۳۷۹۷۷۴
۳ نظر
۵۰۱۲
۳ نظر
۵۰۱۲
پ

گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی

بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفی‌جات در آشپزی جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست می‌شوند که نظیر آن‌ها را در هیچ‌کجا نمی‌توان یافت. گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه تبریزی است.

وب‌سایت شور و شیرین: بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفی‌جات در آشپزی جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست می‌شوند که نظیر آن‌ها را در هیچ‌کجا نمی‌توان یافت. گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه تبریزی است.
مواد مورد نیاز:

  • بادمجان 4 تا 5 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • گوشت چرخكرده 250 گرم
  • پیاز رنده‌كرده 1 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری
  • سیر خردكرده 2 حبه
  • جعفری خردكرده 5 قاشق سوپخوری
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • لپه 30 گرم

گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.

2. سپس شكافی در آن‌ها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.

3. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، 2 قاشق رب گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.

4. اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجان‌ها را از آن پر كنید.

5. اكنون آن‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.

6. حالا باقیمانده‌ی رب گوجه‌فرنگی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجان‌ها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجان‌ها شود.

7. اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سحر

      فکر میکنم شکم پاره ترجمه درست تری باشه... چون شکم بادمجون همون جوری باز مونده. بسته نیست.

    • zizi

      گارنی یارخ آ لپه وورمازلارررررر

    • مهسا

      من تبریزیم ولی تا حالا ندیدم توی شکم پاره یا همون گارنی یاریخ لپه بریزن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج