خورش کنگر با سبزی؛ اشتها آور و تمام عیار
خورش کنگر یکی از خوشمزه ترین خورش های بهاری است که می تواند یک غذای تمام عیار و اشتها برانگیز باشد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این خورش خوش طعم را به شما آموزش دهیم.
وبسایت سیمرغ: خورش کنگر یکی از خوشمزه ترین خورش های بهاری است که می تواند یک غذای تمام عیار و اشتها برانگیز باشد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این خورش خوش طعم را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱- کنگرهای پاک شده و خرد شده را درون روغن کمی تفت دهید تا سبک شوند. دقت کنید قطعات خرد شده کنگر باید نسبت به کرفس کمی بزرگتر باشند.
۲- سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و کمی نمک و ادویه را اضافه کنید.
۳- گوشت را کمی درون مخلوط پیاز و ادویه تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
۴- سبزی ها را باید مخلوط و از قبل سرخ کرده باشید.
۵- سبزی ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
۶- درون قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و کنگرها کاملا بپزد.
۷- بعد از حدود ۱ ساعت یک عدد پیاز خانم را به صورت درسته درون قابلمه بیاندازید تا کاملا بپزد.
۸- بعد از پختن پیاز، آن را خارج کرده و کامل میکس کنید و پیاز میکس شده را دوباره به درون قابلمه برگردانید. با این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم خواهد بود.
۹- بعد از این که خورش شما کاملا پخت رب نارنج را اضافه کرده و طعم خورش تان را بچشید.
۱۰- اگر می خواهید خورش تان روغن بیشتری بیاندازد حدود نیم ساعت قبل از خاموش کردن اجاق گاز، دو تا سه قالب کوچک یخ داخل خورش بیاندازید.
مواد لازم:
- کنگر خرد شده و تفت داده شده ۲۵۰ گرم
- نعناع و جعفری ۲۰۰ گرم
- سبزی قورمه سبزی ۲۰۰ گرم
- گوشت ۲۵۰ گرم
- پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
- پیاز ۱ عدد متوسط
- نمک و ادویه به مقدار دلخواه
- رب نارنج دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- کنگرهای پاک شده و خرد شده را درون روغن کمی تفت دهید تا سبک شوند. دقت کنید قطعات خرد شده کنگر باید نسبت به کرفس کمی بزرگتر باشند.
۲- سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و کمی نمک و ادویه را اضافه کنید.
۳- گوشت را کمی درون مخلوط پیاز و ادویه تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
۴- سبزی ها را باید مخلوط و از قبل سرخ کرده باشید.
۵- سبزی ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
۶- درون قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و کنگرها کاملا بپزد.
۷- بعد از حدود ۱ ساعت یک عدد پیاز خانم را به صورت درسته درون قابلمه بیاندازید تا کاملا بپزد.
۸- بعد از پختن پیاز، آن را خارج کرده و کامل میکس کنید و پیاز میکس شده را دوباره به درون قابلمه برگردانید. با این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم خواهد بود.
۹- بعد از این که خورش شما کاملا پخت رب نارنج را اضافه کرده و طعم خورش تان را بچشید.
۱۰- اگر می خواهید خورش تان روغن بیشتری بیاندازد حدود نیم ساعت قبل از خاموش کردن اجاق گاز، دو تا سه قالب کوچک یخ داخل خورش بیاندازید.
پ
نظر کاربران
پیاز خانم .... خخخخخ