۳۲۵۹۷۴
۳۰ نظر
۶۱۱۲
۳۰ نظر
۶۱۱۲
پ

مقایسه قیمت درمان دندان در ایران با دنیا

اقتصادسنجی نشان می دهد در دندان پزشکی، حداکثر موادی که مصرف می شود ۱۰ تا ۱۲ درصد هزینه است و بقیه هزینه هایی که گرفته می شود، هزینه های جانبی و دستمزد پزشک است.

ماهنامه پیشه و تجارت - معصومه ستوده: طرح تحول سلامت دهان و دندان در حالی یک سالگی خود را پشت سر گذاشت که همچنان حجم زیادی از انتقادات به این بخش وارد است؛ زیرا هزینه های درمان ا«چنان خانواده ها را با مشکل مواجه کرده است که بسیاری ترجیح می دهند رنج بی دندانی را به جان بخرند، اما در برابر، یک بار برای چکاپ و درمان به دندان پزشک مراجعه نکنند.

درواقع زمانی برای درمان به مطب دندان پزشکی مراجعه می کنند که کار از کار گذشته است و تنها راهکار، کشیدن دندان است. درست همان روزی که بزرگان ساختمان ایوانک غرب در روز دندان پزشک و اساتید دندان پزشک در هتل المپیک، دور هم جمع شدند باز هم انتقاد از قیمت بالای خدمات دندان پزشکی به محور اصلی این برنامه تبدیل شد.

ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، با اشاره به هزینه های بالای دندان پزشکی گفت: «طبق آخرین آمارها، حدود ۱۸.۵درصد از هزینه های پرداختی از جیب مردم، تنا به خاطر هزینه های دندان پزشکی است و این در حالی است که حدود ۴۰ درصد از مردم جامعه ما یعنی ۴ دهک، از خدمات دندان پزشکی محروم هستند و دریافت خدمات دندان پزشکی در آنها فقط در حد کشیدن دندان است و واقعیت این است که هرچه به دهک های بالا نزدیک می شویم، هزینه پرداختی افزایش می یابد و حتی به ۲۵ درصد هم می رسد که این رقم در مقایسه با کل هزینه سلامت مردم، آمار بالایی است.

مقایسه قیمت درمان دندان در ایران با دنیا

اقتصادسنجی نشان می دهد در دندان پزشکی، حداکثر موادی که مصرف می شود ۱۰ تا ۱۲ درصد هزینه است و بقیه هزینه هایی که گرفته می شود، هزینه های جانبی و دستمزد پزشک است. متاسفانه به ازای هر ایرانی، ۱۳ دندان کشیده، خراب یا پوسیده داریم که این شاخص خوبی نیست و راه حلش این است که ابتدا برای فرزندان و دانش آموزان اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم که این کار در سال گذشته انجام شده و امسال طرح فلوراید دانش آموزان به اتمام می رسد.»

بحث اقدامات پیشگیرانه بارها از سوی متولیان امر بهداشت مطرح شده است. حتی برای نمونه به بیکاری ۵۰۰ دندان پزشک در کشور ۵ میلیونی فنلاند اشاره کرده اند. ژنرال های سلامت، بر ضرورت تخصیص بودجه بیشتر از سوی مجلس تاکید کرده اند تا شاخص پوسیدگی دندان کاهش پیدا کند. هرچه پیشگیری حرف اول را در سالگرد طرح تحول سلامت می زد، اما این موجب نشد که وزیر بهداشت، درمان دندان های پوسیده را به فراموشی بسپارد.

هاشمی ضمن غیرعادلانه خواندن قیمت درمان دندان گفت: «خدمات دندان پزشکی بخش دولتی، باید نصف قیمت بخش خصوصی باشد. در بخش خصوصی، عرضه و تقاضا برحسب محل ارائه خدمت، قیمت تمام شده خدمات را تنظیم می کند و نمی توان نرخ واحدی برای این خدمات تعیین کرد، اما ضروری ست قیمت تمام شده خدمات بخش دولتی، نیمی از قیمت این خدمات در بخش خصوصی باشد تا هم مردم و هم دندان پزشکان از این قیمت های راضی باشند.»

با این حال به نظر می رسد درست کردن دندان پوسیده شده برای بسیاری یک رویا باشد. تنها نیم نگاهی به قیمت های مراکز دانشگاهی و نه خصوصی، نشان می دهد که قشر حقوق بگیر توانایی پرداخت این قیمت ها را ندارد. برای مشخص شدن بیشتر این موضوع، قیمت های کلینیک شهید منتظری، وابسته به دانشگاه شاهد مورد بررسی قرار گرفت. به هر حال این مرکز خصوصی نبوده و قیمت های آن قابل قبول تر است.

معاینه تشخیص ۱۵۰۰۰ تومان، رادیوگرافی ۹۵۰۰ تومان، کشیدن درد دندان از ۴۰ هزار تومان تا ۱۰۰ هزار تومان، درمان ریشه یک کانال ۱۲۰ هزار تومان تا ۱۵۰ هزار تومان، درمان ریشه دو کانال ۱۹۰ هزار تومان تا۲۲۰ هزار تومان، درمان ریشه سه کانال ۲۶۰ هزار تومان تا۳۲۰ هزار تومان، ترمیم و پر کردن دندان ۸۵ هزار تومان تا۱۲۰ هزار تومان، ترمیمی و پرکردن دندان با کامپوزیت ۹۵ هزار تومان تا ۱۶۵ هزار تومان، جراحی لثه از ۳۳۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۴۴۰ هزار تومان، پروتز ثابت از ۳۹۵ هزار تومان تا ۵۷۲ هزار تومان، ایمپلنت از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا دو میلیون و ۵۰ هزار تومان است.

مقایسه قیمت درمان دندان در ایران با دنیا

مروری کوتاه نشان می دهد پرداخت بسیاری از این قیمت ها، در توان افرادی که ماهانه دریافت زیر یک میلیون تومان دارند نیست. فقط لازم است تا فرد بخواهد یک دندان را عصب کشی و پروتز کند. با این حال بسیاری از کارشناسان براین باورند که قیمت خدمات دندان پزشکی در ایران نسبت به کشورهای همجوار و حتی اروپایی و آمریکایی کمتر است. همین موجب شده بسیاری از خارجی ها و ایرانیان مقیم کشورهای دیگر، ترجیح دهند برای درمان به ایران مراجعه کنند؛ زیرا ضمن دریافت خدمات بهتر، پول کمتری پرداخت می کنند.

متولیان امر اقتصاد سلامت بر این باورند که ضمن پوشش بیشتر بیمه ای خدمات دندان پزشکی برای قشر آسیب پذیر، باید تدابیری در نظر گرفت تا ایران بتواند دنتال توریسم داشته باشد؛ به گونه ای که مجارستان، مکزیک، پر و بالی همواره میزبان افرادی با درد دندان بوده اند که از زیادی برای درمان خرج کرده و به منبع درآمد تبدیل شده اند.

امارات

قیمت روت کانال برای دندان های قدامیت ۸۲۰ درهم است که اگر هر درهم را ۸۰۰ تومان به صورت میانگین محاسبه کنیم، هزینه یک روت کانال برای دندان قدامی ۶۵۶ هزار تومان می شود. روت کانال برای دندان های خلفی حداقل ۱۱۵۰ درهم است که حدود ۹۲۰ هزار تومان می شود. ترمیم دندان ۶۵۰ درهم است که ۵۲۰ هزار تومان می شود. گذاشتن تاج ۱۳۸۰ درهم شده و رقمی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می شود. جرم گیری ۶۵۰ درهم بوده و رقمی حدود ۵۲۰ هزار تومان می شود. قیمت لامینت دندان ۲۰۷۰ درهم بوده و رقمی حدود یک میلیون و ۶۵۶ هزار تومان می شود.

مقایسه تمام این رقم ها با ایران، نشان می دهد که قیمت دندان پزشکی ایران کمتر از منطقه است. البته ذکر این نکته را نباید فراموش کرد که شهروند امارات، تحت پوشش بیمه کامل دندان پزشکی قرار دارند. دولت در این کشور سالانه صد هزار دلار به هر فرد برای درمان دندان پزشکی اختصاص می دهد که در هیچ کجای دنیا سابقه نداشته و زیبایی و ایمپلنت را تحت پوشش قرار می دهند. به عبارت دیگر افراد می توانند در این کشور تمام دندان های خود را رایگان ایمپلنت کنند.

مقایسه قیمت درمان دندان در ایران با دنیا

کانادا

وب سایت پارس کانادا به عنوان وب سایت رسمی مهاجرات به کانادا، هزینه های دندان پزشکی در تورنتو را لیست کرده و آورده است: عکسبرداری ۲۵- ۲۰ دلار، معاینه کامل ۱۴۰-۱۲۰ دلار، کشیدن دندان ۱۷۰-۱۲۰ دلار، پرکردن ۳۲۰-۷۵ دلار، روت کانال ۸۰۰-۵۰۰ دلار، بریج ۱۰۰۰- ۸۰۰ دلار، ارتودنسی ۶۰۰۰- ۴۵۰۰ دلار، روکش دندان ۸۰۰- ۱۰۰۰ دلار، جراحی ۶۷۰- ۸۰۰ دلار و کاشت ایمپلنت ۲۵۰۰ تا ۲۷۰۰دلار است.

به همین دلیل بسیاری این توصیه را به مهاجران می کنند که قبل از مهاجرت، دندان های خود را چکاپ و درمان کنند؛ زیرا بعد از درمان دندان در کانادا، پولی برای خرید نان باقی نمی ماند! در ادامه این نوشتار آمده است: البته بعد از اینکه کار مناسب تمام وقت پیدا کنید یا دانشجوی تمام وقت دانشگاه یا کالج شوید، چون تحت پوشش بیمه های مکمل قرار می گیرید، از این نظر دغدغه زیادی نخواهید داشت، اما تا آن زمان اگر مشکلی پیدا کنید، باید از جیبتان هزینه کنید؛ به همین دلیل توصیه این است که حسابی به دندان های خود برسید به طوری که مطمئن شوید برای ۲-۳ سال مشکل خاصی نخواهید داشت.

استرالیا

هزینه های درمان در استرالیا به شدت گران است. اگر ویزای اقامت دائم داشته باشید، هزینه های ویزیت دکتر، عکس، آزمایشگاه و... برعهده دولت است. اگر ویزای دانشجویی داشته باشید، تنها از امکانات درمانگاه دانشگاه استفاده می کنید و در غیر این صورت باید هزینه های آن را خودتان بپردازید.

نکته مهم این است که هر ویزایی هم که داشته باشید، هزینه های دندان پزشکی به شدت بالا است و تنها با بیمه خصوصی حساب می شود. پر کردن ساده یک دندان در استرالیا بیش از ۲۰۰ دلار هزینه دارد. هزینه عصب کشی حدود ۲۰۰۰ دلار و ویزیت ساده دکتر دندان پزشک، بالای ۱۰۰ دلار است.

همین امر موجب شده بسیاری از مردم استرالیا در کشور خودشان، دندانشان را درمان نکنند و برای درمان دندانشان به کشورهای همجوار (سنگاپور، فیجی، مالزی، بالی و..) بروند.

دوستی که ویزای دانشجوی در استرالیا داشت و با درد دندان مواجه شده بود، ترجیح داد تا بلیتی که قیمت متوسط ۱۴۰۰ تا ۱۷۰۰ دلار دارد را تهیه کند، به ایران بیاید و دندان هایش را درمان کند تا اینکه بخواهد آنجا دندان های خود را درست کند. به قولی برایش صرفه اقتصادی داشت. بسیاری از مردم استرالیا ترجیح می دهند برای درمان دندان، به کشورهای دیگر مراجعه کنند. بالی یکی از این کشورهاست؛ به گونه ای که در ایام تعطیلات یک هتل خالی در بالی پیدا نمی شود و همه افراد برای درمان ارزان تر دندان به آنجا می روند.

مقایسه قیمت درمان دندان در ایران با دنیا

آمریکا

علی مرسلی دندان پزشک و متخصص درمان ریشه که اتفاقا دستی بر قلم داشته و سابقه روزنامه نگاری هم دارد، خاطره یکی از مراجعان خود را نقل کرده و در وبلاگ خود می نویسد: «یکی از مراجعین من، فردی بود که قسمتی از کارش را در کشور ایالات متحده انجام داده بود و سپس برای ادامه درمان (عصب کشی) مراجعه کرده بود.

بیمار بابت درمان ریشه در دانشگاه مریلند آمریکا (از معتبرترین دانشکده های دندان پزشکی دنیا) اقدام کرده و ۴۵۰ دلار بابت هزینه «شروع» کار (و نه ادامه و تمام شدن کار) پرداخته بود؛ در حالی که کار تمام نشده بود. با این حال بیمار تصمیم گرفت که ادامه کارش را در ایران انجام دهد. هزینه درمان ریشه این دندان، توسط متخصص درمان ریشه (در مریلند توسط رزیدنت تخصصی انجام می شد) حتی از یک سوم هزینه مرحله اول درمان دانشگاه مریلند کمتر است.

درمان نهایی، هزینه ای حتی نزدیک به سه الی چهار برابر هزینه درمان هایی در ایران دارد؛ در حالی که روش کار و کیفیت نهایی معادل همان درمانی است که در مریلند می توان انجام بگیرد.»
همین قیمت بالا موجب شده هر سال بیش از نیم میلیون آمریکایی برای درمان دندان پزشکی خود به خارج از آمریکا بروند. آمریکایی ها علاقه زیادی به انجام درمان های دندان پزشکی خود در مکزیک و حتی پرو دارند.

120 میلیون آمریکایی تحت پوشش بیمه دندان پزشکی نیستند و سفر به خارج از کشور برای عصب کشی و روکش دندان، می تواند تا 70 درصد هزینه های دندان پزشکی آنها را کاهش دهد؛ که البته یکی از مقاصد ایرانیان مقیم آمریکا برای درمان، ایران است.

انگلستان

برخلاف بسیاری از کشورهای دنیا که خدمات دندان پزشکی را تحت حمایت خود قرار نمی دهند، نظام بهداشتی. درمانی انگلستان طی چند سال اخیر توجه خود را به سمت این بخش مهم از حوزه سلامت معطوف کرده است. با این وجود به نظر می رسد الگوی تازه وارد دندان پزشکی، در خدمات ملی سلامت (NHS) انگلستان با ناکارآمدی ها و مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند.

کاهش شمار دندان پزشکان دولتی و نرخ زیاد خدمات دندان پزشکی در بخش خصوصی در این کشور، برخی از مردم را وادار کرده است که به اقداماتی غیرمعمول مانند کشیدن دندان های خودشان دست بزنند. کشور انگلستان به خاطر تعرفه های بالای خدمات دندان پزشکی، به تازگی با یک چالش بزرگ در زمینه افت سلامت دهان و دندان اهالی خود مواجه شده است. به عبارت دیگر کمبود دندان پزشکان در اختیار بخش عمومی، باعث شده که شمار زیاد از افراد مجبور شوند به بخش خصوصی مراجعه کنند.

مقایسه قیمت درمان دندان در ایران با دنیا

۷۸ درصد بیماران بخش خصوصی گفته اند که به خاطر پیدا نکردن دندان پزشک تحت پوشش «سروی بهداشت ملی» (NHS)، به بخش خصوصی مراجعه کرده اند و تنها ۱۵ درصد افراد این کار را به دلیل درمان بهتر انجام داده بودند. برخی از انگلیسی ها اعتراف کرده اند خودشان دندان های خود را می کشند. حتی یکی فرد اعتراف کرده ۱۴ بار جداگانه از انبردست برای کشیدن دندان هایش استفاده کرده است.

برخی دیگر به جای مراجعه به سرویس های خصوصی درمان، به چسباندن تاج شکسته دندانشان با چسب های قوی روی آورده اند. حدود ۴۵ درصد دندان پزشکان گفته اند که دیگر بیماران NHS را ویزیت نمی کنند و ۴۱ درصد آنها گفته بودند فشار کاری «مفرطی» دارند. ۲۹ درصد نیز گفتند که کلینیک آنها در به کار گرفتن دندان پزشکان یا حفظ کردن آنها دچار مشکل شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خیلی جالبه شما که این مطلب نوشتی بیا حقوق کارگران امارات و کانادا استرالیا با حقوق یه کارگر تو ایران مقایسه کن ببین اونا چقدر حقوق می گیرن ما چقدر عزیزم مردم که احمق نیستن شما به شعورشون توهین می کنی درامد ما به ریال خرجمون به دلار کجای دنیا اینجوری ؟

    • سارا

      مقایسه قیمت اینجا با خارج از ایران کاملا اشتباه است . زیرا همه چیز نسبی ست . نسبت قیمت خدمات به دستمزدها و حقوق . برای کسی که در کانادا ماهی 5 هزار دلار معادل 15 میلیون تومان حقوق میگیرد 300 دلار پر کردن اصلا گران نیست . ولی برای من معلم که به زور ماهی یک میلیون درامد دارم این یعنی همه ی حقوقم .

    • user

      دوباره بحث هزینه شد با کشورهای صنعتی مقایسه مون کردن
      ولی تو بحث درآمد با کشورای جهان سوم قیاس می کنن

    • بدون نام

      خیلی جالب بود.
      اما مقایسه صرف هزینه ها چندان صحیح نیست. اینکه در آمریکا و انگلیس و استرالیا هزینه ها بیشتر از ایران هست درسته ولی اشاره ای به درآمدها تو این کشورها نکردین که حقوق یک کاگر در مقایسه با ایران حداقل 3میلیون تومن در ماهه!

    • بدون نام

      من نمی دونم چرا همیشه هزینه ها در ایران با سایر کشورها قیاس میشه؟؟؟
      مگه خیلی از شرایطی که تو کشورهای اروپایی و آمریکایی هست تو ایران هست؟؟؟!!!!
      اگر قیاس میکنیم امکانات رو هم باید به چنین کشورهایی نزدیک کنیم،حقوق دریافتی در ایران رو هم با همان کشورها مقایسه کنید!!!!!!

    • علی

      برادر یا خواهر گرامی طبق معمول درامد ایران و سایر جاها را به حساب نیاوردید همینجوری جهت توجیه درامد بالای دندانپزشکها می پرونید دیگه عالیییییییی

    • ایرانی

      دندانپزشک ها باید به فلاکت و بدبختی بیافتند

      خون مردم رو توی شیشه می کنند

      حقشونه که هیچکس دندونپزشکی نمیره

      من که تا بتونم پیش دندونپزشک نمیرم

      اینها پول ماشین های مدل بالا و ویلاهای خود را از ما می خواهند بگیرند

      مشخصه که دندونپزشک ها به پیسی خوردن و حالا دارن به تکاپو می افتن ولی فایده ای نداره

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شما هم خواستی بری دندون بخونــی :))
        این ک ناراحتی نداره

      • حسین

        دندون درد که بگیری ناخوداگاه میری پیششون

    • بدون نام

      ایران خیلی گرونه یه دندون عصب کشی و روکش ساده یک میلیون یعنی حقوق یک ماه اما اونجا یک سوم یا چهارم حقوق

    • بدون نام

      اونجا جنسش اصله کارشون خوبه من بیشتر برای کار بد پزشک و مواد چینیشون که شرکت ها به دکترا میندازن ترمیم میکنم اصلا راضی نیستم ازشون همش پزشک تغییر میدم اعتراض کنی میگن نه درسته همه چیز

    • بدون نام

      یکی پزشکا یکی صاخب خونه آدم راضی نیست از پولی که میده

    • بدون نام

      خیلی سود میگیرن فکر میکنن ادم متوجه نیست اکثرشون هم ساخنمون سازی دارن یا بیزیتس این درسته واقعا ! نظارت روشون نیست

    • بدون نام

      چطوری روتون میشه ایران که کشوری گل و بلبل هست ,با خرج و مخارج کشورهای رده بالا مقایسه میکنید!!کشورهای رده بالا از همون موقع که بچه به دنیا میاد از لحاظ روحی و اقتصادی ساپورت میشه و جونش دارای ارزشه که خدا میدونه!! کاری هم به درامد پدرو مادرش ندارم!!بله اینجوریه!!تو کشور ما کجا واسه تک تک مردم ارزش قایلن که واسه دندوناشون هزینه ها رو مقایسه میکنید؟؟!!

    • هومن

      عزیزم باشه باشه قبول حقوق دندون پزشکا حقشونه اینا برا همین نوشته بودی دیگه؟؟؟

    • صدرا

      من توی فنلاند ماهی 2500حقوق میگیرم که میشه 10میلیون تومن.و دندونامو ایمپلنت کردم شد 200 یورو یعنی به نسبت حقوقم چیزی ازش کسر نمیشه ول واسه یه ایرونی تو ایران یه میلیون یعنی کرایه خونه یعنی شهریه دانشگاه سعنی هر درد و کوفت دیگه.هیچ چیزی رو لطفا با کشورهای دیگه مقایسه نکنین.مردم حتی توی ایران کمتر بخاطر این همه گرونی میرن برای سلامتی دندوناشون پیش دکتر یا اصلا نمیرن .آمار دندون مصنوعی و خرابی دندان بخاطر گرونی توی ایران بیداد میکنه .اصلا ماتوی بدبختی اول هستیم خوب شد حالا.!

      پاسخ ها

      • ایرج

        سلام

    • بدون نام

      خوشبحالت صدرا که از ایران دل کندی!!!خوش به حال کسایی که از ایران رفتن!! ای درد بخرون این مسعولینی که مارو به بدبختی رسوندن!!کشوری با این همه ذخایر مردمی فقیر!!

    • داود مصطفايي

      لطفا هنگام مقايسه قيمتها مارا با کشور هاي منطقه مقايسه کنيد نه با امريکا وکانادا

    • محمد

      نمیدونم چی بگم بهت واقعا!!! اروپایی و امریکایی و حوزه خلیج فارس رو با ما مقایسه میکنی اخه؟ انصافت رو چند؟ باشه منم مقایسه میکنم اخیرا قرار شده که لامبورگینی به عنوان تاکسی تو انگلیس استفاده بشه، چرا همش شما مقایسه کنید، ما هم مقایسه میکنیم، ولی فرق شما با ما اینکه شما با این مقایسه ها حق دفاغ از عملکرد خودتون رو دارید و میتونید با استناد به این مقایسه ها گرون کنید، ولی مقایسه های ما مطالبه ای نداره .....

    • بدون نام

      .....مقایسه تون مگه حقوق مردم و هزینه های دیگه مثل مسکن تو ایران و امریکا یکیه که مقایسه زدی
      اولا امریکا دستمزد ها قابل مقایسه با ایران نیست یه کارگر بیسواد فروشگاه بیش از سه هزار میگیره و یه مهندس مثلا کامپیوتر سالانه حدود هشتاد تا صد و بیست هزار درامد داره برنامه نویس ساعتی بیست دلار میگیره کارمندان معمولی چیزی حدود پنج هزار تا ماهی میکیرند
      قیمت اجاره مسکن هم به نسبت درامد مثل ایران کمر شکن نیست و همینطور جالبه بدونی که قیمت گوشت و مواد غذایی هم قیمته ایرانه با شرح تفاوت حقوقی که گفتیم اینترنت و حمل و نقل عمومی ... هم که بسیار کم هزینه در میاد یه ایرانی بیشترین بخش حقوقش صرف اجاره خونه است و بعد هم کرایه های حمل و نقل که کمر شکنه سبد غذایی هم که همیشه خالی ....بعد شما میایی همچین قیاسی میذاری
      خوب فهمیدیم اینهمه بدبختی و مشکلات حل نشده چطور پیش میاد با کارشناشی یه مشت ... هروز بیشتر از دیروز به فنا میریم
      راستی اینم بگو که اونیکه تو امریکا دندونش رو پر میکنه مدل من ایرانی نیست که دویست هزار تومن دادم ترمیم دندون اومدم یک ماهه تمام مواد داخل دندونم خالی شده

    • بهادر

      تنهادندانپزشکی نیست.تو ایران تقریبن همه هزینه ها نسبت ب درآمدسایرکشورها زیاده(البته چون مقایسه کردین گفتم وگرنه مقایسه اینجوری کاملا اشتباهه).شما چجوری میتونی با یک میلیون و سیصد هزار تومن دگ ب سلامتی مخصوصن دندون فک کنی...

      پاسخ ها

      • Ali Akbar

        استاد گرامی من دو دندان پیش روی من شکسته میخواهم درست نمایم قیمت دندان ثابت چقدراست کیفیت چطور است

    • اکبر

      این حساب کتاب رو برو برای عمت تعریف کن اینجا ایران حقوق با ریال میدن اونم یه کشورجهان سومی اگر میخوای مقایسه قیمت کنی با کشور های هم تراز مقایسه کن که خدمات دندانپزشکی یک پنجم ایران فعلآ بهشت دکتر ها از نظر در آمد ایران است

    • رستگار

      اگه جدی یه فکری به حال هزینه های دندون پزشکی نشه فاجعه بزرگی ازلحاظ سلامتی دهان ودندان گریبانگیرمردم خواهد شدمسئولین کجان؟نه مدرسه نه سربازی نه دانشگاه خبری ازخدمات دولتی نیست فقط ازمردم رای وکار،کم مصرف کردن و... میخوان دریغ ازدلسوزی برای همین مردم بدبخت.به کجاداریم میریم،کشور امارات چند سال ازماجلوافتاده،چراچراچراااااا؟؟؟؟

    • بدون نام

      بدترین دکترها د سیستان وبلوچستان در زاهدان هستند

    • وحید

      من قبلا پرستاری خوندم، حقوقش خیلی خوب نیست اما راضی بودم، آنقدر برای پزشکان نوشابه باز میکردن که من به سرم زد برم دوباره کنکور بدم، رفتم کنکور دادم، کلی زحمت کشیدم و توی دانشگاه روزانه با رتبه خوب دندان پزشکی قبول شدم اما وقتی واردش شدم، به شدت متنفر شدم، وقتی میرفتم تو بخش ها اصلا علاقه نداشتم، لذا انصراف دادم و حالا میخوام برم خارج از کشور کار کنم، این هم بگم که اگر تو دندون پزشکی کار بلد نباشی دوزار هم گیرت نمیاد.

    • سعید

      آقا یا خانمی که این مطالب رو نوشتین،فکر نمیکنید شما خیلی خواستین ایران رو به چشم بیارید،لطفا فقط قیمت رو حساب نکنی ،کمی هم به کیفیت توجه کنیم.شما یا یک وطن پرست هستید یا....نه یک مقاله نویس در مقاله باید صحت را نوشت نه منافع کشور یا هرچیز.....
      بنده از تبریز هستم.

    • King

      خدایا چرا اهل رسانه های ما این همه گاوند...چرا ...چرا...

    • بدون نام

      خدا که نیست اگه هست زمین لرزه هزار ریشتربیاد که اینقدتحقیرنشیم سیودوسالمه یه دندون سالم ندارم به خاطربی پولی...

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج