۴۲۷۴۶۶
۲ نظر
۵۰۵۴
۲ نظر
۵۰۵۴
پ

پلو سبزیجات هندی

خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری (Tahiri) امتحان کنید. این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می شود.

وب سایت ایران کوک: طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری (Tahiri) امتحان کنید. این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می شود.
مواد لازم:

  • سیب زمینی خرد شده ۲ عدد بزرگ
  • گل کلم خرد شده ۲ فنجان
  • هویج خرد شده ۲ عدد متوسط
  • لوبیا سبز خرد شده ۱۲-۱۴ عدد
  • نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
  • روغن زیتون یا روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  • گوجه خرد شده ۳ عدد متوسط
  • سیر له شده ۵ حبه
  • زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • برگ گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز ۳ عدد
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • برنج ۳۰۰ گرم
  • آب لیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان دلخواه
  • برگ بو ۱ عدد
  • هل سبز ۴ عدد
  • چوب دارچین ۲ عدد کوچک
  • میخک ۴ عدد
خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!
طرز تهیه:
برنج را بشویید و حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب بخیسانید. سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید. گل کلم های خرد شده را بشویید و آبکشی کنید.(می توانید گل کلم های خرد شده را 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا مطمئن شوید که هیچ گونه حشره ای لابلای آن نمانده است).
خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. برگ بو، دانه هل، میخک و چوب دارچین را داخل روغن بریزید و چند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود.
خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریعتر طلایی شوند. سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس شود.
خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

گوجه خرد شده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید.
خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

سپس هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و تفت دهید.
خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

برگ نعنا و گشنیز خرد شده، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید. آب لیمو را روی سبزیجات بریزید.
خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات مخلوط کنید. ۳ فنجان آب روی برنج بریزید و پلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد و دم بکشد. زمان پخت بسته به نوع برنج، مقدار خیساندن در آب، جنس قابلمه و … می تواند متغیر باشد. برنج را چک کنید، اگر لازم بود می توانید کمی آب به برنج اضافه کنید.
خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس پلو سبزیجات هندی را داخل دیس بکشید و همراه با ماست نوش جان کنید.

نکته:
برای پخت بهتر برنج می توانید از دم کنی استفاده کنید. پلو مخلوط تاهیری یکی از غذاهای اصیل هندی است ، پس از میزان ادویه ها و فلفل موجود در آن تعجب نکنید. برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است آن را طبق دستور تهیه کنید اما اگر ذایقه تان ادویه و تندی کمتری را می پسندد می توانید از میزان ادویه ها و فلفل کم کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      در آشپزی هندی روغن حیوانی پایه آشپزی غذای اصیل ست نه روغن زیتون که مال کشورهای حوزه مدیترانه است و اصلا در هند کشت نمیشود .
      مثل این است که ما قرمه سبزی را با روغن زیتون تفت بدهیم و به جای گوشت گوسفندی گوشت بوقلمون یا شتر استفاده کنیم

    • حسین

      سلام. کپی برداری با ذکر «منبع: برترینها» ایرادی دارد؟
      با تشکر.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج