خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی
۳۶۸۹۱۲
۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱
۸۲۱۶۰ 
کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.
وب‌سایت آسمونی: کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • گلاب 5 قاشق غذاخوری
  • گوشت قرمز 300 گرم
  • زعفران دم کرده 1 فنجان  
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام درشت 250 گرم
  • زرشک 1 لیوان
  • چوب دارچین 1 تکه کوچک
  • پیاز 1 عدد
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم  
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
 
خورشت خلال بادام کرمانشاهی، یکی از بی نظیرترین خورش های ایرانی
 
 
 طرز تهیه:

1. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
 
2. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
 
3. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
 
4. چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).
 
5. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

6. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
 
خورشت خلال بادام کرمانشاهی، یکی از بی نظیرترین خورش های ایرانی 
 
 
 
نکته ها:
 
 
  • برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
  • اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
  • دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.
  • در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 17
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
13:24 - 1395/05/24
زرشک قرمز؟؟؟زرشک سیاه باید توی خورش خلال ریخته بشه.زرشک قرمز توی خلال مثل پنیر پیتزا تو ابگوشته!
Iran, Islamic Republic of
14:00 - 1395/05/24
توی خورش خلال باید از گوشت گوساله استفاده بشه,گوشت گوسفند آب میشه و اصلا خوب نیست,ضمنا زرشک سیاه فقط باید استفاده بشه
Iran, Islamic Republic of
15:54 - 1395/05/24
خخخخخ این دستورات آشپزیو کدوم متخصصی می ده ؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
17:25 - 1395/05/24
دو پیشنهاد برای بهتر شدن این غذا:
1- گوشت باید بعد از پختن صاف شود و پیاز گوشت عوض شود .
2- زرشک سیاه معمولا برای مزه ی خاص این غذا استفاده می شود .
Iran, Islamic Republic of
23:22 - 1396/06/18
مزه ی زرشک سیاه مگه چطوره؟خیلی بامزه ی زرشک قرمز فرق میکنه؟
پاسخ ها
فریبا
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
توی خورش خلال واقعا فرق میکنه.ظاهرشم خوب نیس
Iran, Islamic Republic of
12:57 - 1396/08/09
کی گفته این غذا خوشمزه ترین و بی نظیر ترین خورشته؟؟؟هر چی هم که باشه به گرد پای قیمه نثار قزوین و چلو کباب اصفهان نمیرسه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
قیمه پیچاق اردبیل هم هست
H
United States
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۲
خب شما نخور! ضمنا قیمه نثار قزوین و چلو کباب اصفهان هم من خوردم باید بگم هیچکدوم به پای خورش خلال نمیرسه ،خلال یه چیز دیگه س..!
Iran, Islamic Republic of
17:43 - 1396/10/12
خورشت خلال از بی نظیزترین خورشت های ایرانی است و البته جز غذا های مجلسی و گران
Iran, Islamic Republic of
21:03 - 1396/12/16
بی نظیره.عالیه.یعنی هرکی تاحالا نخورده نصف عمرش برفناست. توصیه می کنم حتما درست کنید.
Iran, Islamic Republic of
10:06 - 1396/12/17
الان در پی کدام نظر سنجی و بررسی بی نظیرترین خورش خورش خلال شده
تازه ابن خورش جلو قیما نثار قزوین حرفی واسه گفتن نداره
United Kingdom
01:51 - 1397/03/28
خورشت خلال واقعا بی نظیره اصلا با قیمه نثار قزوین قابل قیاس نیست نیازی به آمار و نظر سنجی نیست خیلی غذای شیک و مجلسیه
Iran, Islamic Republic of
15:29 - 1397/03/28
هیچ خورشی به پای تماتو بایمجان نمیرسه
France
17:43 - 1397/06/08
واقعا يه غذاى فوق العاده خوشمزه و شيك و مجلسيه توصيه ميكنم واسه يه بارم شده امتحان كنيد
Iran, Islamic Republic of
18:41 - 1397/07/07
من هر دستوریو دیدم نوشته اخر سر خلال رو اضافه کنید ولی کاملا اشتباهه خلال تو قابلمه جداگونه باید چند ساعت بپزه یا تو زود پز مدت زمان کمتری احتیاج داره بپزه خلال نپزه سر سفره اصلا نمیشه خورشت رو خورد در ضمن درسته اصلش اینه زرشک سیاه استفاده بشه ولی برید قیمت ببینید چنده
United Arab Emirates
02:03 - 1397/09/04
ممنون بابت دستور پخت واقعا بهترین خورشت خورشت خلال کرمانشاهیه هرکی نخوره نصف عمرش فناس
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج