۴۱۱۲۹۵
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

ساخت تبلت برای نابینایان!

محققان آمریکایی با استفاده از تکنولوژی نیوماتیک رویای ساخت تبلت‌های بریل تمام صفحه و ارزان قیمت را برای افراد نابینا به واقعیت تبدیل کردند.

خبرگزاری آنا - هانا حیدری: محققان آمریکایی با استفاده از تکنولوژی نیوماتیک رویای ساخت تبلت‌های بریل تمام صفحه و ارزان قیمت را برای افراد نابینا به واقعیت تبدیل کردند.

تصور کنید که تبلت شما هر بار تنها قادر به نمایش یک خط از یک صفحه متن است. این امر می‌تواند بسیار خسته‌کننده باشد اما در واقع این محدودیتی است که کاربران نابینا دائما در هنگام کار با دستگاه‌های نمایشی خط بریل با آن روبه‌رو می‌شوند؛ هرچند به لطف توسعه تکنولوژی جدید در دانشگاه میشیگان تبلت‌های بریل قابل تجدید تمام صفحه به‌زودی در دسترس قرار خواهند گرفت.

دستگاه‌هایی که در بازار موجود هستند، صفحه نمایش‌های بریل قابل تجدید دارند. هر دات (نقطه) منحصرا یک مشخصه را می‌سازد که توسط پین‌های کوچکی نمایش داده می‌شود و هر کدام از این پین‌ها را یک موتور الکتریکی به سمت بالا می‌برد تا خط بریل را روی صفحه تشکیل دهد.

هر کدام از این موتورها احتیاج به فضا دارند و از آنجا که دستگاه نمی‌تواند بسیار بزرگ باشد تنها امکان استفاده از تعداد کمی موتور الکتریکی وجود دارد؛ از این رو، فرمت اکثر این دستگاه به صورت تک‌خطی است.

علاوه بر این، چنین دستگاه‌هایی به خاطر اینکه بسیار پیچیده هستند و از ترکیب قطعات بسیاری ساخته می‌شوند، معمولا چند هزار دلار هزینه برمی‌دارند. در مقابل امید می‌رود که با به‌کارگیری تکنولوژی دانشگاه میشیگان قیمت تبلت‌های بریل کمتر از هزار دلار شود.

تیم سیستم پنوماتیک به سرپرستی پروفسور سیل اومادرین به جای موتور و پین از هوا یا مایع پمپ‌شده استفاده می‌کنند. هر دات به صورت یک حباب لمسی است که زیر سطح صفحه نمایش لاستیکی شکل می‌گیرید. برای هر صفحه جدید، ترکیب متفاوتی از این حباب‌ها نقش می‌بندد تا چند خط متفاوت از متن را به نمایش بگذارد.

پنوماتیک یا نیوماتیک (Pneumatics) نوعی فناوری است که به مطالعه و به‌کارگیری گازهای فشرده برای ایجاد نیروی مکانیکی می‌پردازد. از فناوری گازهای فشرده به‌طور گسترده‌ای در صنعت استفاده می‌شود و کارخانه‌ها از هوای فشرده برای کنترل دستگاه‌های ابزار دقیق استفاده می‌کنند.

نمایش گرافیک‌های ساده مانند جدول و نمودار در تبلت‌های نوین از مزیت‌های دیگری است که استفاده از سیستم جدید به ارمغان آورده است. با وجود اینکه در نمونه‌های اولیه حباب‌ها از طریق لوله تامین می‌شوند، در محصول نهایی از کانال‌های میکروسیالی استفاده خواهد شد.

این کانال‌های میکروسیالی که مشابه تکنولوژی استفاده شده در آی‌پد مینی‌کیس است، باعث برجستگی لمسی موقت روی تمام حروف موجود کیبورد روی صفحه نمایش می‌شود. سیستم مشابه‌ای نیز در حال گسترش در دانشگاه کارولینای شمالی است.

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
ساخت تبلت برای نابینایان!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج