۳۵۵۶۶۹
۲ نظر
۵۰۳۴
۲ نظر
۵۰۳۴
پ

غذای محلی گیلانی؛ مرغ ترش گیلانی

مرغ ترش گیلان از مجموعه دستورغذایی های محلی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. مرغ ترش، این غذای محلی و خوشمزه ی استان گیلان را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

وب‌سایت آشپزباشی: مرغ ترش گیلان از مجموعه دستورغذایی های محلی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. مرغ ترش، این غذای محلی و خوشمزه ی استان گیلان را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • روغن به میزان لازم
  • سبزیهای معطر ۱ کیلوگرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • مرغ ۱ عدد
  • لپه ۱۰۰ گرم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • آبلیمو ۱ پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد

غذای محلی گیلانی؛ مرغ ترش گیلانی

طرز تهیه:

۱- در ماهیتابه ای بزرگ کمی روغن بریزید و سبزی ها را در آن تفت دهید.

۲- در این میان، در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. مرغ و لپه را اضافه کنید و تفت دهید ، به آن ها زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید. بر روی آن ها ۲ لیوان آب بریزید و بگذارید تا مرغ و لپه کاملا پخته و نرم شوند.

۳- سبزی تفت داده شده را به مواد اضافه کنید و برای ۶۰ دقیقه بپزید.

۴- آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیافتد.

۵- در پایان تخم مرغ های زده شده را در آن بریزد و بگذارید تا پخته شوند.

۶- خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج میل کنید.

نکات:

۱ - سبزی مرغ ترش شامل جعفری، گشنیز و سبزی محلی خالواش است. می توانید به جای خالواش از نعناع و یا حتی پونه استفاده کنید. سبزی ها را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.

۲- پیاز را ریز خرد کنید. سیر را هم با کنار چاقو له کرده و ریز خرد کنید.

۳ - می توانید از فیله ی مرغ هم استفاده کنید. در صورت تمایل آن ها را خرد کنید.

۴ - لپه را از شب قبل خیس کنید. ترجیحا در این میان آب آن را چند بار عوض کنید.

۵ - می توانید به جای آب لیمو از آب نارنج، آب غوره یا آب انار استفاده کنید.

۶ - تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      غذاهای گیلانی از نظر من تنها ایرادشون اینه که تخم مرغ زیاد استفاده میشه ... هر وقت درست میکنم تخم مرغش حذف میکنم ...

    • بدون نام

      غذای فوق العاده خوشمزه ای هست فقط این که ما رشتی ها تخم مرغ رو تو اب خورشت هم نمیزنیم مث املت بشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج