کد خبر: ۴۸۰۴۳۲
تاریخ انتشار:
۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۵
کراستینی کدو و گوجه
کراستینی کدو و گوجه، غذایی ساده است برای زمان هایی که وقتتان کم است.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 11024
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: کراستینی کدو و گوجه، غذایی ساده است برای زمان هایی که وقتتان کم است.
 
مواد لازم:

  • نان باگت: یک عدد
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • کدو سبز (نگینی خرد شده) یک عدد
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و نگینی خرد شده): یک عدد
  • پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
  • نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • برگ ریحان: به مقدار لازم

 کراستینی کدو و گوجه
 
طرز تهیه:

1. پیاز نگینی خرد شده را در یک قاشق چای خوری روغن زیتون روی حرارت تفت دهید. پیاز را کنار گذاشته و کدوی نگینی خرد شده را به ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم و برشته شوند.

2. پیاز و کدوی تفت داده شده، گوجه فرنگی پوست کنده و نگینی خرد شده، مقداری برگ ریحان ریز خرد شده، یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون، نمک خو فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

3. نان باگت را برش هایی به طور یک سانتیمتر بزنید. مقداری روغن زیتون را با برس روی هر دو طرف برش های نان بمالید. هر طرف از برش های نان را حدود 3 دقیقه در فر گریل کنید تا طلایی و پخته شوند (مراقب باشید نان ها نسوزند). پس از خنک شدن نان ها، مخلوط سبزیجات را روی آنها قرار داده و سرو کنید. برای تزیین می توانید روی هر یک از آنها برگ ریحان قرار دهید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج