کد خبر: ۴۳۵۴
تاریخ انتشار:
۱۹ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۶
براي تهيه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفيد را تهيه مي‌كنيم. در شروع كار كره را داخل قابلمه‌اي ذوب كرده، آرد را به آن اضافه مي‌كنيم و تفت مي‌دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 14636
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم:
  •  پنير فيلافيلا رنده شده: 400 گرم
  •  پودر پنير پارمسان: يك فنجان كوچك
  •  بادنجان: 6 عدد درشت
  •  سينه مرغ 2 تكه كاملا پخته شده
  •  بشامل سس(سس سفيد): يك واحد طبق دستور ذكر شده.
 مواد لازم براي تهيه سس سفيد:
  •  شير:500 ميلي ليتر
  •  آرد گندم: 4 قاشق غذاخوري
  •  كره: 50 گرم
  •  نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
  •  خامه صبحانه: 200 گرم



روش تهيه:

براي تهيه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفيد را تهيه مي‌كنيم.  در شروع كار كره را داخل قابلمه‌اي ذوب كرده، آرد را به آن اضافه مي‌كنيم و تفت مي‌دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود.  شير سرد را به آن اضافه مي‌كنيم و آرام هم مي‌زنيم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند.  مواد را روي حرارت به هم مي‌زنيم تا غلظت پيداكنند، سپس نمك و فلفل و خامه را اضافه كرده و وقتي همه را با هم هم زديم و يكدست شدند از روي حرارت برمي‌داريم.

بادنجان‌ها را خوب شسته و به شكل حلقه‌اي با پوست برش مي‌دهيم سپس داخل روغن داغ شناور و سرخ مي‌كنيم. كف ظرف مورد نظر را با كره چرب مي‌كنيم سپس مقداري سس بشامل ريخته و نيمي از بادنجان‌هاي سرخ شده را در ظرف روي سس مي‌ريزيم.  روي آن‌ها را با مقداري بشامل سس، مخلوط پنيرها و تمامي مرغ كه آن‌ها را تكه كرده‌ايم مي‌پوشانيم. دوباره بقيه بادنجان‌ها را روي مواد چيده و در نهايت روي كل مواد را با باقي مانده سس و سپس با پنير‌ها مي‌پوشانيم و به‌مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

در اين عكس براي اين‌كه مواد داخلي پيركس تا حدودي مشخص باشد روي گراتن را به‌طور كامل با سس و پنير نپوشانده‌ام.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:55 - 1390/04/21
خیلی مطالب مفید و سرگرم کننده بود و امیدوارم باز هم خبرها و مطالب جدید از این مجله داشته باشم .
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج