۳۹۳۳۵۷
۵۰۲۳
۵۰۲۳
پ

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

فلافل غذای سرخ کردنی آسیایی ساخته شده از خمیر نخود است. نخود در برخی مناطق به لوبیا گاربانزو نیز معروف است. فلافل معمولا همرا با سس ارده و سالاد گوجه خیار و کاهو میل می شود. این غذا معمولا همه جا یه یک روش خاص درست می شود اما در این جا می خواهیم پخت فلافل به شکلی متفاوت را به شما آموزش دهیم.

وب‌سایت بدونیم - مریم اسدی: فلافل غذای سرخ کردنی آسیایی ساخته شده از خمیر نخود است. نخود در برخی مناطق به لوبیا گاربانزو نیز معروف است. فلافل معمولا همرا با سس ارده و سالاد گوجه خیار و کاهو میل می شود. این غذا معمولا همه چا یه یک روش خاص درست می شود اما در این جا می خواهیم پخت فلافل به شکلی متفاوت را به شما آموزش دهیم.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

مواد لازم

  • ۱ فنجان نخود (از شب قبل خیس خورده باشد)
  • ۱ فنجان جعفری خرد شده
  • نصف فنجان گشنیزخرد شده
  • ۲ - ۳ حبه سیر
  • ۱ قاشق چای خوری پودر گشنیز
  • ۱ قاشق چای خوری زیره
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • نمک
  • ۱ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده و آب نصف لیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • مقداری کنجد برای پاشیدن روی مواد
  • روغن سبزیجات برای سرخ کردن در روغن زیاد و یا ۳ قاشق روغن زیتون برای سرخ کردن در روغن کم.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۱. ۱ فنجان نخود را از شب در آب خیس کنید تا صبح بماند. آب باید ۲ یا ۳ برابر نخود باشد چون نخودها بعد از خیس خوردن پف می کنند.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۲. آب نخود را آبکشی کنید و در غذاساز بریزید.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۳. سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید. جعفری را به اندازه یک پیمانه و گشنیز را به اندازه نصف پیمانه خرد کنید.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۴. سیر، جعفری، گشنیز، ادویه ها (پودر گشنیز، فلفل قرمز، زیره) نمک، نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای خوری پوست لیمو و آب نصف لیمو و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی نخودها داخل غذاساز بریزید و آسیاب کنید.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۵. مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با دست در اندازه توپ های کوچک قلقلی درست کنید. باید کمی گلوله ها را فشرده کنید تا وارفته نشود.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۶. فلافل های توپی را که با دست درست کرده اید روی ظرفی نچسب قرار دهید. روی آن ها کمی کنجد بو داده یا کنجد خام بپاشید. خیلی آرام روی آن ها با دست فشار دهید تا کمی تخت و نازک شود.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۷. اکنون روغن را به مقدار زیاد کاملا داغ کنید و فلافل ها را فقط چند دقیقه در آن سرخ کنید تا کمی طلایی شود.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۸. یا این که کمی روغن زیتون در تاوه بریزید شعله را کم کنید و فلافل ها را در آن سرخ کنید.

آموزش تصویریِ پخت فلافل به شکلی متفاوت

۱۰. فلافل ها را گرم همراه با سالاد و سس ارده میل کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج