۴۵۹۲۷۷
۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵
محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.
خبرگزاری مهر - میترا سعیدی کیا: محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.
 
 توسط محققان ایرانی؛تشخیص عسل طبیعی از صنعتی ممکن شد/ تعیین میزان قند مصنوعی در عسل

عباس ابراهیمی مجری طرح «کیت شیمیایی برای تشخیص عسل طبیعی از عسل صنعتی» با بیان اینکه امروزه مهم ترین دغدغه مصرف کنندگان عسل، اطمینان از کیفیت این ماده غذایی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه عسل حاوی ترکیبات مختلفی است؛ تعیین کیفیت آن نیاز به یک آزمایشگاه دارد و با صرف هزینه زیادی همراه است

وی افزود: از این رو درصدد آمدیم تا یک کیت طراحی کنیم تا این تشخیص به راحتی و در کمترین زمان ممکن اتفاق بیافتد.

ابراهیمی در خصوص این کیت عنوان کرد: کیت حاضر بر اساس ارزیابی دو آنزیم گلوکز اکسید دار و دیاستاز و  ماده هیدروکسی متیل فورفورال در عسل طراحی شده است.

وی با بیان اینکه آنزیم های گلوکز اکسیداز و دیاستاز از طریق زنبور وارد عسل می شوند، گفت: عسل های صنعتی فاقد این آنزیم هستند؛ هیدورکسی متیل فورفورال نیز تحت حرارت یا شرایط اسیدی از فروکتوز حاصل می شود؛ عسل های تقلبی تهیه شده از طریق هیدرولیز مواد قندی حاوی مقادیر زیادی از این ترکیب هستند.

وی اظهار داشت: در عسل طبیعی نیز بر اثر حرارت یا نگهداری زیاد، این ترکیب به تدریج در مقادیر کم تشکیل می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه این کیت ساده و کم هزینه را برای شناسایی این مواد در راستای تشخیص عسل سنتی از صنعتی طراحی کردیم، گفت: این کیت میزان فعالیت های آنزیم های موجود در عسل را تعیین می کند و می تواند درصد عسل خالص را از غیر خالص تشخیص دهد. همچنین به واسطه این کیت می توان میزان قند مصنوعی در عسل را تشخیص داد.

این طرح که توسط سید حسین صفوی و عباس ابراهیمی انجام گرفته در هجدهمین جشنواره خوارزمی رتبه دوم شیمی را کسب کرده است.
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:44 - 1395/10/22
درود بر جوانان افتخار آفرین ایرانی
Iran, Islamic Republic of
14:40 - 1395/10/22
بده دست سازمان استانداد که رو همه محصولاتی لوگوی استاندارد میزنه اعتبارش از بین رفته
Iran, Islamic Republic of
15:17 - 1395/10/22
واقعا درست گفتی اعتماد مردم از اداره وعلامت استاندارد از بین رفته میفهمین از بین رفته
Iran, Islamic Republic of
15:17 - 1395/10/22
اگر این کیت وارد بازار بشه هم عسل تقلبی کارش کساد می شه هم عسل خوب گرون می شه. در هر حال هر چه تقلب کمتر بهتر. واقعا کار با ارزشی بوده.
Iran, Islamic Republic of
17:03 - 1395/10/22
در تولید آبگوشت و قرمه سبزی خیلی حرفها برای گفتن داریم.
Iran, Islamic Republic of
18:20 - 1395/10/22
عسلی زنبورها خودشکن توی کوهستان بعمل میارن طبعیه بقیش غیرطبیعیه چون انسان درش تاثیر داره. انقدر شکر ب خورد زنبورها میدن ک نگو
Iran, Islamic Republic of
19:32 - 1395/10/23
سلان دست شمادرد نکنه خیلی افراد قند دارند وعسل میخورند درواقع اب شور وبد تر میشن از مسولین خواهشمندم اگر ااشکالی نداره این کیت را دردستزس مردم قرار بدهند تا سودجویان دستشان قطع بشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج