸۵- نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی یکی از نسبتهای تحلیلی و مهم در ارزیابی عملکرد و وضعیت مالی دولتها است و بالا بودن این نسبت نشان دهنده کارایی نظام مالیاتی کشور نیز می باشد. متوسط این نسبت در دولت اصلاحات : ۵.۵۱ درصد، در دولت احمدی نژاد : ۷.۲۵ درصد ۳۱.۵ درصد بهبود

      ۸۶- نسبت درآمدهای مالیاتی به مخارج دولت در کشور برای اولین بار در دولت دهم سال ۸۸ از ۵۰ درصد فراتر رفت.

      ۸۷- دولت نهم در سال ۱۳۸۴ شبکه فیبر نوری را به طول ۳۰ هزار کیلومتر تحویل گرفت و طی هشت سال با اضافه کردن ۲۳ هزار کیلومتر به طول این شبکه آن را به ۵۳ هزار کیلومتر در پایان دولت دهم رساند.

      ۸۸- تعداد واحدهای صنفی دارای پروانه فعالیت از ۴۰۰ هزار واحد در سال ۸۴ به بیش از ۲ میلیون واحد در سال ۹۱ رسیده است.

      ۸۹- ظرفیت کانتینری بنادر : در ۸ سال دولت اصلاحات : یک میلیون و ۸۲۵ هزار TEU، در ۷.۵ سال دولت نهم و دهم : ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU . ۵.۲ میلیون TEUمعادل ۳۲۱ درصد افزایش

      ۹۰- افزایش ظرفیت ایجاد شده در ناوگان تجاری دریایی در ۸ سال دولت اصلاحات : ۱ میلیون و ۱۵۰ هزار تن. در ۷.۵ سال دولتهای نهم و دهم : بیش از ۲ میلیون و ۹۱ هزار تن. ۹۴ درصد رشد

      ۹۱- ظرفیت جابجایی مسافر در بنادر کشور : قبل از دولت نهم : ۴ میلیون و ۷۲۵ هزار نفر. اکنون : ۱۴ میلیون نفر حدودا ۳ برابر

      ۹۲- مجموع سرمایه گذاری زیربنایی توسط سازمان بنادر در بنادر کشور : پایان سال ۸۳ : ۲ هزار و ۸۹۲ میلیارد ریال، پایان سال ۹۱ : ۲۴ هزار میلیارد ریال بیش از ۸ برابر

      ۹۳- جذب سرمایه غیردولتی در بنادر کشور : کل سرمایه گذاری جذب شده تا پایان سال ۸۳ : ۲ هزار و ۱۵۷ میلیارد ریال، در دولت های نهم و دهم ۲۰ هزار و ۹۶۴ میلیارد ریال حدودا ۱۰ برابر

      ۹۴- متوسط تخلیه و بارگیری کالای نفتی و غیرنفتی در بنادر کشور در دولت نهم و دهم سالانه ۱۱۹ میلیون تن بوده که نسبت به دولت اصلاحات سالانه ۷۴ میلیون تن معادل ۶۱ درصد رشد داشته است.

      ۹۵- متوسط جابه جایی مسافر دریایی در دولت نهم و دهم با ۱۷۶ درصد رشد نسبت به دولت اصلاحات از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سال به ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در سال رسیده است.

      ۹۶- متوسط تخلیه و بارگیری کالای کانتینری در دولت نهم و دهم سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار Teu است که نسبت به پایان سال ۸۳ یک میلیون و ۳۴۵ هزار Teu معادل ۷۱ درصد رشد داشته است.

      ۹۷- افزایش تعداد بنادر کوچک کشور : در دولت اصلاحات : از ۴۹ بندر به ۵۱ بندر ۴ درصد افزایش. در دولت احمدی نژاد : از ۵۱ بندر به ۸۲ بندر ۶۰ درصد افزایش

      ۹۸- رکورددار افزایش واردات بنزین در کشور : دولت اصلاحات در سال ۷۶ با افزایش ۱۲۰ درصدی نسبت به سال قبل. رکورددار کاهش واردات بنزین به کشور : دولت احمدی نژاد در سال ۹۰ با ۶۷ درصد کاهش نسبت به سال قبل

      ۹۹- وابستگی کشور به واردات بنزین در دولت اصلاحات ۴ برابر شد، از ۵ میلیون لیتر در روز ۱۳۷۶ به ۲۳ میلیون لیتر در روز ۱۳۸۴. در دولت احمدی نژاد واردات بنزین نه تنها به صفر رسید بلکه صادرات بنزین نیز آغاز شد.

      ۱۰۰- از مجموع ۱۴۲ طرح سد بزرگ ملی کشور که در دست بهره برداری است، ۱۹ سد پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، ۷ سد از ابتدای انقلاب تا سال ۱۳۶۷، ۱۵ سد در دولت کارگزاران، ۴۷ سد در دولت اصلاحات، و ۵۴ سد در دولت احمدی نژاد به بهره برداری رسیده است.

      ۱۰۱- ظرفیت نصب شده نیروگاه های برقابی که وارد مدار شده : دولت اصلاحات : سه هزار و ۷۵ مگاوات، دولت احمدی نژاد : ۴ هزار و ۹۶۲ مگاوات ۱.۶ برابر

      ۱۰۲- دولت اصلاحات ۸۳-۱۳۷۶ بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال از سهام شرکتهای دولتی را در جریان خصوصی سازی واگذار کرد، در حالیکه ارزش این واگذاری ها در دولت احمدی نژاد از ۸۴ تا خردادماه ۹۲ بیش از ۱۲۲۷ هزار میلیارد ریال می باشد ۵۰ برابر

      ۱۰۳- مجموع سیمان تولید شده در کشور : در دولت اصلاحات : ۲۰۳ میلیون تن، در دولت احمدی نژاد : ۴۰۳ میلیون تن ۹۹ درصد رشد

      ۱۰۴- افزایش ظرفیت تولید سیمان در کشور : در ۲۷ سال از ابتدای انقلاب تا سال ۸۴ : ۲۶ میلیون تن، در دولت احمدی نژاد تا پایان ۹۱ : ۴۲ میلیون تن ۱.۶ برابر

      ۱۰۵- متوسط سالانه افزایش تولید سیمان : در دولت اصلاحات : ۶۵ درصد، در دولت احمدی نژاد : ۱۱۷ درصد

      ۱۰۶- میزان مصرف سیمان از برخی جهات بیانگر روند رشد اقتصادی و پیشرفت کشور نیز می باشد. در سال ۱۳۸۵ سرانه مصرف سیمان حدود ۵۱۰ کیلوگرم بوده که در سال ۹۱ به یک هزار و ۱۸ کیلوگرم رسیده است.

      ۱۰۷- تعداد کارخانه های سیمان در کشور : در پایان دولت اصلاحات سال ۸۳ : ۳۷ کارخانه ، ابتدای سال ۹۲ : ۶۷ کارخانه ۸۰ درصد افزایش

      ۱۰۸- میزان تولید سالانه سیمان : در پایان سال ۸۳ : ۳۲ میلیون تن، در پایان سال ۹۱ : ۷۰ میلیون تن بیش از ۲ برابر

      ۱۰۹- مدیریت موفق دولت های نهم و دهم در اهتمام به امر تولید و سرمایه گذاری در صنعت سیمان عامل اصلی در رشد ۱۱ پله ای کشورمان از رتبه ۱۴ جهانی در سال ۸۴ به رتبه ۳ در سال ۹۲ می باشد.

      ۱۱۰- براساس گزارش مر کز آمار ایران از سال ۱۳۷۶ تا پایان ۹۱ بیشترین میزان نرخ بیکاری در کشور در سالهای ۷۹ و ۸۰ با میزان ۱۴.۳ درصد به ثبت رسیده است. متوسط سالانه نرخ بیکاری در دولت اصلاحات ۸۳-۱۳۷۶ برابر با ۱۲.۷۵ درصد و متوسط این نرخ در دولتهای نهم و دهم ۹۱-۱۳۸۴ برابر با ۱۱.۶۶ درصد می باشد.

      ۱۱۱- تعداد بیکاران در دولت اصلاحات : از ۱.۴ میلیون نفر در سال ۷۶ به ۲.۶۷۵ میلیون نفر در سال ۸۴ ۱.۲۷۵ میلیون نفر افزایش، ۹۱ درصد رشد. در دولت احمدی نژاد : از ۲.۶۷۵ میلیون نفر به ۲.۹۴۵ میلیون نفر ۲۷۰ هزار نفر افزایش، ۱۰ درصد رشد

      ۱۱۲- تعداد دارالقرآن ایجاد شده در کشور : از سال ۵۷ تا ۸۴ : ۶۷۰ واحد، در دولت احمدی نژاد : بیش از ۲۰ هزار واحد

      ۱۱۳- افزایش تختهای فعال بیمارستانی : در دولت اصلاحات : ۸۴۸۸ تخت از ۸۲۵۸۸ به ۹۱۰۷۶، در دولت احمدی نژاد : ۱۷۸۲۵ تخت از ۹۱۰۷۶ به ۱۰۸۹۰۱، بیش از ۲ برابر

      ۱۱۴- افزایش داروخانه های کشور : در دولت اصلاحات : ۱۷۹۴ داروخانه از ۴۵۸۶ به ۶۳۸۰، در دولت احمدی نژاد : ۲۵۸۱ داروخانه از ۶۳۸۰ به ۸۹۶۱، بیش از ۱.۴ برابر

      ۱۱۵- افزایش خانه بهداشت روستایی : در دولت اصلاحات : ۱۳۹۰ مرکز از ۱۴۹۲۴ به ۱۶۳۱۴، در دولت احمدی نژاد : ۳۹۶۷ مرکز از ۱۶۳۱۴ به ۲۰۲۸۱، بیش از ۲.۸ برابر

      ۱۱۶- تعداد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور : تا قبل از دولت نهم : ۲۴۰۰ کانون، سال ۹۱ : ۱۵ هزار کانون بیش از ۶ برابر

      ۱۱۷- تعداد کتابخانه های عمومی کشور : تا قبل از دولت نهم : ۱۶۰۰ کتابخانه، سال ۹۱ : ۳ هزار کتابخانه ۸۸ درصد رشد

      ۱۱۸- تعداد عناوین کتابهای چاپ شده در کشور : سال ۱۳۸۴ : بیش از ۵۳ هزار عنوان، سال ۱۳۹۰ : بیش از ۶۸ هزار عنوان ۲۸ درصد رشد

      ۱۱۹- تعداد سالن های سینما : سال ۱۳۸۴ : ۲۵۰ سالن، سال ۱۳۹۱ : ۳۶۰ سالن ۴۴ درصد رشد

      ۱۲۰- میزان تولید محصولات باغی نسبت به سطح زیر کشت این محصولات : در دولت اصلاحات از ۵.۶۳ تن محصول در هر هکتار در سال ۷۶ به ۵.۲۲ تن محصول در هر هکتار در سال ۱۳۸۳ کاهش یافته است. در دولت احمدی نژاد این نسبت از ۵.۷۳ تن محصول در هر هکتار در سال ۸۴ به ۶.۷ تن محصول در هر هکتار افزایش یافته است. یک تن افزایش محصول در هر هکتار

      ۱۲۱- در دولت اصلاحات میزان تولید محصولات باغی از ۱۱ میلیون و ۲۵۰ هزار تن در سال ۷۶ به بیش از ۱۳ میلیون و ۱۰۸ هزار تن در سال ۸۳ رسید ۱۶.۵ درصد افزایش. در سال ۸۴ دولت نهم بیش از ۱۴ میلیون و ۸۶۴ هزار تن محصولات باغی تولید کرد که این رقم در پایان سال ۹۱ به بیش از ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسید ۲۳.۸ درصد افزایش

      ۱۲۲- میزان افزایش محصولات باغی : در دولت اصلاحات : بیش از یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن، در دولت احمدی نژاد : بیش از ۳ میلیون و۵۳۶ هزار تن بیش از ۹۰ درصد افزایش

      ۱۲۳- میزان رشد سالیانه تولید محصولات باغی در ۸ سال دولت اصلاحات ۸۳-۱۳۷۶ برابر با ۲.۲ درصد و در ۸ سال دولت احمدی نژاد ۹۱-۱۳۸۴ برابر با ۳.۱ درصد بوده است. این در حالی است که در سال ۱۳۸۷ به دلیل سرمای شدید و کم سابقه در کشور بسیاری از محصولات باغی از بین رفت، در این سال تولید محصولات باغی نسبت به سال ۸۶ نزدیک به ۳ میلیون تن کاهش یافت.

      ۱۲۴- مجموع محصولات باغی تولید شده : در دولت اصلاحات : ۹۹ میلیون و ۸۴۱ هزار تن، در دولت احمدی نژاد : بیش از ۱۲۷ میلیون و ۹۷ هزار تن ۲۷.۳ درصد افزایش معادل با ۲۷ میلیون و ۲۵۶ هزار تن

      ۱۲۵- بر اساس آمارهای بانک مرکزی میزان نقدینگی کشور در دولت کارگزاران ۶.۲ برابر، در دولت اصلاحات ۵.۱۱ برابر و در دولت احمدی نژاد ۵ برابر شده است. این در حالی است که در سالهای اخیر طرح های اقتصادی بزرگی چون هدفمندی یارانه ها، مسکن مهر و بنگاههای زودبازده انجام شده و حجم فعالیتها و تولیدات دولت نیز چندین برابر دولتهای گذشته بوده است.

      ۱۲۶- متوسط نرخ رشد نقدینگی در کشور : در دولت کارگزاران : ۲۹.۸ درصد، در دولت اصلاحات : ۲۶.۲ درصد، در دولت احمدی نژاد : ۲۵.۸۶ درصد

      ۱۲۷- شتاب نقدینگی : عبارت است میزان رشد نرخ رشد نقدینگی، شتاب مثبت به منزله حرکت به سمت تشدید افزایش نقدینگی و شتاب منفی به منزله حرکت به سمت مهار افزایش نقدینگی می باشد. در دولت کارگزاران : ۸۹.۴ درصد مثبت، در دولت اصلاحات : ۹۹ درصد مثبت، در دولت احمدی نژاد : ۱۰ درصد منفی

      ۱۲۸- میزان استخراج مواد معدنی : ابتدای سال ۱۳۸۴ : ۱۵۶ میلیون تن از ۳۶۰۰ معدن فعال ، ابتدای سال ۱۳۹۱ : ۳۴۱ میلیون تن از ۵ هزار معدن فعال

      ۱۲۹- تعداد پروانه اکتشاف معادن صادر شده : در دولت اصلاحات : ۱۰ هزار فقره، در دولت احمدی نژاد : بیش از ۱۳ هزار فقره ۳۰ درصد رشد

      ۱۳۰- تعداد پروانه بهره برداری از معادن صادر شده : در دولت اصلاحات : ۴۶۰۰ پروانه، در دولت احمدی نژاد : بیش از ۶ هزار پروانه ۳۰ درصد رشد

      ۱۳۱- افزایش ظرفیت تولید محصولات فولادی از ۱۳ میلیون تن در سال ۱۳۸۴ به ۳۱ میلیون تن در سال ۱۳۹۱ ۱۳۸ درصد رشد

      ۱۳۲- افزایش ظرفیت تولید آلومینیوم از ۲۳۰ هزار تن در اسل ۱۳۸۴ به ۴۵۷ هزار تن در سال ۱۳۹۱ ۹۹ درصد رشد

      ۱۳۳- افزایش ظرفیت تولید کاشی و سرامیک از ۱۸۰ هزار تن در سال ۱۳۸۴ به ۳۸۰ هزار تن در سال ۱۳۹۱ بیش از ۲ برابر

      ۱۳۴- افزایش ظرفیت تاسیسات ذخیره ای کشور سیلوها از ۹ میلیون تن در سال ۱۳۸۴ به ۱۶ میلیون تن در سال ۱۳۹۱ ۷۸ درصد رشد

      ۱۳۵- افزایش ظرفیت تولید مس کاتدی از ۱۹۰ هزار تن در سال ۱۳۸۴ به ۲۵۵ هزار تن در سال ۱۳۹۱ ۳۴ درصد رشد

      ۱۳۶- مجموع لوازم خانگی تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی تولید شده در کشور : در دولت اصلاحات : ۱۹ میلیون دستگاه، در دولت احمدی نژاد : ۲۷ میلیون دستگاه ۱.۴ برابر

      ۱۳۷- حجم سرمایه گذاری صنعتی محقق شده : در دولت اصلاحات : ۱۶ هزار میلیارد تومان، در دولت احمدی نژاد : ۱۱۰ هزار میلیارد تومان ۶.۸ برابر

      ۱۳۸- سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش معدن : در دولت اصلاحات : ۵۰۰ میلیارد تومان، در دولت احمدی نژاد : ۳.۳ هزار میلیارد تومان ۶.۶ برابر

      ۱۳۹- طبق آمارهای جهانی شاخص توسعه انسانی در ابتدای دولت نهم ۰.۶۸۵ بود که در پایان دولت دهم به ۰.۷۴۲ رسید و ایران در ردیف کشورهای با توسعه بالا قرار گرفت.

      ۱۴۰- طبق آمارهای جهانی در ۸ سال دولت احمدی نژاد شاخص بهداشت از ۰.۸۱ به ۰.۸۳۹ رسیده و شاخص درآمد سرانه نیز از ۰.۶۶۵ به ۰.۶۹ ارتقا پیدا کرده است. در این مدت شاخص آموزش با رشدی قابل توجه از ۰.۵۹۹ به ۰.۷۰۷ رسیده است.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج