طرز تهیه تارت بادام یک نفره
بادام یکی از چیزهایی است که هم به تنهایی خیلی طرفدار دارد و هم اگر در غذا یا شیرینی از آن استفاده کنیم همه استقبال می کنند. در این مطلب طرز تهیه تارت های بادام را به شما اموزش داده ایم.
وبسایت ایران کوک: بادام یکی از چیزهایی است که هم به تنهایی خیلی طرفدار دارد و هم اگر در غذا یا شیرینی از آن استفاده کنیم همه استقبال می کنند. در این مطلب طرز تهیه تارت های بادام را به شما اموزش داده ایم.
مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم
شکر 2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک سرد شده ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب یخ ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ زده شده 1 عدد
کره ی بدون نمک ۶۰ گرم
شکر 90 گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بادام 120 گرم
مربای توت فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱- برای تهیه پاستری، آرد، دو قاشق چایخوری شکر و کره را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حین زدن زرده های تخم مرغ و به اندازه کافی آب یخ اضافه کنید تا یک توده ی چسبنده تشکیل شود. خمیر را از غذاساز خارج کنید و با کیسه فریزر بپوشانید به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۲- فر را از قبل تا دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۳- پاستری را باز کنید تا به ضخامت ۸ میلی متر برسد. از درون آن شش دایره ی ۵/۷ سانتی ببرید. شش دایره را درون قالب کیک فنجانی شش خانه ای قرار دهید و سفیده زده شده را با برُس روی آنها بمالید. آنرا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. روی هر پاستری را کاغذ مومی و روی آن وزنه ی های پخت یا لوبیای خشک یا برنج بریزید تا حرکت نکند. به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید و وزنه ها و کاغذ ها را بردارید. اجازه دهید سرد شود.
۴- برای مواد پر کننده، کره را با ۹۰ گرم شکر بزنید تا پف کند. پودر بادام را در آن بریزید. روی هر پاستری نصف قاشق چایخوری مربا ریخته و مخلوط بادام را روی آنها بریزید.
۵- پاستری ها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود. آنها را ۱۰ دقیقه خنک کنید سپس از قالب دربیاورید و روی رک بگذارید تا سرد شود. وقتی تارت ها به دمای اتاق رسیدند آنها را سرو کنید.
آرد ۳۰۰ گرم
شکر 2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک سرد شده ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب یخ ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ زده شده 1 عدد
کره ی بدون نمک ۶۰ گرم
شکر 90 گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بادام 120 گرم
مربای توت فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱- برای تهیه پاستری، آرد، دو قاشق چایخوری شکر و کره را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حین زدن زرده های تخم مرغ و به اندازه کافی آب یخ اضافه کنید تا یک توده ی چسبنده تشکیل شود. خمیر را از غذاساز خارج کنید و با کیسه فریزر بپوشانید به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۲- فر را از قبل تا دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۳- پاستری را باز کنید تا به ضخامت ۸ میلی متر برسد. از درون آن شش دایره ی ۵/۷ سانتی ببرید. شش دایره را درون قالب کیک فنجانی شش خانه ای قرار دهید و سفیده زده شده را با برُس روی آنها بمالید. آنرا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. روی هر پاستری را کاغذ مومی و روی آن وزنه ی های پخت یا لوبیای خشک یا برنج بریزید تا حرکت نکند. به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید و وزنه ها و کاغذ ها را بردارید. اجازه دهید سرد شود.
۴- برای مواد پر کننده، کره را با ۹۰ گرم شکر بزنید تا پف کند. پودر بادام را در آن بریزید. روی هر پاستری نصف قاشق چایخوری مربا ریخته و مخلوط بادام را روی آنها بریزید.
۵- پاستری ها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود. آنها را ۱۰ دقیقه خنک کنید سپس از قالب دربیاورید و روی رک بگذارید تا سرد شود. وقتی تارت ها به دمای اتاق رسیدند آنها را سرو کنید.
پ
ارسال نظر