جاباما
۴۴۱۵۷۹
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

۲ نوع آش شهرستانی و اصیل ایرانی

وقتی حرف از غذاهای معروف ایرانی به میان می آید، انواع آش ها، جزو اولین گزینه هایی هستند که به ذهنمان وارد می شوند. به جز آش های معروف که همه با آن ها آشنا هستند و حتما امتحان شان کرده اند، بعضی آش های دیگر، مختصِ شهرستان های ایران هستند که احتمالا بعضی ها از وجود آنها بی خبرند. در این مطلب دو نوع از آن آش ها را به شما آموزش داده ایم.

ماهنامه سرآشپز - فاطمه آرو: وقتی حرف از غذاهای معروف ایرانی به میان می آید، انواع آش ها، جزو اولین گزینه هایی هستند که به ذهنمان وارد می شوند. به جز آش های معروف که همه با آن ها آشنا هستند و حتما امتحان شان کرده اند، بعضی آش های دیگر، مختصِ شهرستان های ایران هستند که احتمالا بعضی ها از وجود آنها بی خبرند. در این مطلب دو نوع از آن آش ها را به شما آموزش داده ایم.

آش بی بی

مواد مورد نیاز:
  • نخود: یک دوم پیمانه
  • لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه
  • عدس (خیس شده): یک دوم پیمانه
  • باقالی: ۱ پیمانه
  • سبزی آش (خردشده): ۲۰۰ گرم
  • بادنجان (حلقه ای شده): ۳ عدد
  • پیاز (نگینی خردشده): ۲ عدد
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده): ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
  • اُماج: ۱ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

2 نوع آش شهرستانی و اصیل ایرانی
روش پخت:
۱- نخود و لوبیا (از روز قبل هرکدام جداگانه خیس و در این مدت چند بار آب آن ها عوض شده) را داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود، سپس عدس و باقالی را به آن اضافه کنید.
۲- بادنجان را داخل صافی گذاشته و روی آن نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را شسته، خشک کرده و داخل روغن سرخ کنید.
۳- داخل تابه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز را همراه با زردچوبه، نمک و فلفل درون آن ریخته و تفت دهید. بعد پیاز را از تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگی را درون آن تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس از روی حرارت بردارید.
۴- گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، سبزی آش، (به میزان مساوی مخلوطی از جعفری، تره، گشنیز و اسفناج) و بادنجان سرخ شده را به مخلوط نخود و لوبیا افزوده و بگذارید تا بپزد.
۵- در انتهای پخت ۱ پیمانه اُماج را به آش افزوده و هم بزنید تا به هم نچسبند، بعد حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا جا بیفتد.

* برای تهیه اُماج:
یک چهارم پیمانه روغن جامد، مقداری نمک، زردچوبه و فلفل را دورن یک دوم پیمانه آب ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس در کف سینی ۱ پیمانه آرد ریخته و مخلوط روغن را روی آن بپاشید. بعد کف دست را روی آرد حرکت داده، دست هایتان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده، خمیری ریز و نامنظمی درست کنید (به همین ترتیب ادامه دهید تا به اندازه ۱ پیمانه آماده شود) سپس کنار بگذارید تا خشک یا نیم خشک شود.

آش کلم
مواد مورد نیاز:
  • برنج (خیس شده): 1.5 پیمانه
  • کلم برگ (ریز خردشده): 700 گرم
  • شغلم (ریز خردشده): 700 گرم
  • سیب زمینی (مکعبی خردشده): 3 عدد
  • کشک: 4 پیمانه
  • نعنا داغ، سیر داغ: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 1 ق س

2 نوع آش شهرستانی و اصیل ایرانی
روش پخت:
1- برنج را با 8 پیمانه آب گرم داخل قابلمه ای ریخته و بگذارید تا نیم پز شود.
2- کلم و شلغم را به برنج افزوده و بگذارید تا نیم پز شود.
3- سیب زمینی و روغن زیتون را به مواد افزوده و بگذارید تا بپزد.
4- 20 دقیقه آخر؛ کشک، نعناداغ و سیرداغ را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد.

۵- آش را داخل ظرفی کشیده، سپس با سیرداغ و پیازداغ تزیین کنید.

کلم و این همه خاصیت:
* اگر می خواهید پوست باطراوت و سیستم ایمنی قوی داشته باشید که با انواع بیماری ها مقابله کند، مصرف کلم برگ را فراموش نکنید. این گیاه سرشار از سولفور با از سولفور و ویتامین است.
* ویتامین K و آنتوسیانین آن به عملکرد ذهنی و تمرکز کمک می کند. این ماده مغذی از آسیب دیدگی اعصاب پیشگیری کرده و سیستم دفاعی بدن را برای مقابله با آلزایمر تقویت می کند. بالاترین میزان این ماده مغذی در کلم قرمز است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • پسر ایرانی

      از هیچکدامش خوشم نمیاد اینا چیه دیگه جمع کنید آش فقط آشه وگرنه هیچ خوشمزگی نداره به نظرم نباید مردان در امر طباخی ورد کنند و بسپارنش به اونایی که وظیفشون این کاره

    • بدون نام

      آش فقط آش سبزی شیراز برای صبحانه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج