غذا را کم نمک بخورید تا خطر سکته کاهش یابد
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.
خبرگزاری مهر: سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.
دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می شود.
وی افزود: مطالعات دیگری نیز نشان داده است که با کاهش ۲۵ درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری های قلبی عروقی به میزان ۲۵ درصد کاهش می یابد
پ
نظر کاربران
با این همه مشکلات ونداری ونداشتن بودجه برای خرید روزناه وسفره باز کدا م غذا وکدام نمک همین جور هم داریم سکته مینکیم نخورده سکته میکنیم هنوز در شوک یک خبر تازه یک دفعه صدت خبر تورم گرانی دوزی اختلاص چه میدانم ماشاله از هر چه خلاف هست در ایران سرامدیم خانم عزیز شما غذاش را بدهید قول میدهیم بدون نمک بخوریم از ان شکار لحظه ها بود