۴۶۷۶۸۶
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

احتمال رفع ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی کشور گفت: بررسی آزمایشگاهی درباره استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های غذایی از ۲۲ آذر در سازمان استاندارد شروع شده و احتمالا مشکل آن تا پایان سال حل خواهد شد.

خبرگزاری مهر: دبیر انجمن فرآورده های گوشتی کشور گفت: بررسی آزمایشگاهی درباره استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های غذایی از ۲۲ آذر در سازمان استاندارد شروع شده و احتمالا مشکل آن تا پایان سال حل خواهد شد.

مجید افلاکی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش مهر مبنی بر اینکه سرانجام بحث استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به کجا رسید، اظهار داشت: بحث ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی خیلی طولانی شده و امیدوار هستیم این مساله تا پایان سال جاری حل شود.

وی با بیان اینکه بررسی های کارشناسانه، علمی و آزمایشگاهی در این زمینه از ۲۲ آذر ماه سال جاری در سازمان ملی استاندارد آغاز شده است، گفت: سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی و سازمان غذا و دارو نقطه نظرات خود را در زمینه تولید و استفاده از این محصول فقط در چارچوب کارخانجات فرآورده های گوشتی ارائه کرده‌اند و این بحث تقریبا دارد به نتیجه نهایی می رسد. بنابراین امیدواریم تا پایان سال جاری مساله خمیر مرغ به طور کلی حل شود.

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی کشور در پاسخ به پرسش دیگر مهر مبنی بر اینکه آیا افزایش قیمت گوشت گوسفند در بازار منجر به افزایش قیمت فرآورده های گوشتی نیز می شود، افزود: گوشتی که در این فرآورده ها مورد استفاده قرار می گیرد، عمدتا گوشت گوساله و گاو و در برخی مواقع گوشت گاومیش است اما افزایش قیمت گوشت گوسفند به عنوان کالای جایگزین بر قیمت گوشت گوساله تاثیرگذار خواهد بود.

افلاکی ادامه داد: از طرفی، هر افزایش قیمتی در مواد خام مورد استفاده ما رخ دهد بر روی نرخ محصول نهایی نیز تاثیرگذار خواهد بود.

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی کشور درباره اینکه آیا گوشت گوساله ای که برای تولید فرآورده های گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد داخلی است یا وارداتی گفت: بخش اعظم گوشت مورد استفاده ما در تولید این محصولات داخلی است و حدود ۸ تا ۱۰ درصد آن وارد می شود که این واردات به طور خاص از برزیل صورت می گیرد.

در ادامه این نشست مسعود رسولی، دبیر انجمن بسته بندی مواد پروتئینی از کاهش ۲۱ درصدی تعرفه واردات گوشت گوسفندی خبر داد و گفت: تعرفه واردات این نوع گوشت از ۲۶ درصد به ۵ درصد رسیده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سیدموسی

      من که استفاده نمی کنم اما به جرأت می‌توان گفت اصلاً گوشتی در کار نیست همش ضایعات و ات و آشغال هستش. استاندارد وبهداشت تو ایران یعنی کشک!

    • فضولباشی

      دولتی که یک محصول مثل گوشت قرمزکه اجحاف کردن ان محرزاست نمیتواند مدیریت کندوجلونورچشمان ژالوصفت رابگیردچگونه ادعای مدیریت مملکت دارد انصاف چیزخ.بی است اگرکسی داشته باشد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج