۳۹۵۴۷۷
۱ نظر
۵۰۳۹
۱ نظر
۵۰۳۹
پ

طرز تهیه مرغ بریان شکم پُر

مرغ بریان شکم پر از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. مواد میانی مرغ را مرطوب نگه می دارد و آن را از داخل مزه دار می کند. همچنین مایعی که در سینی فر جمع می شود، سس گریوی خوشمزه ای به ما می دهد که می توانیم مرغ را با آن سرو کنیم.

وب‌سایت آشپزباشی: مرغ بریان شکم پر از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. مواد میانی مرغ را مرطوب نگه می دارد و آن را از داخل مزه دار می کند. همچنین مایعی که در سینی فر جمع می شود، سس گریوی خوشمزه ای به ما می دهد که می توانیم مرغ را با آن سرو کنیم.

مواد لازم:

  • روغن زیتون به میزان لازم
  • سوسیس ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • آویشن ۶ شاخه
  • لوبیا سفید ۶۰۰ گرم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • گوجه خشک شده ۲۰۰ گرم
  • مرغ ۱ عدد بزرگ
  • لیمو ۱ عدد
  • فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
  • آب انگور ۴۰۰ میلی لیتر
  • آبلیمو ۱/۲ لیوان

طرز تهیه مرغ بریان شکم پُر

طرز تهیه:

۱- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲- برای تهیه مواد میانی، مقداری روغن زیتون در ماهیتابه ای بزرگ گرم کنید. سوسیس خرد شده را در آن بریزید و برای حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. پیاز را اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا پیاز نرم شود، سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. برگ های ۳ شاخه آویشن و سپس لوبیا را اضافه کنید. به آن ها نمک و فلفل سیاه فراوان بزنید. گوجه ها را به همراه چند قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید و آن ها را از روی حرارت بردارید.

۳- حالا مرغ را آماده کنید. داخل مرغ نمک و فلفل سیاه بپاشید و آن را با مواد میانی پر کنید و در نهایت ۱ عدد لیمو در آن قرار دهید و پوست مرغ را روی آن بکشید. روی مرغ کمی روغن زیتون بریزد، به آن فلفل پاپریکا، نمک و فلفل سیاه بزنید و به همه جای پوست مرغ بمالید.

۴- آب انگور ، آب لیمو و ۲۰۰ میلی لیتر آب در سینی فر بریزید، و به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید. مرغ آماده شده را به همراه چند شاخه آویشن در سینی قرار دهید. روی مرغ را با فویل آلومینیومی بپیچید و برای ۱ ساعت در فر قرار دهید.

۵- بعد از ۱ ساعت، فویل را از روی مرغ بردارید و از مایع داخل سینی روی مرغ بدهید. حرارت را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش داده و مرغ را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای طلایی شود و همچنین اگر چاقویی به ساق مرغ بزنید، آبی صاف و بی رنگ از آن خارج شود. مرغ را از فر خارج کنید و قبل از سرو، برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.

۶- مواد داخل مرغ را از آن خارج کنید و سپس مرغ را تکه تکه کنید.

۷- لیموی پخته شده با مرغ را با مایع در سینی ترکیب کنید تا سس گریوی رقیقی داشته باشید، آن را از صافی رد کنید. در صورت تمایل سس را روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شود.

۸- از سس بر روی تکه های مرغ و مواد میانی ریخته و میل کنید.

نکات:

۱ - از یک مرغ به وزن تقریبا ۲ کیلو گرم استفاده کنید. محتویات داخل شکم مرغ را خالی کنید.

۲ - سوسیس ها را خرد کنید.

۳- پیاز و سیر را پوست کنده و آن ها را ریز خرد کنید.

۴ - لوبیا سفید را از قبل آب پز کنید. آن را آبکشی و خشک کنید.

۵ - برگ های ۳ شاخه از آویشن ها را جدا کنید.

۶ - از گوجه نیمه خشک که در روغن زیتون نگهداری می شود، استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • حلما بانو

      عالیه، ممنون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج