۳۳۴۲۸۴
۷ نظر
۶۰۴۴
۷ نظر
۶۰۴۴
پ

طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها

گیلدیک همان گل نسترن وحشی است که از آن برای تهیه این آش استفاده می شود. این آش مزه ی ترش دارد و از آش های محلی استان اردبیل است.

وب‌سایت سوران: گیلدیک همان گل نسترن وحشی است که از آن برای تهیه این آش استفاده می شود. این آش مزه ی ترش دارد و از آش های محلی استان اردبیل است.

مواد لازم:

  • گل نسترن (گیلدیک) ۵۰۰ گرم
  • سبزی آش ۱ کیلو
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۴۰-۵۰ گرم
  • نخود ، لوبیاچیتی پخته شده (می توان لوبیا چشم بلبلی استفاده کرد) ۱/۲ پیمانه
  • برنج ۱ پیمانه
  • برگ زردآلو ۱پیمانه
  • آلوچه بدون هسته ۱ پیمانه
  • مغز گردو ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان دلخواه
  • پیاز داغ و نعنا داغ (برای تزیین آش) بمیزان دلخواه

طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها


طرزتهیه:

1- گل نسترن تازه یا خشک را 3 روز خیش می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم و استفاده می کنیم.

2- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه مخلوط کرده و بثورت قلقلی برای داخل آش در می آوریم.

3- برگه ها و آلوچه ها را از قبل خیس می کنیم تا نرم شوند.

طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها

۴- برنج را هم قبلا خیس می کنیم و همچنین حبوبات را خیس کرده و چندین بار آبشان را عوض می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

۵ - برنج را با آب روی حرارت می گذاریم تا برنج پخته و کاملا باز شود . سپس حبوبات از قبل پخته شده را به برنج اضافه می کنیم و عصاره مرغ و سبزی آش را هم در همین مرحله به آش اضافه می کنیم.

۶- وقتی سبزی آش نیم پز شد ابتدا کوفته قلقلی ها و سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ئئئئ

      یاشاسین تورک ارکاداشلار
      کور شود چشم شیطان

    • مریم

      این یکی از آش های مورد علاقه من هست ولی ما بهش میگیم گیلیک خیلی درست کردنش زحمت داره مادرشوهر عزیزم همیشه واسم درست میکنه . داخل گل های خشک شده نسترن پر از تیغ های ریز هست که باید حتما از یه صافی مناسب استفاده بشه .

    • بدون نام

      حالا چی زدی میگی خیشششششششششش

    • یوسف

      تورک زبان نه اذری زبان

    • ناشناس

      یاشاسین اردبیل. این آش یکی از قدیمیترین آشهای سنتی اردبیل هست و به لحاظ طمع و مزه بی نظیره و البته خواص درمانی بسیار زیادی هم داره

    • بدون نام

      پیشیرین ایچین....

    • منوره رحمتی

      به نظر من این اش نیازی به سبزیو گوشت و نغنا داغ وچیز های اضافه نداره همون عصاره گیلدیک و مقاری برنج و خرما وسنجد وزرد الو خشک والبالو خشک این اش رو خوشمزه میکنه پختنش هم راحته بعد از این که عصاره گیلدیک رو اماده کردیم این مواد رو هم اضافه میکنیم بعد از یک ونیم ساعت اماده هست

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج